הוספת פיענוח ראשי תיבות בתפריט 'כלים'
-
@בונפד
ערכת 4 פעמים את הפוסט משום מה, ולא תיקנת את השגיאת כתיב שלך: בקעים - במקום בקיאים.
(אגב, חבל שאתה עורך את הפוסט כ"כ הרבה פעמים ומקפיץ את מי שעוקב אחרי הנושא) -
@בונפד
ערכת 4 פעמים את הפוסט משום מה, ולא תיקנת את השגיאת כתיב שלך: בקעים - במקום בקיאים.
(אגב, חבל שאתה עורך את הפוסט כ"כ הרבה פעמים ומקפיץ את מי שעוקב אחרי הנושא)@יאיר-דניאל כתב בהוספת פיענוח ראשי תיבות בתפריט 'כלים':
@בונפד
(אגב, חבל שאתה עורך את הפוסט כ"כ הרבה פעמים ומקפיץ את מי שעוקב אחרי הנושא)הקח את זה צומת ליבי, השתדל לעשות הכל לפני שאני שולח את הפוסט
ואגב, תקנתי את זה בעריכה האחרונה! -
@בונפד
(אגב, חבל שאתה עורך את הפוסט כ"כ הרבה פעמים ומקפיץ את מי שעוקב אחרי הנושא)@יאיר-דניאל כתב בהוספת פיענוח ראשי תיבות בתפריט 'כלים':
@בונפד
(אגב, חבל שאתה עורך את הפוסט כ"כ הרבה פעמים ומקפיץ את מי שעוקב אחרי הנושא)אתה לא חייב לעקוב אחרי עריכות
-
@יאיר-דניאל כתב בהוספת פיענוח ראשי תיבות בתפריט 'כלים':
@בונפד
(אגב, חבל שאתה עורך את הפוסט כ"כ הרבה פעמים ומקפיץ את מי שעוקב אחרי הנושא)אתה לא חייב לעקוב אחרי עריכות
@זאב-לבן כתב בהוספת פיענוח ראשי תיבות בתפריט 'כלים':
אתה לא חייב לעקוב אחרי עריכות
איך עושים את זה בדיוק? אני בכ"מ מקבל התרעה - כי זה נושא שאני עוקב אחריו
-
ואם זה מהו חשוב?
אז הוא כן צריך עקוב
זה או כן או לא, אין כזה דבר לא לעקוב אחר פוסט מסוים
ואני ממש מסכים אם @יאיר-דניאל -
@זאב-לבן תודה, האמת - לא הכרתי!
-
יש אפליקצי' לאנדרואיז ואפל של @MENDELG ממתמחים, @י.-פל. אולי תדבר איתו שיביא את הרשימה?
@יום-חדש-מתחיל כתב בהוספת פיענוח ראשי תיבות בתפריט 'כלים':
יש אפליקצי' לאנדרואיז ואפל של @MENDELG ממתמחים, @י.-פל. אולי תדבר איתו שיביא את הרשימה?
שלחתי לו מייל, נראה מה יגיב.
)
ספויילר