בירור | יש ספרים חשובים שהייתם רוצים שייכנסו לאוצריא?
-
@בועז-מילצקי כתב ביש ספרים חשובים שהייתם רוצים שייכנסו לאוצריא?:
בקשר לחידושים וביאורים....אין לי מושג מאיפה זה....חזו"אישניק אחד הביא לי את זה מזמן מזמן....אני בקשר עם הר' ישעי' גריינמן, בן של ר' ברוך, אני יכול לברר אצלו אצל מי לקבל רשות....זה כל כך חשוב?
חשוב יותר ומוכרח, בלי זה לא נכניס ספרים מסוג זה.
אם תוכל לבקש זה זיכוי הרבים גדול מאוד!@יום-חדש-מתחיל כתב ביש ספרים חשובים שהייתם רוצים שייכנסו לאוצריא?:
בקשר לחידושים וביאורים....אין לי מושג מאיפה זה....חזו"אישניק אחד הביא לי את זה מזמן מזמן....אני בקשר עם הר' ישעי' גריינמן, בן של ר' ברוך, אני יכול לברר אצלו אצל מי לקבל רשות....זה כל כך חשוב?
חשוב יותר ומוכרח, בלי זה לא נכניס ספרים מסוג זה.
אם תוכל לבקש זה זיכוי הרבים גדול מאוד!ג"א מצטרף להנ"ל.
החשיבות של ספר חדושים וביאורים עולה על ספרים רבים שהזכירו ועל רבים שנמצאים באוצריא קדישא...
[ובלבד שיהיה ברשות, כאמור] -
@י.ש. כתב ביש ספרים חשובים שהייתם רוצים שייכנסו לאוצריא?:
חשוב מאד
ספר פרי תאר של בעל האור החיים על יורה דעה, חסר גם בבר אילןאכן, יחד עם הפרי חדש, שגם הוא לא נמצא בינתיים, כמדובר. [שניהם יצאו לאור יחד בשם 'פירות גינוסר'. מי מכיר ויודע מי הו"ל ואיך מגיעים אליו?]
-
טוב כמה הודעות חשובות.....לגבי ההחלטה של רבנים אחרי השואה הכניסו דור המלקטים, הכניסו מראי מקומות של בית הלל....בר אילן מלא....
בכל אופן כמה הודעות חשובות -
דיברתי עם צאצאי הגר"ח גרינמן, הם לא מוכנים שיכניסו שום מהדורה דיגיטלית הם נגד מחשבים.
דיברתי עם מחבר סדרת הספרים דרך ים. הוא מתנגד שיהיה גירסא שאפשר להעתיק.
אבל הבשורה החשובה, דיברתי עם בעל מחבר ספר איזהו מקומן, מראה מקומות לפי סדר הדף. הוא בשמחה מוכן לתת את הספרים שלו, וגם ביקש את התוכנה אבל....
אין לו אינטרנט בכלל, הוא גר בבני ברק והוא ביקש שמישהו יתאם ויבוא אליו עם דיסק און קי עם התוכנה [והספרים החדשים] והוא יביא את הספרים שלו....זה דבר עצום מאד מאד, זה ישדרג את אוצריא להיות כמעט כמו בר אילן....@איש-שלו כתב ביש ספרים חשובים שהייתם רוצים שייכנסו לאוצריא?:
ובלבד שיהיה ברשות, כאמור
כבר התיחסו לזה
דיברתי עם צאצאי הגר"ח גרינמן, הם לא מוכנים שיכניסו שום מהדורה דיגיטלית הם נגד מחשבים.
-
@האדם-החושב כתב ביש ספרים חשובים שהייתם רוצים שייכנסו לאוצריא?:
@יום-חדש-מתחיל כדאי להדגיש שיביאו גם לינקים למקומות שבהם יש את הספר.
מה אתה מתכוין? מי יביא?
@יום-חדש-מתחיל מבקש הספר.
-
@יום-חדש-מתחיל כתב ביש ספרים חשובים שהייתם רוצים שייכנסו לאוצריא?:
סליחה על הבורות, אבל אינני מכיר את ה 'י"א מפרשים' הזה, תוכל להסביר?
יש הוצאה כל שהיא שהוציא סט 'שו"ע עם י"א מפרשים', די שימושי למי שלומד שו"ע על הסדר בצורה עיונית.
@צדיק-וטוב-לו כתב ביש ספרים חשובים שהייתם רוצים שייכנסו לאוצריא?:
@יום-חדש-מתחיל כתב ביש ספרים חשובים שהייתם רוצים שייכנסו לאוצריא?:
סליחה על הבורות, אבל אינני מכיר את ה 'י"א מפרשים' הזה, תוכל להסביר?
יש הוצאה כל שהיא שהוציא סט 'שו"ע עם י"א מפרשים', די שימושי למי שלומד שו"ע על הסדר בצורה עיונית.
[כמדומני בהוצאת פלדהיים יפה נוף].
יצאו שני כרכים גם על הלכות שבת.
כמדומני שיש שם ספרים חשובים ביותר כמו עולת שבת ונחלת צבי. אולי גם שלחן עצי שטים מבעל מרכבת המשנה [שהמ"ב הביאו הרבה]. -
@דבש תכתוב בדיוק מה חסר, לא מה יש, את זה גם אני יודע
-
טוב כמה הודעות חשובות.....לגבי ההחלטה של רבנים אחרי השואה הכניסו דור המלקטים, הכניסו מראי מקומות של בית הלל....בר אילן מלא....
בכל אופן כמה הודעות חשובות -
דיברתי עם מחבר סדרת הספרים דרך ים. הוא מתנגד שיהיה גירסא שאפשר להעתיק.
אבל הבשורה החשובה, דיברתי עם בעל מחבר ספר איזהו מקומן, מראה מקומות לפי סדר הדף. הוא בשמחה מוכן לתת את הספרים שלו, וגם ביקש את התוכנה אבל....
אין לו אינטרנט בכלל, הוא גר בבני ברק והוא ביקש שמישהו יתאם ויבוא אליו עם דיסק און קי עם התוכנה [והספרים החדשים] והוא יביא את הספרים שלו....זה דבר עצום מאד מאד, זה ישדרג את אוצריא להיות כמעט כמו בר אילן....@בועז-מילצקי כתב ביש ספרים חשובים שהייתם רוצים שייכנסו לאוצריא?:
אין לו אינטרנט בכלל, הוא גר בבני ברק והוא ביקש שמישהו יתאם ויבוא אליו עם דיסק און קי עם התוכנה [והספרים החדשים] והוא יביא את הספרים שלו....זה דבר עצום מאד מאד, זה ישדרג את אוצריא להיות כמעט כמו בר אילן....
תשלח לי את הפרטים שלו בצ'אט, אם הוא די באזור אעשה את זה
-
בר אילן הכניסו איזהו מקומן ודבר יעקב...
אהל תורה הוא על סוגיות בתחילת מסכתות ישבתיות....איזהו מקומן ודבר יעק על רוב המסכתות...... דרך ים לא הסכים אוסטרן אין לי את הטלפון, יכול להיות שהוא יסכים.....בנתים יש הסכמה מאיזהו מקומן רק צריך ללכת לקחת -
הרב אוסטרן מגיד שיעור באורחות תורה בבני ברק, אולי מישהו יוכל לברר עליו שם?
מתאים שהוא יסכים, יש את הספרים בהיברו. -
משהו כאן גר ברכס ויכול לפנות לרב רבינוביץ האם הוא מוכן להביא את פסקי תשובות?
בר אילן שלמו על זה?