בקשה | מישהו יכול לקמפל לי קוד פייתון (עבור מחיקת ראשי תיבות בכותרות)
-
@דוד-משה-1
זה לא עובד גם בגירסא הזו
אני לא מבין בזה אבל נראה לי שעליתי על הבעיההבעיה היא שכיוון הכותרת H1 מוגדרת תמיד כשם הספר ולכן כששם הספר והכותרת H1 שונים (מה שקיים בכל ספר עם ר"ת בשם) הוא לא מאנדקס את זה נכון
בדקתי את זה ע"י הכנסת ספר עם כותרת H1 שונה משם הספר אך ללא ראשי תיבות כלל והאיתור לא איתר אותו ולאחר מכאן שינתי את שמו וזה כן איתר אותו!!!
@י.-פל. יש סיכוי שאני צודק?
-
סיכוי טוב שאתה צודק, אני צריך לבחון זאת יותר לעומק.
יפה מאוד, אני ממש אוהב שחוקרים ככה באגים!
זה ממש ממש ממש מקל עלי/נו!
ככה היה עושה גם @יהודי-צעיר ז"ל
-
סיכוי טוב שאתה צודק, אני צריך לבחון זאת יותר לעומק.
יפה מאוד, אני ממש אוהב שחוקרים ככה באגים!
זה ממש ממש ממש מקל עלי/נו!
ככה היה עושה גם @יהודי-צעיר ז"ל
@י.-פל. כתב בבקשה | מישהו יכול לקמפל לי קוד פייתון (עבור מחיקת ראשי תיבות בכותרות):
ככה היה עושה גם @יהודי-צעיר ז"ל ???
-
@י.-פל. כתב בבקשה | מישהו יכול לקמפל לי קוד פייתון (עבור מחיקת ראשי תיבות בכותרות):
@יאיר-דניאל כתב בבקשה | מישהו יכול לקמפל לי קוד פייתון (עבור מחיקת ראשי תיבות בכותרות):
ה'ז"ל' לא הולך על האיש, אלא על ה'עושה'.
-
@דוד-משה-1
זה לא עובד גם בגירסא הזו
אני לא מבין בזה אבל נראה לי שעליתי על הבעיההבעיה היא שכיוון הכותרת H1 מוגדרת תמיד כשם הספר ולכן כששם הספר והכותרת H1 שונים (מה שקיים בכל ספר עם ר"ת בשם) הוא לא מאנדקס את זה נכון
בדקתי את זה ע"י הכנסת ספר עם כותרת H1 שונה משם הספר אך ללא ראשי תיבות כלל והאיתור לא איתר אותו ולאחר מכאן שינתי את שמו וזה כן איתר אותו!!!
@י.-פל. יש סיכוי שאני צודק?
@D9 כתב בבקשה | מישהו יכול לקמפל לי קוד פייתון (עבור מחיקת ראשי תיבות בכותרות):
לא כ"כ הבנתי מה עשית, אם תוכל להסביר יותר בפירוט, יועיל מאוד מאוד!
לגבי שם ספר, זה מוגדר כך לצורך מניפולציות שונות. אם אתה מתכוון לשם קובץ, עד כמה שידוע לי האינדקס כלל לא מתייחס היום לשם הקובץ, אבל אולי עברו עליו דברים מאז שהתעסקתי איתו...
