הצעת ייעול | נקודה שאפשר להתווכח איתה, לגבי השמות של המפתחים ומהדירי הספרים
-
מאשר!
-
גם אנוכי שכרגע היה לי זמן להצטרף לפורום מצטרף
כמו כן הקרדיט נותן המון המון כח להמשיך ולעזור לפרויקט האדיר והחשוב הזה!
-
גם אנוכי שכרגע היה לי זמן להצטרף לפורום מצטרף
כמו כן הקרדיט נותן המון המון כח להמשיך ולעזור לפרויקט האדיר והחשוב הזה!
@טכנולוגי-גו-ניור כתב בהצעת ייעול | נקודה שאפשר להתווכח איתה, לגבי השמות של המפתחים ומהדירי הספרים:
כמו כן הקרדיט נותן המון
האמת לא הבנתי, אתה מאשר לכתוב ראשי תיבות או לא?
-
אפשרות נוספת היא שזו תהיה רשימה נפתחת, ז"א שלחיצה על "מהדירים שההדירו 10 ספרים" תפתח את רשימת המהדירים. כך זה לא מוריד את המכובדות, אבל משאיר מקום לתורמים החשובים לפרויקט.
מלבד זאת, בעז"ה הרשימה תגדל וגם ככה יפריע רשימה מאוד ארוכה.@מעמע כתב בהצעת ייעול | נקודה שאפשר להתווכח איתה, לגבי השמות של המפתחים ומהדירי הספרים:
אפשרות נוספת היא שזו תהיה רשימה נפתחת, ז"א שלחיצה על "מהדירים שההדירו 10 ספרים" תפתח את רשימת המהדירים. כך זה לא מוריד את המכובדות, אבל משאיר מקום לתורמים החשובים לפרויקט.
מלבד זאת, בעז"ה הרשימה תגדל וגם ככה יפריע רשימה מאוד ארוכה.מאשר
-
@טכנולוגי-גו-ניור כתב בהצעת ייעול | נקודה שאפשר להתווכח איתה, לגבי השמות של המפתחים ומהדירי הספרים:
כמו כן הקרדיט נותן המון
האמת לא הבנתי, אתה מאשר לכתוב ראשי תיבות או לא?
@יאיר-דניאל כן מאשר
-
@יום-חדש-מתחיל
רשימת המאשרים לקיצור שמם:
@ יאיר-דניאל
@ טכנולוגי-גו-ניור
@ דוד-משה-1
@ דאנציג
@ הבל-הבלים
הרשימה הבאה - אישרו להכניס את זה לחלון נפרד: -
@יום-חדש-מתחיל
רשימת המאשרים לקיצור שמם:
@ יאיר-דניאל
@ טכנולוגי-גו-ניור
@ דוד-משה-1
@ דאנציג
@ הבל-הבלים
הרשימה הבאה - אישרו להכניס את זה לחלון נפרד:@יאיר-דניאל כתב בהצעת ייעול | נקודה שאפשר להתווכח איתה, לגבי השמות של המפתחים ומהדירי הספרים:
ממש לא, אני אישרתי להכניס את השם שלי, בכל צורה שהיא [מלבד את שמי האמיתי], רק שאני יידע שמדובר בי.
-
הבל הבלים כתב: כדי שאוכל להשוויץ לאנשים שמכירים אותי.
אז שאלה שאפשר להתווכח עליה: האם ראשי ומנהלי המערכת הנפלאה הזאת מכירים אחד את השני, או שהעבודה לעולם היא בין - @@@ ל-###
אבל לא חייבים לענות, זה סתם סקרנות שצפה בי פתאום -
הבל הבלים כתב: כדי שאוכל להשוויץ לאנשים שמכירים אותי.
אז שאלה שאפשר להתווכח עליה: האם ראשי ומנהלי המערכת הנפלאה הזאת מכירים אחד את השני, או שהעבודה לעולם היא בין - @@@ ל-###
אבל לא חייבים לענות, זה סתם סקרנות שצפה בי פתאום@דבש כתב בהצעת ייעול | נקודה שאפשר להתווכח איתה, לגבי השמות של המפתחים ומהדירי הספרים:
נראה לך שאפשר לעבוד בצורה יעילה בלי לשוחח טלפונית?
דבר ראשון שאני עושה, עם כל אחד שמוכן לסייע - לשוחח טלפונית, להסביר לו את צורת העבודה, וכו'. -
@דבש כתב בהצעת ייעול | נקודה שאפשר להתווכח איתה, לגבי השמות של המפתחים ומהדירי הספרים:
נראה לך שאפשר לעבוד בצורה יעילה בלי לשוחח טלפונית?
דבר ראשון שאני עושה, עם כל אחד שמוכן לסייע - לשוחח טלפונית, להסביר לו את צורת העבודה, וכו'. -
@י.-פל. כתב בהצעת ייעול | נקודה שאפשר להתווכח איתה, לגבי השמות של המפתחים ומהדירי הספרים:
אגב, שמתם לב שבסמל של אוצריא-AI האותיות הפוכות? הוער לי ע"י @בונפד
אאוצ'...
פדיחה שלי.
אטפל בזה בהקדם בל"נ...
||