עריכת ספרים חדשים
-
למי שלוקח את הפרוייקט הזה על עצמו,
צריך להוסיף אפשרות להסתרת התצוגה המקדימה.
זה יעזור גם למהירות העריכה, כי כרגע התוכנה נתקעת בזה כל הזמן בגלל התצוגה המקדימה הזו. -
@יום-חדש-מתחיל מי אמר לך שזה בגלל זה?
-
@יוזרבוט זצ"ל....
-
דוקא אותי זה הצחיק, אפילו היה לי מחשבה לבקש שיורידו את האופציה הזו.
אם הספרים לאט לאט פחות משובשים, ובכל סנכרון השינויים נמחקים, ולא כל כך קשה לפתוח את הקובץ המקורי ולשנות אותו, אם כן למה שזה יופיע באופן קבוע? -
@יוזרבוט זצ"ל....
@יום-חדש-מתחיל כתב בעריכת ספרים חדשים:
@יוזרבוט זצ"ל....
זה מפחיד, יש הרבה זצ"לים באוצריא, גם @userbot וגם @SIVAN22 שבינתיים אפילו לא מחובר!

-
@יום-חדש-מתחיל כתב בעריכת ספרים חדשים:
@יוזרבוט זצ"ל....
זה מפחיד, יש הרבה זצ"לים באוצריא, גם @userbot וגם @SIVAN22 שבינתיים אפילו לא מחובר!

@מענין-לשמוע למה מפחיד? משמח.
אני חושב שזה מדין 'נקי יהיה'. -
גם @sivan22?
לא ידעתי... -
דוקא אותי זה הצחיק, אפילו היה לי מחשבה לבקש שיורידו את האופציה הזו.
אם הספרים לאט לאט פחות משובשים, ובכל סנכרון השינויים נמחקים, ולא כל כך קשה לפתוח את הקובץ המקורי ולשנות אותו, אם כן למה שזה יופיע באופן קבוע?@מענין-לשמוע לענ"ד זה לא סותר - ואדרבה! אפשר בקלות יותר להוריד את האופציה הזאת מן התפריט הימני, בכך שמייחדים לזה מקום בתור כלי ליצירת/עריכת ספרים חדשים גם ישנים.
-
@מענין-לשמוע לענ"ד זה לא סותר - ואדרבה! אפשר בקלות יותר להוריד את האופציה הזאת מן התפריט הימני, בכך שמייחדים לזה מקום בתור כלי ליצירת/עריכת ספרים חדשים גם ישנים.
@קרית-חנה
להכניס ספרים חדשים אפשר פשוט עם וורד.
וגם קובץ טקסט עדיף לך לתייג אותו עם התוכנה של @יום-חדש-מתחיל שעושה את הכל באופן רציף ולא ידנית.
אם כן למה צריך להשאיר את זה?? -
@קרית-חנה
להכניס ספרים חדשים אפשר פשוט עם וורד.
וגם קובץ טקסט עדיף לך לתייג אותו עם התוכנה של @יום-חדש-מתחיל שעושה את הכל באופן רציף ולא ידנית.
אם כן למה צריך להשאיר את זה??@מענין-לשמוע וורד (וכל דדמי ליה, כולל notepad++ ו-VS Code) לא מתקרב לאיכות העורך הזה מבחינת המטרה המצומצמת של עריכת ספרי אוצריא. (השילוב של ויזואליות וקלילות, וכו'). וכל שכן שלוורד אין כפתור מוכן לשליחת ספר למערכת אוצריא...
התוכנה של יום חדש מתחיל טובה מאוד עבור נתינת צורה לטקסטים מוכנים של דיקטה וכדומה. אני מדבר אודות יצירת ספר מתוך טקסט שאני הקלדתי, תוך כדי הגהה וטיוב ושיפורי צורה (הדגשה וכו' וכו').
-
@קרית-חנה
כל ההדגשות, הכותרות והערות של וורד נמצאות גם באוצריא, מה חסר לך?
שים את הקבצים בתוך התוכנה או בקישור, והכל יתעדכן לך תמיד לתוך אוצריא.