בעיה בסנכרון ספרים בתוכנה
-
@שפו כבר כתבתי לך תשובה כאן: https://forum.otzaria.org/post/143
וגם כאן: https://forum.otzaria.org/post/131@יום-חדש-מתחיל התגובה שלי היא על מה שכתבת, ולגבי להוריד את הקובץ הזיפ, כל פעם שיתעדכנו ספרים אני יצטרך להוריד את הקובץ מחדש?
-
@יום-חדש-מתחיל התגובה שלי היא על מה שכתבת, ולגבי להוריד את הקובץ הזיפ, כל פעם שיתעדכנו ספרים אני יצטרך להוריד את הקובץ מחדש?
@שפו כתב בבעיה בסנכרון ספרים בתוכנה:
התגובה שלי היא על מה שכתבת,
לא הבנתי.
ולגבי להוריד את הקובץ הזיפ, כל פעם שיתעדכנו ספרים אני יצטרך להוריד את הקובץ מחדש?
לא הבנתי מה כבודו רוצה. יש בעי' מסויימת בקובץ אחד או שתיים, אחרי שזה יהי' לך כבר בתוכנה לא יהיו יותר בעיות בעז"ה בסנכרונים הבאים.
-
@שפו כתב בבעיה בסנכרון ספרים בתוכנה:
התגובה שלי היא על מה שכתבת,
לא הבנתי.
ולגבי להוריד את הקובץ הזיפ, כל פעם שיתעדכנו ספרים אני יצטרך להוריד את הקובץ מחדש?
לא הבנתי מה כבודו רוצה. יש בעי' מסויימת בקובץ אחד או שתיים, אחרי שזה יהי' לך כבר בתוכנה לא יהיו יותר בעיות בעז"ה בסנכרונים הבאים.
@יום-חדש-מתחיל הבנתי, אחרי שאני מוריד את קובץ הזיפ, מה אני עושה? מוחק את כל מה שיש לי עכשיו בתוכנה ושם את זה שם במקום?
-
כן.
אלא א"כ כתבת הערות על הספרים, אז זה כבר בעייתי. -
כן.
אלא א"כ כתבת הערות על הספרים, אז זה כבר בעייתי.@יום-חדש-מתחיל אני לא חושב שאמור להיות עם זה בעיה, אם הספרים לא היו במיקומים שונים מהספרייה הרגילה, מגרסה מסוימת זה לא בספרייה.
-
כן.
אלא א"כ כתבת הערות על הספרים, אז זה כבר בעייתי.@יום-חדש-מתחיל כתב בבעיה בסנכרון ספרים בתוכנה:
אלא א"כ כתבתי הערות על הספרים, אז זה כבר בעייתי.
0
יום חדש מתחיל
כן.
אלא א"כ כתבתי הערות על הספרים, אז זה כבר בעייתי.וכשנמחקים קבצים כפולים וכדו' בעדכון, זה גם קורה?
-
@יום-חדש-מתחיל כתב בבעיה בסנכרון ספרים בתוכנה:
אלא א"כ כתבתי הערות על הספרים, אז זה כבר בעייתי.
0
יום חדש מתחיל
כן.
אלא א"כ כתבתי הערות על הספרים, אז זה כבר בעייתי.וכשנמחקים קבצים כפולים וכדו' בעדכון, זה גם קורה?
@צבי-דורש-ציון אין סיבה שזה יקרה - כי זה לא מתנגש בקובץ קיים
-
כן.
אלא א"כ כתבת הערות על הספרים, אז זה כבר בעייתי.@יום-חדש-מתחיל כתב בבעיה בסנכרון ספרים בתוכנה:
כן.
אלא א"כ כתבתי הערות על הספרים, אז זה כבר בעייתי.למה?
שלא ימחק אלא יחלץ לתוך התוכנה ויאשר החלפה של כל הקבצים. -
@יום-חדש-מתחיל צריך פשוט לחלק את הספר לכמה חלקים מה הבעיה?
-
זה כן עובד ב EXE, וחבל לדון בזה אפילו.
-
י י. פל. נעל נושא זה
-
י יאיר דניאל סימן נושא זה כשאלה
-
י יאיר דניאל סימן נושא זה כנפתר