הצעת ייעול | כמה שיפורים שאני ממליץ בחום רב
-
@11 איך עשית את התמונה הזו? (סתם סקרנות).
אגב, יש לך חוש עיצובי טוב, אולי תעזור לאוצריא? -

ככה אני מדמיין את אוצריא בצורה יעילה.
בצד ימין רשימת הספרים, ליד זה רשימת תגים להגיע מהר לכל ספר, לבצד שמאל התצוגה המלאה של הספר.
חסר לי מאוד כפתור איפוס של הכל, להגיע למצב בסיס (כפי שהגדרתי אותו בגודל פונים ומצבים והכל, אבל שיסגור הכל לגמרי).
לדעתי העניה, איתור וחיפוש ועיון והכל צריך לבוא במסך אחד דומה לתמונה ששלחתי, זה הרבה יותר נח והרבה יותר יעיל, וכך בכל התוכנות הקיימות, ולא לחלק למודולים שונים שכל אחד יש לו מצב צבירה שונה.@11
תנסה את זית, זה די דומה. -
אגב, יש לך חוש עיצובי טוב, אולי תעזור לאוצריא?@יום-חדש-מתחיל כתב בכמה שיפורים שאני ממליץ בחום רב:
אגב, יש לך חוש עיצובי טוב, אולי תעזור לאוצריא?אפשרי. אני יותר נוטה לעשות אתר אינטרנט שיתן גישה מקוונת לחיפוש ולא בתוכנה, עם העיצוב הזה. מה אומר על זה?
נ.ב. יתכן שלאנשי אוצריא תהיה בעיה עם זה? (אני יודע שמותר וזה קוד פתוח, אבל יש גם הלכה לא לצער יהודים). -
@יום-חדש-מתחיל כתב בכמה שיפורים שאני ממליץ בחום רב:
אגב, יש לך חוש עיצובי טוב, אולי תעזור לאוצריא?אפשרי. אני יותר נוטה לעשות אתר אינטרנט שיתן גישה מקוונת לחיפוש ולא בתוכנה, עם העיצוב הזה. מה אומר על זה?
נ.ב. יתכן שלאנשי אוצריא תהיה בעיה עם זה? (אני יודע שמותר וזה קוד פתוח, אבל יש גם הלכה לא לצער יהודים).@11 כתב בכמה שיפורים שאני ממליץ בחום רב:
אני יותר נוטה לעשות אתר אינטרנט שיתן גישה מקוונת לחיפוש ולא בתוכנה, עם העיצוב הזה.
למה אתר? ובאיזה שרת?
-
@יום-חדש-מתחיל כתב בכמה שיפורים שאני ממליץ בחום רב:
נ.ב. יתכן שלאנשי אוצריא תהיה בעיה עם זה? (אני יודע שמותר וזה קוד פתוח, אבל יש גם הלכה לא לצער יהודים). -
זה משהו חינמי?
-
זה מורכב מכדי לענות בכן ולא. אבל אם חייבים להגיע לכן ולא אז - יש אופציה חינמית או זולה מאוד.
יש לי לדוגמה מערכת של בינה מלאכותית, שמאפשרת לעשות חיפוש באוצריא ולקבל תוצאות של בינה מלאכותית, כלומר, אתה יכול לשאול מה מברכים על גזר ולקבל תשובה, או מה לעשות אם שכחתי להתפלל וכדומה. מצרף תמונה לדוגמה.

-
זה מורכב מכדי לענות בכן ולא. אבל אם חייבים להגיע לכן ולא אז - יש אופציה חינמית או זולה מאוד.
יש לי לדוגמה מערכת של בינה מלאכותית, שמאפשרת לעשות חיפוש באוצריא ולקבל תוצאות של בינה מלאכותית, כלומר, אתה יכול לשאול מה מברכים על גזר ולקבל תשובה, או מה לעשות אם שכחתי להתפלל וכדומה. מצרף תמונה לדוגמה.

-
תביא לנו גם!!!
-
ודאי שאנשי אוצריא שמחים עם זה
@י.-פל. @יום-חדש-מתחיל הם האחראים.... -
אפשרות לא רעה.
אבל:
א. עוד לא לקחתי על עצמי שום דבר. זה לא פרוייקט של דקה וחצי להרים את זה.
ב. אמנם אין לי מטרות רווח, אבל אם אני אעבוד על זה, למה שלא אשים על דומיין משלי (אולי אי פעם ארצה לשווק שם איזה צנצנות אנשובי או קיסמי אוזניים PRO 2.0)?