בירור | יש ספרים חשובים שהייתם רוצים שייכנסו לאוצריא?
-
@דבש תכתוב בדיוק מה חסר, לא מה יש, את זה גם אני יודע
-
טוב כמה הודעות חשובות.....לגבי ההחלטה של רבנים אחרי השואה הכניסו דור המלקטים, הכניסו מראי מקומות של בית הלל....בר אילן מלא....
בכל אופן כמה הודעות חשובות -
דיברתי עם צאצאי הגר"ח גרינמן, הם לא מוכנים שיכניסו שום מהדורה דיגיטלית הם נגד מחשבים.
דיברתי עם מחבר סדרת הספרים דרך ים. הוא מתנגד שיהיה גירסא שאפשר להעתיק.
אבל הבשורה החשובה, דיברתי עם בעל מחבר ספר איזהו מקומן, מראה מקומות לפי סדר הדף. הוא בשמחה מוכן לתת את הספרים שלו, וגם ביקש את התוכנה אבל....
אין לו אינטרנט בכלל, הוא גר בבני ברק והוא ביקש שמישהו יתאם ויבוא אליו עם דיסק און קי עם התוכנה [והספרים החדשים] והוא יביא את הספרים שלו....זה דבר עצום מאד מאד, זה ישדרג את אוצריא להיות כמעט כמו בר אילן....@בועז-מילצקי כתב ביש ספרים חשובים שהייתם רוצים שייכנסו לאוצריא?:
אין לו אינטרנט בכלל, הוא גר בבני ברק והוא ביקש שמישהו יתאם ויבוא אליו עם דיסק און קי עם התוכנה [והספרים החדשים] והוא יביא את הספרים שלו....זה דבר עצום מאד מאד, זה ישדרג את אוצריא להיות כמעט כמו בר אילן....
תשלח לי את הפרטים שלו בצ'אט, אם הוא די באזור אעשה את זה
-
בר אילן הכניסו איזהו מקומן ודבר יעקב...
אהל תורה הוא על סוגיות בתחילת מסכתות ישבתיות....איזהו מקומן ודבר יעק על רוב המסכתות...... דרך ים לא הסכים אוסטרן אין לי את הטלפון, יכול להיות שהוא יסכים.....בנתים יש הסכמה מאיזהו מקומן רק צריך ללכת לקחת -
הרב אוסטרן מגיד שיעור באורחות תורה בבני ברק, אולי מישהו יוכל לברר עליו שם?
מתאים שהוא יסכים, יש את הספרים בהיברו. -
משהו כאן גר ברכס ויכול לפנות לרב רבינוביץ האם הוא מוכן להביא את פסקי תשובות?
בר אילן שלמו על זה? -
@הבל-הבלים בבא קמא בבא מציעא בבא בתרא ודאי ויש עוד לא יודע כרגע
-
@שמואל-.ר. תכתוב מה אין לא מה יש.
-
@יום-חדש-מתחיל
מה נהיה עם דיקטה.
אגב יש לך מושג האם הם עומדים להוציא בקרוב גירסא חדשה כבר המון זמן לא הוציאו. -
@יום-חדש-מתחיל
מה נהיה עם דיקטה.
אגב יש לך מושג האם הם עומדים להוציא בקרוב גירסא חדשה כבר המון זמן לא הוציאו. -
@יום-חדש-מתחיל שלחתי לך לפני חמש דקות את הכתר ראש