בירור | בעיות באתר עריכת הספרים החדש
-
הוא לא נותן לי להיכנס בכלל לעריכה, הכפתור 'ערוך' לא מגיב.
עריכה: זה נפתח רק אחרי איזה מאה לחיצות ובזמן שהספקתי לכתוב את הפוסט...@מענין-לשמוע כתב בבירור | בעיות באתר עריכת הספרים החדש:
הוא לא נותן לי להיכנס בכלל לעריכה, הכפתור 'ערוך' לא מגיב.
עריכה: זה נפתח רק אחרי איזה מאה לחיצות ובזמן שהספקתי לכתוב את הפוסט...אני חושב שזה בגלל שהדפדפן עסוק להוריד את כל התמונות של כל הדפים (גם השתנה הקישור של התמונות אז זה כבר לא מאוחסן במטמון) בפעם הבאה שתיכנס זה כנראה יהיה יותר מהר.
באמת צריך לעשות אופטמיזציה כלשהי עם הטעינה של התמונות, אבל לענין זמן הכניסה זה כנראה הבעיה
-
שתי הערות בכניסה למערכת.
כדאי שהסמן יעמוד אוטומטי בתוך תיבת ההקלדה.
משום מה צריך ללחוץ פעמים על 'התחבר'. -
שתי הערות בכניסה למערכת.
משום מה צריך ללחוץ פעמים על 'התחבר'.@מענין-לשמוע כתב בבירור | בעיות באתר עריכת הספרים החדש:
משום מה צריך ללחוץ פעמים על 'התחבר'.
@ע-ה-דכו-ע טוען שנ"ל שכך היה גם בישן. נכון או לא?
-
שתי הערות בכניסה למערכת.
משום מה צריך ללחוץ פעמים על 'התחבר'.@מענין-לשמוע כתב בבירור | בעיות באתר עריכת הספרים החדש:
שתי הערות בכניסה למערכת.
משום מה צריך ללחוץ פעמים על 'התחבר'.תוקנו
-
@u88 כתב בבירור | בעיות באתר עריכת הספרים החדש:
אשמח שיודיעו באתר הישן שלא לעבוד איתו מכיון שעברו לאתר חדש
ואני לא ידעתי שהוא כבר לא פעילאל תדאג, הכתובת עברה, אין עכשיו אתר ישן באותה כתובת.
אולי הוא עוד זמין בכתובת הישנה שלו בדומיין של vercel, אבל גם שם הוא לא ניתן לשימוש
-
@ע-ה-דכו-ע
אולי שווה לכתוב שעברו למקום אחר? או שזה בכלל לא פעיל? -
@ע-ה-דכו-ע
אולי שווה לכתוב שעברו למקום אחר? או שזה בכלל לא פעיל?@u88 כתב בבירור | בעיות באתר עריכת הספרים החדש:
@ע-ה-דכו-ע
אולי שווה לכתוב שעברו למקום אחר? או שזה בכלל לא פעיל?בעיקרון הכתובת הזו לא היתה בשימוש כבר לפני המעבר.
אולי באמת כדאי אבל לקשר שם לאתר החדש בשביל מי שיגיע איכשהו לכתובת הזו.
-
@ע-ה-דכו-ע עדיין אין אפשרות להגיב למנהלים. אין תצוגה מקדימה לספרים (אפשר להוריד את התמונה...). לא רואים על ספר בספרייה אם עדיין יש דפים לקחת.
או שכל הבעיות האלו זה בגלל העדכון שלא הושלם עדיין?@צבי-דורש-ציון כתב בבירור | בעיות באתר עריכת הספרים החדש:
אין תצוגה מקדימה לספרים (אפשר להוריד את התמונה...).
בוצע
-
@u88 כתב בבירור | בעיות באתר עריכת הספרים החדש:
@ע-ה-דכו-ע
אולי שווה לכתוב שעברו למקום אחר? או שזה בכלל לא פעיל?בעיקרון הכתובת הזו לא היתה בשימוש כבר לפני המעבר.
@ע-ה-דכו-ע כתב בבירור | בעיות באתר עריכת הספרים החדש:
עשיתי מעבר אוטומטית לדומיין של אוצריא.