בקשה | מישהו יכול לקמפל לי קוד פייתון (עבור מחיקת ראשי תיבות בכותרות)
-
יש לי קוד פייתון שמוחק מכל הקבצים באוצריא את הראשי תיבות בכותרת הראשית, כך שהספרים יוצגו באיתור.
הבעיה היא שרוב המשתמשים בתוכנה לא יודעים מה זה קוד, וכ"ש לא מה זה פייתון, אני רוצה למקפל את הקוד לEXE.
חסר לי את הספריות על המחשב ואני לא מחובר לאינטרנט כך שאין לי איך לעשות את זה.
משהו יכול לקמפל את זה?import os import glob def remove_quotes_from_heading(filepath): """ בודק את השורה הראשונה בקובץ טקסט, ואם היא מתחילה ב-<h1> וכוללת ", מוחק את ה-". """ try: with open(filepath, 'r+', encoding='utf-8') as file: # או קידוד אחר אם צריך lines = file.readlines() if lines: first_line = lines[0] if first_line.startswith("<h1>") and '״' in first_line: new_first_line = first_line.replace( '״', '') lines[0] = new_first_line file.seek(0) # חזרה לתחילת הקובץ file.writelines(lines) file.truncate() # מחיקת שאריות בסוף הקובץ print(f"טופל: {filepath}") if first_line.startswith("<h1>") and '"' in first_line: new_first_line = first_line.replace( '"', '') lines[0] = new_first_line file.seek(0) # חזרה לתחילת הקובץ file.writelines(lines) file.truncate() # מחיקת שאריות בסוף הקובץ print(f"טופל: {filepath}") except Exception as e: print(f"שגיאה בעיבוד {filepath}: {e}") def process_directory(root_dir): """ עובר על כל הקבצים בתיקיות ותתי התיקיות ומפעיל את הפונקציה remove_quotes_from_heading. """ for filepath in glob.glob(os.path.join(root_dir, '**/*.txt'), recursive=True): remove_quotes_from_heading(filepath) if __name__ == "__main__": root_directory = 'C:\\אוצריא\\אוצריא' process_directory(root_directory) print("הסתיים!")ישר כח!!
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
@יאיר-דניאל כתב במישהו יכול לקמפל לי קוד פייתון (עבור מחיקת ראשי תיבות בכותרות):
אעשה זאת כעת - ואעלה לך
בדיוק עשיתי את זה לפני כמה דקות, ונתקעתי עם ההעלאה, אני מקווה שעוד לא טרחת גם.
ענין הבעיה בהעלאה בטיפול בעז"ה
-
@יאיר-דניאל כתב במישהו יכול לקמפל לי קוד פייתון (עבור מחיקת ראשי תיבות בכותרות):
אעשה זאת כעת - ואעלה לך
בדיוק עשיתי את זה לפני כמה דקות, ונתקעתי עם ההעלאה, אני מקווה שעוד לא טרחת גם.
ענין הבעיה בהעלאה בטיפול בעז"ה
@ע-ה-דכו-ע כתב במישהו יכול לקמפל לי קוד פייתון (עבור מחיקת ראשי תיבות בכותרות):
אני מקווה שעוד לא טרחת גם
האמת, עוד לא...
גיליתי שחסרה לי ספריית התקנה בפייתון, ועכשיו הורדתי אותה (מחקתי את הפייתון לגמרי והתקנתי מחדש לפני כמה ימים) -
@מענין-לשמוע
הנה - להוריד כוכביות (הורדה ישירה)
תבדוק אם עובד לך. -
@יאיר-דניאל
תאשר את זה לכל מי שקיבל את הקישור.
ישר כח. -
@יאיר-דניאל
ישר כח.@מענין-לשמוע כתב במישהו יכול לקמפל לי קוד פייתון (עבור מחיקת ראשי תיבות בכותרות):
@יאיר-דניאל
ישר כח.עריכה: שיתפתי את הקישור - אתה יכול להוריד
-
@מענין-לשמוע כתב במישהו יכול לקמפל לי קוד פייתון (עבור מחיקת ראשי תיבות בכותרות):
@יאיר-דניאל
ישר כח.עריכה: שיתפתי את הקישור - אתה יכול להוריד
יש לי בעיה כעת בדרייב
קורה כשהרשת לא מספיק מהירה.
