מומלץ לאפשר פרסומות בפורום
-
לתועלת הכנסה ממונית שתשמש להוצאות הפורום ושאר ענייני התוכנהפשוט מוסיפים חלוניות בפורום "הפרסומת שלך יכולה להיות כאן.... לחצו כאן כדי לפרסם....
וכבר יצרו איתכם קשר מי שרוצה לפרסם.. -
לתועלת הכנסה ממונית שתשמש להוצאות הפורום ושאר ענייני התוכנהפשוט מוסיפים חלוניות בפורום "הפרסומת שלך יכולה להיות כאן.... לחצו כאן כדי לפרסם....
וכבר יצרו איתכם קשר מי שרוצה לפרסם..@יהודי-צעיר אני לא חושב שכדאי, אני לא חושב שאתם רוצים שהפורום יראה כמו פרוג!!!!!!
זה מגיע גם בלי רצון, פשוט שם פרסומת קטנה, ושתים רוצים לפרסם שם, אז אתה אומר, טוב, נעשה עוד פרסומת קטנה, עד שזה הופך ל10 פרסומות
אבל זה לא הפורום שלי, אז ככה שתעשו מה שאתם חושבים -
@יהודי-צעיר אני לא חושב שכדאי, אני לא חושב שאתם רוצים שהפורום יראה כמו פרוג!!!!!!
זה מגיע גם בלי רצון, פשוט שם פרסומת קטנה, ושתים רוצים לפרסם שם, אז אתה אומר, טוב, נעשה עוד פרסומת קטנה, עד שזה הופך ל10 פרסומות
אבל זה לא הפורום שלי, אז ככה שתעשו מה שאתם חושבים@בונפד כתב במומלץ לאפשר פרסומות בפורום:
@יהודי-צעיר אני לא חושב שכדאי, אני לא חושב שאתם רוצים שהפורום יראה כמו פרוג!!!!!!
אבל זה לא הפורום שלי, אז ככה שתעשו מה שאתם חושביםאני חושב שפרסומת אחת בעמוד זה לגיטמי לגמרי
ואני לא מדבר פה על פרסומות למופע של שמוליק סוכות
אלא על פרסומות נורמליות! הוצאות ספרים וכדומה -
י י. פל. נעל נושא זה
-
י יהודי צעיר סימן נושא זה כשאלה
-
ה הבל הבלים סימן נושא זה כנושא רגיל