באג | באגים בצורת הדף
-
בצורת הדף על הרמב"ם הוא לא טוען את המפרשים
אולי משום שהמפרשים מחולקים לקבצים שונים על כל נושא ברמב"םוכן כשאני עובר לספר אחר אחר כך הוא עדיין תקוע על אותם פרשנים על הרמב"ם
עוד באג שבצורת הדף על התוספות וכנראה גם על רש"י מציגה גם את הרש"י והתוספות על אותה מסכת
חלק תמונות

שלום רב,
תודה על הדיווח המפורט בנוגע לבאגים שנתקלת בהם בתוכנת אוצריא, ובפרט בצורת הדף.
אני מבין שאתה נתקל בבעיות הבאות:
- מפרשי הרמב"ם לא נטענים בצורת הדף: ציינת שהמפרשים על הרמב"ם אינם נטענים בצורת הדף, ואתה משער שזה קשור לכך שהם מחולקים לקבצים שונים לכל נושא.
- מפרשים "תקועים" לאחר מעבר לספר אחר: דיווחת שכאשר אתה עובר לספר אחר, המערכת עדיין מציגה את אותם פרשנים של הרמב"ם, במקום לעדכן את המפרשים לספר החדש.
- הצגה כפולה של רש"י ותוספות: בצורת הדף על התוספות (וכנראה גם על רש"י), מוצגים גם רש"י וגם התוספות על אותה מסכת, מה שיוצר כפילות.
חיפשתי מידע רלוונטי בפורומים של אוצריא ובפורום מתמחים טופ, וכן ברחבי הרשת, ולא מצאתי דיווחים ספציפיים או פתרונות ידועים לבאגים כפי שתארתם עבור הרמב"ם ועבור התנהגות המפרשים לאחר מעבר בין ספרים. אמנם יש דיונים על הוספת אופציות למפרשים בצורת הדף ועל הגדרות ברירת המחדל של המפרשים המוצגים עבור ספרים שונים, אך לא נמצאו פתרונות ישירים לבעיות הדיווחת.
מאחר ולא מצאתי תשובה רלוונטית לשאלתך במידע הקיים, אתה מוזמן לפתוח בעיה חדשה (issue) בגיטהאב של התוכנה, עם הפירוט שסיפקת כאן (כולל התמונות), כדי שמפתחי התוכנה יוכלו לבדוק ולטפל בכך:
https://github.com/Sivan22/otzaria/issues -
מ מיתר 33 סימן נושא זה כשאלה
-
י י. פל. סימן נושא זה כנפתר
-
@מיתר-33 כתב בבאג | באגים בצורת הדף:
זה לא נפתר כאשר עושים בחירה לכל הספרים בקטגוריה
הפוסט מסומן כנפתר, לכן שאלתי...
אני חושב שיש לך בעיה בתקיית הלינקים, אני לא כ"כ יודע מה צריך לעשות בעניין אולי להוריד מחדש את כל הספריה מגיטהב
זה מה שהיה לי פעם... -
@הבל-הבלים
הוא כתב
@מיתר-33 כתב בבאג | באגים בצורת הדף:זה לא נפתר כאשר עושים בחירה לכל הספרים בקטגוריה
הבעיה ש@מיתר-33 הציג כאן לאחר ההתקנה היא שכאשר הוא בוחר ידנית שהמפרשים יחולו על כל הספרים שבקטגוריה הזו
מופיע המפרש על החלק שהוא בחר בכל ספרי הרמבם דהינו שאם הוא הגדיר בהלכות ציצית שראב"ד וכס"מ יהיהו מפרשים על כל הספרים שהקטגוריה כשהוא יפתח הלכות עבדים יופיע לו ראב"ד וכס"מ על הלכות ציצית
נראה לי שזה בעיה כללית ולא בהגדרות שלו -
@הבל-הבלים
הוא כתב
@מיתר-33 כתב בבאג | באגים בצורת הדף:זה לא נפתר כאשר עושים בחירה לכל הספרים בקטגוריה
הבעיה ש@מיתר-33 הציג כאן לאחר ההתקנה היא שכאשר הוא בוחר ידנית שהמפרשים יחולו על כל הספרים שבקטגוריה הזו
מופיע המפרש על החלק שהוא בחר בכל ספרי הרמבם דהינו שאם הוא הגדיר בהלכות ציצית שראב"ד וכס"מ יהיהו מפרשים על כל הספרים שהקטגוריה כשהוא יפתח הלכות עבדים יופיע לו ראב"ד וכס"מ על הלכות ציצית
נראה לי שזה בעיה כללית ולא בהגדרות שלו -
@דנדי
לא זה בעיה כללית
אצלך זה בסדר?
תפתח צורת הדף על מסכת ברכות תגדיר שהרמב"ן יהיה המפרש בכל התלמוד בללי
תפתח מסכת בבא מציעא ותגיד לי אם מופיע לך רמב"ן על ברכות או על בבא מציעא
שים לב לפתוח מחדש את בבא מציעא ולא להסתפק בזה שזה כבר היה פתוח אצלך
כבר כתבתי על זה פה https://forum.otzaria.org/topic/393/באג-בעיה-בבחירת-מפרש-לקטגוריה-בצורת-הדף
-
@דנדי
לא זה בעיה כללית
אצלך זה בסדר?
תפתח צורת הדף על מסכת ברכות תגדיר שהרמב"ן יהיה המפרש בכל התלמוד בללי
תפתח מסכת בבא מציעא ותגיד לי אם מופיע לך רמב"ן על ברכות או על בבא מציעא
שים לב לפתוח מחדש את בבא מציעא ולא להסתפק בזה שזה כבר היה פתוח אצלך
כבר כתבתי על זה פה https://forum.otzaria.org/topic/393/באג-בעיה-בבחירת-מפרש-לקטגוריה-בצורת-הדף
-
ד דוד משה 1 סימן נושא זה כלא נפתר
-
ד דוד משה 1 סימן נושא זה כנפתר