הצעת ייעול | כמה שיפורים שאני ממליץ בחום רב
-
זה משהו חינמי?
-
זה מורכב מכדי לענות בכן ולא. אבל אם חייבים להגיע לכן ולא אז - יש אופציה חינמית או זולה מאוד.
יש לי לדוגמה מערכת של בינה מלאכותית, שמאפשרת לעשות חיפוש באוצריא ולקבל תוצאות של בינה מלאכותית, כלומר, אתה יכול לשאול מה מברכים על גזר ולקבל תשובה, או מה לעשות אם שכחתי להתפלל וכדומה. מצרף תמונה לדוגמה.

-
זה מורכב מכדי לענות בכן ולא. אבל אם חייבים להגיע לכן ולא אז - יש אופציה חינמית או זולה מאוד.
יש לי לדוגמה מערכת של בינה מלאכותית, שמאפשרת לעשות חיפוש באוצריא ולקבל תוצאות של בינה מלאכותית, כלומר, אתה יכול לשאול מה מברכים על גזר ולקבל תשובה, או מה לעשות אם שכחתי להתפלל וכדומה. מצרף תמונה לדוגמה.

-
תביא לנו גם!!!
-
ודאי שאנשי אוצריא שמחים עם זה
@י.-פל. @יום-חדש-מתחיל הם האחראים.... -
אפשרות לא רעה.
אבל:
א. עוד לא לקחתי על עצמי שום דבר. זה לא פרוייקט של דקה וחצי להרים את זה.
ב. אמנם אין לי מטרות רווח, אבל אם אני אעבוד על זה, למה שלא אשים על דומיין משלי (אולי אי פעם ארצה לשווק שם איזה צנצנות אנשובי או קיסמי אוזניים PRO 2.0)? -
@11 כתב בכמה שיפורים שאני ממליץ בחום רב:
זה לא פרוייקט של דקה וחצי להרים את זה.
אמור להיות אפשרות לקמפל את אוצריא בקלות לWEB
@ע-ה-דכו-ע כתב בכמה שיפורים שאני ממליץ בחום רב:
אמור להיות אפשרות לקמפל את אוצריא בקלות לWEB
יש [בענף מסוים], אבל זה לא נראה שהוא מנסה לבנות את "אוצריא", אלא משהו חדש משלו...
-
@11 כתב בכמה שיפורים שאני ממליץ בחום רב:
עוד משהו שאפשר רק באתר, חיפוש דומה לאוצר החכמה בספרי גוגלבוקס
גוגלבוקס סגור בנטפרי.
-
לסיכום, שוחחתי ארוכות עם @11 ומה שיצא הוא:
כדאי מאוד מאוד [לטענתו] ליצור אתר. - זה ממש לא בראש סדר העדיפויות שלי כרגע.
הוא סיפק לי קוד [בסיסי יחסית] ליצירת מודל rag שיתכן שנוכל לעשות איתו משהו, העניין בבדיקה.
סיפק רשימת באגים ותיקונים נחוצים, מה שהוא יכתוב בפורום אולי ייעשה, מה שלא - וודאי שלא.
טען שכדאי לאחד את מסך ספרייה עם עיון - מה שיגרום לבעיות במסכים צרים. -
פוסט זה נמחק!
-
לסיכום, שוחחתי ארוכות עם @11 ומה שיצא הוא:
כדאי מאוד מאוד [לטענתו] ליצור אתר. - זה ממש לא בראש סדר העדיפויות שלי כרגע.
הוא סיפק לי קוד [בסיסי יחסית] ליצירת מודל rag שיתכן שנוכל לעשות איתו משהו, העניין בבדיקה.
סיפק רשימת באגים ותיקונים נחוצים, מה שהוא יכתוב בפורום אולי ייעשה, מה שלא - וודאי שלא.
טען שכדאי לאחד את מסך ספרייה עם עיון - מה שיגרום לבעיות במסכים צרים.