באג | התוצאה מופיעה פעמיים
-
@חנניה אה, צודק
@יאיר-דניאל איפוס אינדקס קשור?
ואם כן, איך נוצר הבאג? -
@יאיר-דניאל איפוס אינדקס קשור?
ואם כן, איך נוצר הבאג?@חנניה כתב בבאג | התוצאה מופיעה פעמיים:
איפוס אינדקס קשור?
יכול להיות שזה נשאר מאינדקס קודם שלא נדרס בעדכון משום מה - תנסה ותעדכן
-
@חנניה כתב בבאג | התוצאה מופיעה פעמיים:
איפוס אינדקס קשור?
יכול להיות שזה נשאר מאינדקס קודם שלא נדרס בעדכון משום מה - תנסה ותעדכן
@יאיר-דניאל איפסתי
נשאר

שמתי לב שזה ב ספרים ספציפים
נראה לי כרגע- בעקר בש"ס -
ח חנניה סימן נושא זה כשאלה
-
@יאיר-דניאל איפסתי
נשאר

שמתי לב שזה ב ספרים ספציפים
נראה לי כרגע- בעקר בש"ס -
שים לב שהוא לא מביא תוצאות מהPDF, עושה רושם שזה קשור, כביכול הוא מזהה שיש שני קבצים בש"ס של ברכות, אבל בפועל מביא בשניהם תוצאות של TXT
-
אני מתכון שאיך שזה נראה לבור כמוני היא שהסיבה היא כיון שיש שני קבצים מכל מסכת, אחד קובץ טקסט ואחד קובץ פי די אף, הוא מביא רשימה של שני הקבצים שבהם נמצאו התוצאות, אבל משום מה יש באג שגורם לו להראות בכל אחד מהספרים שאתה בוחר את התוצאות דוקא של הקובץ טקסט ולא של הקובץ פי די אף
אבל אני באמת לא יודע ונשאיר למומחים לבדוק את זה... -
אני מתכון שאיך שזה נראה לבור כמוני היא שהסיבה היא כיון שיש שני קבצים מכל מסכת, אחד קובץ טקסט ואחד קובץ פי די אף, הוא מביא רשימה של שני הקבצים שבהם נמצאו התוצאות, אבל משום מה יש באג שגורם לו להראות בכל אחד מהספרים שאתה בוחר את התוצאות דוקא של הקובץ טקסט ולא של הקובץ פי די אף
@סנאי כתב בבאג | התוצאה מופיעה פעמיים:
בל משום מה יש באג שגורם לו להראות בכל אחד מהספרים שאתה בוחר את התוצאות דוקא של הקובץ טקסט ולא של הקובץ פי די אף
אגב, בתמונה הראשונה שהעלתי, תוכל לראות זאת על משניות, מה שלא נכון לאמר לpdf
-
@י.-פל. תמיד אומר שכן.