בקיצור, תסביר יותר מה אמרת, כי אני לא הבנתי... -
לא הבנתי
מה לא הבנת אז הנה פירוט מדויק של מה שעשיתי
לצורך כך שהבדיקה תהיה אמינה העברתי את כל הספרייה ותיקיות האינדקס למקום אחר במחשב
יצרתי תיקייה אחת שבתוכה שמתי קובץ אישי ששמו פרק ה בתוכו יש כותרת H1 הוספתי אות בכותרת כך שהיה שהכותרת הייתה
<h1>פרק הא</h1>
פתחתי את התוכנה האינדקס התעדכן ולא הופיע לי כלום באיתור לא על שם פרק ה וגם לא על שם פרק הא
שיניתי גם את השם של הקובץ לפרק הא פתחתי את התוכנה כתבתי פרק באיתור והוא איתר לי את פרק הא
ניסיתי את זה על ספר במדבר ותמיד כששם הקובץ ושם הH1 היו שונים האיתור לא עבד
כך שכנראה המציאות היא שכששם הקובץ שונה משם הספר בכותרות משהו משתבש באינדקס או באיתור -
לא הבנתי
מה לא הבנת אז הנה פירוט מדויק של מה שעשיתי
לצורך כך שהבדיקה תהיה אמינה העברתי את כל הספרייה ותיקיות האינדקס למקום אחר במחשב
יצרתי תיקייה אחת שבתוכה שמתי קובץ אישי ששמו פרק ה בתוכו יש כותרת H1 הוספתי אות בכותרת כך שהיה שהכותרת הייתה
<h1>פרק הא</h1>
פתחתי את התוכנה האינדקס התעדכן ולא הופיע לי כלום באיתור לא על שם פרק ה וגם לא על שם פרק הא
שיניתי גם את השם של הקובץ לפרק הא פתחתי את התוכנה כתבתי פרק באיתור והוא איתר לי את פרק הא
ניסיתי את זה על ספר במדבר ותמיד כששם הקובץ ושם הH1 היו שונים האיתור לא עבד
כך שכנראה המציאות היא שכששם הקובץ שונה משם הספר בכותרות משהו משתבש באינדקס או באיתור -
מ מענין לשמוע התייחס לנושא זה
-
אני לא מבין בזה אבל לטענת ג'ימני
יש בעיה בקובץ indexing_repository.dartשהתוכנה "שוכחת" איפה הקובץ נמצא פיזית על הדיסק ברגע שהיא מכניסה אותו לאינדקס החיפוש.
מה גורם לתקלה?
בקוד שסיפקת, בתוך הפונקציה _indexTextBook (שאחראית על ספרים רגילים, לא PDF), יש שורה שחוזרת על עצמה פעמיים ומגדירה את נתיב הקובץ כריק:filePath: ''
בגלל שהנתיב נשמר כריק (''), כשהחיפוש מוצא תוצאה, הוא מנסה "לנחש" איפה הספר נמצא לפי ה-title שלו. אם הכותרת (H1) שונה משם הקובץ, הניחוש נכשל והתוכנה לא מוצאת את הספר.
בניגוד לזה, ב-_indexPdfBook (ספרי PDF), הקוד כתוב נכון: filePath: book.path.
-
יש בעיה בקובץ indexing_repository.dartשהתוכנה "שוכחת" איפה הקובץ נמצא פיזית על הדיסק ברגע שהיא מכניסה אותו לאינדקס החיפוש.
מה גורם לתקלה?
בקוד שסיפקת, בתוך הפונקציה _indexTextBook (שאחראית על ספרים רגילים, לא PDF), יש שורה שחוזרת על עצמה פעמיים ומגדירה את נתיב הקובץ כריק:filePath: ''
בגלל שהנתיב נשמר כריק (''), כשהחיפוש מוצא תוצאה, הוא מנסה "לנחש" איפה הספר נמצא לפי ה-title שלו. אם הכותרת (H1) שונה משם הקובץ, הניחוש נכשל והתוכנה לא מוצאת את הספר.
@D9 כתב בבקשה | מישהו יכול לקמפל לי קוד פייתון (עבור מחיקת ראשי תיבות בכותרות):
מה גורם לתקלה?
איפה מצאת קובץ בשם כזה?
-
מה גורם לתקלה?
כתב בבקשה | מישהו יכול לקמפל לי קוד פייתון (עבור מחיקת ראשי תיבות בכותרות):
מה גורם לתקלה?
@י.-פל. סליחה על ההטרדה אבל יש סיכוי שזה נכון?
-
זה לא משנה בכלל, ולכן זה לא טופל עד עכשיו [למרות ש @הבל-הבלים כן ניסה לבדוק 'בקצרה'].
אנו עוברים כעת לDB, אם שמתם לב, ואני מקווה שמהר מאוד זו תהיה הגרסה הראשית, וכללללללללל האיתור ישתנה - לטובה! -
ה הבל הבלים סימן נושא זה כנפתר