המלצה | ניווט
-
מציע לאפשר למעט את השימוש בעכבר, כך שאחר שאני רושם בספריה את שם הספר כגון שמות עולה לי רשימת מפרשים אבל לבחור ביניהם אפשר רק ע"י העכבר ולא ע"י חיצים,
כנ"ל לבחור את הספר צריך הקשה פעמים על הספר,
ויש אפשרות שיפתח ע"י הקשת אנטר כך זה יהיה יותר נוח וגם תואם לכל החיפושים ובמחשב. -
לא צריך ללחוץ פעמיים,
רק למי שמגדיר להראות את התצוגה מקדימה צריך ללחוץ פעמיים כדי לפתוח את הספר עצמו. -
גם לי מציק קצת
הייתי ממליץ שבהגדרות יהיה ניתן להגדיר 2 אופציות-
- לחיצה אחת מציג תצוגה מקדימה, 2 לחיצות פותח בעיון
-
- לחיצה אחת פותח בעיון, לחיצה עם מקש ימני בעכבר מציג תצוגה מקדימה
-
-
גם לי מציק קצת
הייתי ממליץ שבהגדרות יהיה ניתן להגדיר 2 אופציות-
- לחיצה אחת מציג תצוגה מקדימה, 2 לחיצות פותח בעיון
-
- לחיצה אחת פותח בעיון, לחיצה עם מקש ימני בעכבר מציג תצוגה מקדימה
@יהודי-צעיר כתב בהמלצה | ניווט:
לחיצה אחת מציג תצוגה מקדימה, 2 לחיצות פותח בעיון
רוב התוכנות זה כך
@י.-פל. כתב בהמלצה | ניווט:
כנ"ל בסייר ווינדוס [אם כי אפשר לשנות, אך איש אינו משנה]
מניין לך, אני למשל שיניתי - כך מקובלני עוד מצעירותי מבית אבא (יותר נכון ממחשבו של אבא...)
ואם תחשוב ע"ז - בשביל מה ללחוץ פעמיים? כמה פעמים יוצא לך לפתוח קובץ וכמה פעמים לשנות את השם שלו? = נראה לי לפתוח יותר - א"כ למה שיצטרכו ללחוץ פעמיים? למייקרוסופט הפתרונים... -
-
@יהודי-צעיר כתב בהמלצה | ניווט:
לחיצה אחת מציג תצוגה מקדימה, 2 לחיצות פותח בעיון
רוב התוכנות זה כך
@י.-פל. כתב בהמלצה | ניווט:
כנ"ל בסייר ווינדוס [אם כי אפשר לשנות, אך איש אינו משנה]
מניין לך, אני למשל שיניתי - כך מקובלני עוד מצעירותי מבית אבא (יותר נכון ממחשבו של אבא...)
ואם תחשוב ע"ז - בשביל מה ללחוץ פעמיים? כמה פעמים יוצא לך לפתוח קובץ וכמה פעמים לשנות את השם שלו? = נראה לי לפתוח יותר - א"כ למה שיצטרכו ללחוץ פעמיים? למייקרוסופט הפתרונים...@יאיר-דניאל כתב בהמלצה | ניווט:
ואם תחשוב ע"ז - בשביל מה ללחוץ פעמיים? כמה פעמים יוצא לך לפתוח קובץ וכמה פעמים לשנות את השם שלו? =
לא נכון. לחיצה פעם אחת היא לא כדי לשנות שם. היא כדי לבחור. ואז יש לך ים של אפשרויות: להעתיק, להזיז, לראות מאפיינים [בסיסיים, בלי לפתוח תפריט ימני ארוך ועמוס].
-
בדקתי את זה וגם אם מבטלים את התצוגה המקדימה זה מועיל לגבי הספריה הראשונית אבל לא אחרי חיפוש שעולה חלון צריך תמיד ללחוץ פעמים,
בכ"ז את נושא החיצים לא הגיבו, אולי לא הבינו אותי -
לגבי החיצים דנו בשרשורים אחרים בפורום. חפש.
-
@יום-חדש-מתחיל כתב בהמלצה | ניווט: