בירור | בעיות באתר עריכת הספרים החדש
-
נסתי לתפוס ברכת שמואל קידושין -קידושין! עמוד 23 ושנכנסתי לא עבד ההדגשות כלומר לצי על B וזה לא עבד עשיתי יצא וכניסה ועכשיו זה כותב לי תפוס ללא שם של מי יש לי את הטקסט רק צריך לעלות ולהוסיף תגיות
@נתנאל_26 כתב בבירור | בעיות באתר עריכת הספרים החדש:
נסתי לתפוס ברכת שמואל קידושין -קידושין! עמוד 23 ושנכנסתי לא עבד ההדגשות כלומר לצי על B וזה לא עבד עשיתי יצא וכניסה ועכשיו זה כותב לי תפוס ללא שם של מי יש לי את הטקסט רק צריך לעלות ולהוסיף תגיות
שחררתי את זה לזמין, תנסה לתפוס שוב.
-
שחררתי את זה לזמין, תנסה לתפוס שוב.
@ע-ה-דכו-ע
כנראה בכול אופן יש באג שלא עובד התוויות אני לוחץ על B וזה יוצא מהדגשה -
@ע-ה-דכו-ע
כנראה בכול אופן יש באג שלא עובד התוויות אני לוחץ על B וזה יוצא מהדגשה@נתנאל_26 כתב בבירור | בעיות באתר עריכת הספרים החדש:
@ע-ה-דכו-ע
כנראה בכול אופן יש באג שלא עובד התוויות אני לוחץ על B וזה יוצא מהדגשהיטופל בעז"ה
-
אנו מבקשים מציבור העורכים לבדוק שכלל הנתונים שלהם קיימים, אנו חושבים שהכל הסתדר, אבל אנו צריכים לוודא זאת - באמצעותכם!
-
אבל עכשיו הוא לא שומר טקסט
תוקן. אם יש מישהו שעדיין עושה לו בעיות נא לדווח מיידי
זה לא היה בעיה בשמירה אלא בטעינה של הנתונים מהשמירה, כך שזה קצת מוזר שמה שעבדת אתמול כן הוצג, אבל למעשה עכשיו זה עובד היטב לכאו'
-
הוא לא נותן לי להיכנס בכלל לעריכה, הכפתור 'ערוך' לא מגיב.
עריכה: זה נפתח רק אחרי איזה מאה לחיצות ובזמן שהספקתי לכתוב את הפוסט... -
נעלם הקישור לאתר אוצריא, הוא מופיע רק למטה.
-
עריכה: זה נפתח רק אחרי איזה מאה לחיצות ובזמן שהספקתי לכתוב את הפוסט...@מענין-לשמוע כתב בבירור | בעיות באתר עריכת הספרים החדש:
עריכה: זה נפתח רק אחרי איזה מאה לחיצות ובזמן שהספקתי לכתוב את הפוסט...אני חושב שזה בגלל שהדפדפן עסוק להוריד את כל התמונות של כל הדפים (גם השתנה הקישור של התמונות אז זה כבר לא מאוחסן במטמון) בפעם הבאה שתיכנס זה כנראה יהיה יותר מהר.
באמת צריך לעשות אופטמיזציה כלשהי עם הטעינה של התמונות, אבל לענין זמן הכניסה זה כנראה הבעיה
-
שתי הערות בכניסה למערכת.
כדאי שהסמן יעמוד אוטומטי בתוך תיבת ההקלדה.
משום מה צריך ללחוץ פעמים על 'התחבר'.