בירור | ספרי בר אילן
-
@משה אם כוונתך לקבצים עצמם שלהם - DB, אין אפשרות, זה מקודד בצורה מסויימת שרק התוכנה שלהם יכולה לקרוא את אותם הקבצים.
לגבי העתקה והדבקה לקובץ TXT, זה אפשרי בהחלט, רק שים לב ! יש בבר אילן הגדרה שהוא לא יתן לך להעתיק ספרים שלמים - מנסיון, אם תעתיק כמה פרקים שלמים ברצף (לי זה קרה אחרי 4 פרקים) - התוכנה פשוט חוסמת אותך מלהעתיק יותר, ואפשרות זו נחסמת לצמיתות - כך שתצטרך להתקין מחדש את התוכנה.
בהצלחה! -
@חנניה זו שיטת דחיסה של קבצים ונתונים.
-
@יאיר-דניאל קצת מוזר מה שאתה אומר, כי במתמחים טופ מישהו פעם הביא מאגר ספרים גדול, ואני חושב שזה מבר אילן [אם כי אין לי ראי' ברורה לכך].
קישור: https://mitmachim.top/post/852860@יום-חדש-מתחיל כתב בבירור | ספרי בר אילן:
@יאיר-דניאל קצת מוזר מה שאתה אומר, כי במתמחים טופ מישהו פעם הביא מאגר ספרים גדול, ואני חושב שזה מבר אילן [אם כי אין לי ראי' ברורה לכך].
קישור: https://mitmachim.top/post/852860הספרים שיש בקישור למתמחים נוספו לספריה של אוצריא?
-
קישור: https://mitmachim.top/post/852860@יום-חדש-מתחיל יש אנשים שידעים לפרוץ ולהגיע לדאטה בייס של התוכנה ולקחת משם ישיר את הטקסטים,
(אני מכיר אחד שהראה לי איך הוא יכול להעתיק או לייצא משם מה שהוא רוצה) -
@יום-חדש-מתחיל יש אנשים שידעים לפרוץ ולהגיע לדאטה בייס של התוכנה ולקחת משם ישיר את הטקסטים,
(אני מכיר אחד שהראה לי איך הוא יכול להעתיק או לייצא משם מה שהוא רוצה)@מישהו-1 אשמח להכירו...
אם ידוע לך איך לחלץ משם את המאגר או חלקו - לשימוש פרטי בלבד, אשמח את תדריכני1 -
@מישהו-1 אשמח להכירו...
אם ידוע לך איך לחלץ משם את המאגר או חלקו - לשימוש פרטי בלבד, אשמח את תדריכני1@יאיר-דניאל כתב בבירור | ספרי בר אילן:
לשימוש פרטי בלבד
למה? תפרסם הדרכה במתמחים...
אבל לא פה, בבקשה. -
@משה אם כוונתך לקבצים עצמם שלהם - DB, אין אפשרות, זה מקודד בצורה מסויימת שרק התוכנה שלהם יכולה לקרוא את אותם הקבצים.
לגבי העתקה והדבקה לקובץ TXT, זה אפשרי בהחלט, רק שים לב ! יש בבר אילן הגדרה שהוא לא יתן לך להעתיק ספרים שלמים - מנסיון, אם תעתיק כמה פרקים שלמים ברצף (לי זה קרה אחרי 4 פרקים) - התוכנה פשוט חוסמת אותך מלהעתיק יותר, ואפשרות זו נחסמת לצמיתות - כך שתצטרך להתקין מחדש את התוכנה.
בהצלחה!@יאיר-דניאל כתב בבירור | ספרי בר אילן:
כך שתצטרך להתקין מחדש את התוכנה
לוקח על השעון פחות מחצי דקה...
(לא צריך להתקין את כל המאגר שוב) -
@מישהו-1 אשמח להכירו...
אם ידוע לך איך לחלץ משם את המאגר או חלקו - לשימוש פרטי בלבד, אשמח את תדריכני1@יאיר-דניאל אני כמובן לא יודע איך עושים את זה, לא יודע אם הלה מעוניין בפרסומת כלשהי.
-
@יאיר-דניאל כתב בבירור | ספרי בר אילן:
כך שתצטרך להתקין מחדש את התוכנה
לוקח על השעון פחות מחצי דקה...
(לא צריך להתקין את כל המאגר שוב)@יוסי-מחשבים כתב בבירור | ספרי בר אילן:
(לא צריך להתקין את כל המאגר שוב)
כן - אני יודע, כוונתך להתקין רק את הגירסא הבסיסית - לא ה10 גי'גה
-
בהצלחה! -