בירור | ספרי בר אילן
-
ישנה אפשרות להוסיף את הספרים של בר אילן (כמובן אם יש לי אותם בצורה חוקית) לספריה של אוצריא?
אני פשוט מעדיף שימוש בצורת הדף / מפרשים אל אוצריא, אבל עם כל הספרים של בר אילן,
@משה אם כוונתך לקבצים עצמם שלהם - DB, אין אפשרות, זה מקודד בצורה מסויימת שרק התוכנה שלהם יכולה לקרוא את אותם הקבצים.
לגבי העתקה והדבקה לקובץ TXT, זה אפשרי בהחלט, רק שים לב ! יש בבר אילן הגדרה שהוא לא יתן לך להעתיק ספרים שלמים - מנסיון, אם תעתיק כמה פרקים שלמים ברצף (לי זה קרה אחרי 4 פרקים) - התוכנה פשוט חוסמת אותך מלהעתיק יותר, ואפשרות זו נחסמת לצמיתות - כך שתצטרך להתקין מחדש את התוכנה.
בהצלחה! -
זה לא קשור לאוצריא.
כל אחד יכול להוסיף ספרים אישיים, ואם מישהו העתיק קטעים מתוך בר אילן (שהם מאפשרים כמובן) אז לעצמו הוא יכול להוסיף כמו כל ספר.
רק צריך לציין שההעתקה של בר אילן היא בפורמט אחר, ולכן צריך גם להמיר לקידוד UTF8 ולכאו' גם כותרות.@מעמע כתב בבירור | ספרי בר אילן:
רק צריך לציין שההעתקה של בר אילן היא בפורמט אחר, ולכן צריך גם להמיר לקידוד UTF8 ולכאו' גם כותרות.
לא יודע מה אתה רוצה, ברגע שאתה מעתיק את התוכן משם - לתוך פנקס רשימות ושומר, זה מקודד באופן אוטומטי ל UTF8, אלא א"כ החלטת לשמור את זה בקידוד אחר
-
@מעמע כתב בבירור | ספרי בר אילן:
רק צריך לציין שההעתקה של בר אילן היא בפורמט אחר, ולכן צריך גם להמיר לקידוד UTF8 ולכאו' גם כותרות.
לא יודע מה אתה רוצה, ברגע שאתה מעתיק את התוכן משם - לתוך פנקס רשימות ושומר, זה מקודד באופן אוטומטי ל UTF8, אלא א"כ החלטת לשמור את זה בקידוד אחר
@יאיר-דניאל התכוונתי שיש אפשרות לשמור, ואז לא צריך לעשות העתק הדבק.
-
@יאיר-דניאל קצת מוזר מה שאתה אומר, כי במתמחים טופ מישהו פעם הביא מאגר ספרים גדול, ואני חושב שזה מבר אילן [אם כי אין לי ראי' ברורה לכך].
קישור: https://mitmachim.top/post/852860 -
@משה אם כוונתך לקבצים עצמם שלהם - DB, אין אפשרות, זה מקודד בצורה מסויימת שרק התוכנה שלהם יכולה לקרוא את אותם הקבצים.
לגבי העתקה והדבקה לקובץ TXT, זה אפשרי בהחלט, רק שים לב ! יש בבר אילן הגדרה שהוא לא יתן לך להעתיק ספרים שלמים - מנסיון, אם תעתיק כמה פרקים שלמים ברצף (לי זה קרה אחרי 4 פרקים) - התוכנה פשוט חוסמת אותך מלהעתיק יותר, ואפשרות זו נחסמת לצמיתות - כך שתצטרך להתקין מחדש את התוכנה.
בהצלחה! -
@חנניה זו שיטת דחיסה של קבצים ונתונים.
-
@יאיר-דניאל קצת מוזר מה שאתה אומר, כי במתמחים טופ מישהו פעם הביא מאגר ספרים גדול, ואני חושב שזה מבר אילן [אם כי אין לי ראי' ברורה לכך].
קישור: https://mitmachim.top/post/852860@יום-חדש-מתחיל כתב בבירור | ספרי בר אילן:
קישור: https://mitmachim.top/post/852860הספרים שיש בקישור למתמחים נוספו לספריה של אוצריא?
-
קישור: https://mitmachim.top/post/852860@יום-חדש-מתחיל יש אנשים שידעים לפרוץ ולהגיע לדאטה בייס של התוכנה ולקחת משם ישיר את הטקסטים,
(אני מכיר אחד שהראה לי איך הוא יכול להעתיק או לייצא משם מה שהוא רוצה) -
@יום-חדש-מתחיל יש אנשים שידעים לפרוץ ולהגיע לדאטה בייס של התוכנה ולקחת משם ישיר את הטקסטים,
(אני מכיר אחד שהראה לי איך הוא יכול להעתיק או לייצא משם מה שהוא רוצה)@מישהו-1 אשמח להכירו...
אם ידוע לך איך לחלץ משם את המאגר או חלקו - לשימוש פרטי בלבד, אשמח את תדריכני1 -
@מישהו-1 אשמח להכירו...
אם ידוע לך איך לחלץ משם את המאגר או חלקו - לשימוש פרטי בלבד, אשמח את תדריכני1@יאיר-דניאל כתב בבירור | ספרי בר אילן:
לשימוש פרטי בלבד
למה? תפרסם הדרכה במתמחים...
אבל לא פה, בבקשה. -
בהצלחה!@יאיר-דניאל כתב בבירור | ספרי בר אילן:
כך שתצטרך להתקין מחדש את התוכנה
לוקח על השעון פחות מחצי דקה...
(לא צריך להתקין את כל המאגר שוב) -
@מישהו-1 אשמח להכירו...
אם ידוע לך איך לחלץ משם את המאגר או חלקו - לשימוש פרטי בלבד, אשמח את תדריכני1@יאיר-דניאל אני כמובן לא יודע איך עושים את זה, לא יודע אם הלה מעוניין בפרסומת כלשהי.
-
@יאיר-דניאל כתב בבירור | ספרי בר אילן:
כך שתצטרך להתקין מחדש את התוכנה
לוקח על השעון פחות מחצי דקה...
(לא צריך להתקין את כל המאגר שוב)@יוסי-מחשבים כתב בבירור | ספרי בר אילן:
(לא צריך להתקין את כל המאגר שוב)
כן - אני יודע, כוונתך להתקין רק את הגירסא הבסיסית - לא ה10 גי'גה
-
בהצלחה! -