-
@מענין-לשמוע
הנה - להוריד כוכביות (הורדה ישירה)
תבדוק אם עובד לך.@יאיר-דניאל כתב במישהו יכול לקמפל לי קוד פייתון (עבור מחיקת ראשי תיבות בכותרות):
הנה - להוריד כוכביות
זה עובד גם עם כוכביות, איך זה יכול להיות?
-
הנה - להוריד כוכביות
@מענין-לשמוע כתב במישהו יכול לקמפל לי קוד פייתון (עבור מחיקת ראשי תיבות בכותרות):
הנה - להוריד כוכביות
כי הכוכביות לא במקום, השאלה היא איך זה לא נחסם בנטפרי, יכול להיות שהם לא הגדירו את הפורום כציבורי, יש סיכוי?
-
מ מענין לשמוע התייחס לנושא זה
-
הנה - להוריד כוכביות
כי הכוכביות לא במקום, השאלה היא איך זה לא נחסם בנטפרי, יכול להיות שהם לא הגדירו את הפורום כציבורי, יש סיכוי?
@ע-ה-דכו-ע
כמו שגם התמונות נפתחות מיד, לא? -
הנה - להוריד כוכביות
הנה - להוריד כוכביות
מה ז'תומרת לא במקום?
צריך להוסיף אותם רק באמצע?
חידשת לי! -
@ע-ה-דכו-ע
כמו שגם התמונות נפתחות מיד, לא?@מענין-לשמוע כתב במישהו יכול לקמפל לי קוד פייתון (עבור מחיקת ראשי תיבות בכותרות):
@ע-ה-דכו-ע
כמו שגם התמונות נפתחות מיד, לא?הגיוני, אבל זה לא היה מחייב, למעשה זה נראה שבאמת זה כך.
-
@מענין-לשמוע
סמן כנפתר -
מ מענין לשמוע סימן נושא זה כשאלה
-
מ מענין לשמוע סימן נושא זה כנפתר
-
הנה - להוריד כוכביות
מה ז'תומרת לא במקום?
חידשת לי!@יאיר-דניאל כתב במישהו יכול לקמפל לי קוד פייתון (עבור מחיקת ראשי תיבות בכותרות):
צריכים להוסיף אותם בקישור עצמו, לא במה שאחרי ה- '?'
-
@מענין-לשמוע
סמן כנפתר@יאיר-דניאל
יש שגיאה בקימפול.
זה רושם:[PYI-14812:ERROR] Failed to load Python DLL 'F:\??????\?????? ???\_internal\python314.dll'. LoadLibrary: The specified module could not be found. -
@יאיר-דניאל
יש שגיאה בקימפול.
זה רושם:[PYI-14812:ERROR] Failed to load Python DLL 'F:\??????\?????? ???\_internal\python314.dll'. LoadLibrary: The specified module could not be found.@מענין-לשמוע כתב במישהו יכול לקמפל לי קוד פייתון (עבור מחיקת ראשי תיבות בכותרות):
@יאיר-דניאל
יש שגיאה בקימפול.
זה רושם:[PYI-14812:ERROR] Failed to load Python DLL 'F:\??????\?????? ???\_internal\python314.dll'. LoadLibrary: The specified module could not be found.תנסה את זה
אגב, זה היה בדיקה אם הבאג בהעלאת קבצים תוקן
-
@מענין-לשמוע אם מה ש@ע-ה-דכו-ע הביא לך לא עובד.
תנסה את זה(שיניתי את הקוד בגלל השגיאה - AI):
import os.exeתמחק את הקישור שהבאת מהדרייב שלי - ותשים את התוכנה הזו/של @ ע-ה-דכו-ע
-
צריך פשוט לפתור את הבאג באיתור שיאתר עם או בלי ראשי תיבות...
למה לעבוד כמו בחלם?
-
צריך פשוט לפתור את הבאג באיתור שיאתר עם או בלי ראשי תיבות...
למה לעבוד כמו בחלם?
@יהודי-צעיר
כי אני לא יודע לפתור אותו, ואני לא יודע מתי הוא יפתר...