עיצוב חדש להגדרות - אשמח לשמוע את דעתכם
-
-
ממש תודה על פיתוה התוכנה,
אני משתמש בה הרבה מאוד, ובאמת אחד הדברים שהפריעו לי בה מאוד זה צורת חלון ההגדרות שהוא עם הרבה חלוניות נפתחות, וכבר חיכיתי לזה שישנו את זה, עד כדי שכבר ביקשתי מAI לנסות לשנות את זה, אבל זה מידי מסובך....
אבל, מה שעוד מפריע לי, זה שהשורות מידי גדולות ואני קצת מתבלבל בכל החלון,
וגם מה שעיצבת גורם לכך שבמסכים הנפוצים של 14 אינץ' מורידים הרבה מהגובה במקום מהצד
ולכן אני חושב, שצריך לעשות את הסרגל כמו בכלים, ואפי' סרגל יותר רחב מזה (כמו שיש בהגדרות כרום ובהגדרות ווינדוס וכדו')ואגב, אני לא יודע כמה זה קל, בגלל שההגדרות מופיעות בעוד חלונות בתוכנה (וגם כמה זה נצרך)
אבל, לדעתי לוח שנה וגימטריה (למה לא גימטריות כמו בכלים?) יכולים להיות ביחד בלשונית/טאב כלים
ואולי, כמו שהעירו פה אתמול, שצריך גם "כלי" של עורך הטקסטים להעביר לשם גם את עורך הטקסטים
אבל אולי זה יותר מידי@asz כתב בעיצוב חדש להגדרות - אשמח לשמוע את דעתכם:
אני משתמש בה הרבה מאוד, ובאמת אחד הדברים שהפריעו לי בה מאוד זה צורת חלון ההגדרות שהוא עם הרבה חלוניות נפתחות, וכבר חיכיתי לזה שישנו את זה, עד כדי שכבר ביקשתי מAI לנסות לשנות את זה, אבל זה מידי מסובך....
וגם מה שעיצבת גורם לכך שבמסכים הנפוצים של 14 אינץ' מורידים הרבה מהגובה במקום מהצד
ולכן אני חושב, שצריך לעשות את הסרגל כמו בכלים, ואפי' סרגל יותר רחב מזה (כמו שיש בהגדרות כרום ובהגדרות ווינדוס וכדו')ואגב, אני לא יודע כמה זה קל, בגלל שההגדרות מופיעות בעוד חלונות בתוכנה (וגם כמה זה נצרך)
אבל, לדעתי לוח שנה וגימטריה (למה לא גימטריות כמו בכלים?) יכולים להיות ביחד בלשונית/טאב כלים
ואולי, כמו שהעירו פה אתמול, שצריך גם "כלי" של עורך הטקסטים להעביר לשם גם את עורך הטקסטים
אבל אולי זה יותר מידיתכתוב על כל הצעה שלך מספר, כדי שיוכלו להתייחס אלי' בנפרד בצורה מסודרת.
אגב, המקום לרוב הצעותיך הם לא בשרשור הזה....
-
@asz כתב בעיצוב חדש להגדרות - אשמח לשמוע את דעתכם:
אבל אולי זה יותר מידיתכתוב על כל הצעה שלך מספר, כדי שיוכלו להתייחס אלי' בנפרד בצורה מסודרת.
@יום-חדש-מתחיל כתב בעיצוב חדש להגדרות - אשמח לשמוע את דעתכם:
דיברתי רק על חלון ההגדרות שאני שמח שמחדשים אותו, כיון שהוא פחות פונקציונלי כשצריך לחפש ההגדרות בחלוניות נפתחות,
ומצד שני אם מחלקים אותו לטאבים, צריך לחשוב על האיזון בין פונקציונליות לבין יופי
ומצד אחד אם מחלקים ליותר מידי טאבים נצטרך "לחפש" את ההגדרה המתאימה
ומצד שני פחות מידי זה גם אומר לחפש את ההגדרה בתוך כל טאב
ולכן אני מציע שלמשל לוח שנה וגימטריות ואולי גם עורך הטקסטים אמורים להיות בטאב אחד -
לענ"ד זה הרבה יותר ברמה כך - כמו רוב התוכנות המקצועיות בין התורניות ובין האחרות - בתחומים אחרים, - א"א להעמיס מידי על אותו דף, זה לא נראה טוב וזה לא פרקטי.
מה שכן צריך לשים לב שלא יהיו מידי הרבה כרטיסיות, שלא יקשה על הניווט בהגדרות. -
@הבל-הבלים
איך מורידים את זה?
אפשר קישור להורדה ישירה? -
@הבל-הבלים
איך מורידים את זה?
אפשר קישור להורדה ישירה? -
יותר יפה מעכשיו.
למה לא סרגל עומד, כמו ב'כלים'?
ואל תאמר, בגלל שאני אמרתי... אני שואל מה דעתך...! -
לענ"ד זה הרבה יותר ברמה כך - כמו רוב התוכנות המקצועיות בין התורניות ובין האחרות - בתחומים אחרים, - א"א להעמיס מידי על אותו דף, זה לא נראה טוב וזה לא פרקטי.
מה שכן צריך לשים לב שלא יהיו מידי הרבה כרטיסיות, שלא יקשה על הניווט בהגדרות.@יאיר-דניאל כתב בעיצוב חדש להגדרות - אשמח לשמוע את דעתכם:
מה שכן צריך לשים לב שלא יהיו מידי הרבה כרטיסיות, שלא יקשה על הניווט בהגדרות
אז אולי להשאיר הכל כמות שעכשיו, רק את הקיצורי מקשים שתופסים את רוב השטח לצמצם ללשונית נפתחת, שבלחיצה עליה יפתחו כל האפשרויות להגדרה אישית של המקשים לקיצור,
[אגב אני הגדרתי לעצמי באופן שאיתור זה CTRL +א ועיון זה +ע וכן ע''ז הדרך].