באג | אי אפשר לפתוח מידי הרבה כרטיסיות
-
זכור לי שמישהו העיר על כך, אבל אז לא ראיתי ולכן לא רמיא עליה ואני לא בטוח בזה, ולא מצליח למצוא את זה עכשיו.
כשאני פותח הרבה כרטיסיות (כלומר כשפתחתי כרטיסיה אחת יותר מידי) פתאום הכרטיסיות מתחילות לזוז לי ימינה שמאלה ובקושי הצלחתי לסגור את אחד הספרים כדי שזה יעצר
אני חושב שעד שסגרתי את התוכנה לא היה אפשר בכלל לסגור ספר כי נשאר למעלה הסמן של הטקסט ולא של הבחירה

אגב הסידור לא אומר על השיוך הגזעי...
-
זכור לי שמישהו העיר על כך, אבל אז לא ראיתי ולכן לא רמיא עליה ואני לא בטוח בזה, ולא מצליח למצוא את זה עכשיו.
כשאני פותח הרבה כרטיסיות (כלומר כשפתחתי כרטיסיה אחת יותר מידי) פתאום הכרטיסיות מתחילות לזוז לי ימינה שמאלה ובקושי הצלחתי לסגור את אחד הספרים כדי שזה יעצר
אני חושב שעד שסגרתי את התוכנה לא היה אפשר בכלל לסגור ספר כי נשאר למעלה הסמן של הטקסט ולא של הבחירה

אגב הסידור לא אומר על השיוך הגזעי...
לא מצאתי דיווח רלוונטי על באג ספציפי זה בחיפושי בפורום אוצריא, בפורום מתמחים טופ או בגיטהאב של התוכנה.
התיאור שלך, לפיו "כרטיסיות מתחילות לזוז לי ימינה שמאלה" ו"נשאר למעלה הסמן של הטקסט ולא של הבחירה", מצביע על בעיה חריגה המקשה על השימוש בתוכנה. אמנם קיימים דיווחים כלליים ברשת על "כרטיסיות שזזות ללא שליטה" בתוכנות אחרות (כמו דפדפני אינטרנט), ולעיתים הדבר נובע מבעיה בחומרה כמו עכבר תקול, אך תיאור בעיית הסמן מצביע יותר על בעיה בתוך תוכנת אוצריא עצמה.
כפי שצויין בגיטהאב של אוצריא, הצוות עוסק כרגע במעבר ל-DB חדש, ויתכן שתקלות לא יטופלו באופן מיידי.
על מנת שהמפתחים יהיו מודעים לבעיה ויוכלו לבחון אותה, מומלץ לפתוח דיווח בעיה חדש (Issue) בגיטהאב של התוכנה. אנא הקפד לכלול את גרסת התוכנה שבה אתה משתמש, וכל פרט נוסף שעשוי להיות רלוונטי, כמו למשל:
- כמה כרטיסיות היו פתוחות כשזה קרה?
- האם זה קרה עם ספרים ספציפיים?
- האם ניסית לבדוק אם מקלדת או עכבר אחרים פותרים את הבעיה?
אתה יכול לפתוח בעיה חדשה בגיטהאב התוכנה כאן:
https://github.com/Sivan22/otzaria/issues -
כעת אני רואה שזה לא בכל פתיחה של הרבה כרטיסיות, לא הצלחתי לשחזר את הבאג