אוצר הספרים היהודי השיתופי
-
נגיד שיש לי טקסטים שלימים של ספרי קודש, ואני רוצה להפיץ את זה כמה שיותר כדי להגדיל תורה ולהאדירה. יותר טוב להעלות את זה כאן, או ליצור את זה באוצר הספרים היהודי השיתופי (שמשם יוכנס לאוצריא)?
-
אם הם בלי זכויות יוצרים למה לא להבי אותם?
לא משנה הסדר, בכל מקרה גם מאוצר הספרים השיתופי צריך התאמה לאוצריא, וסתם חבל על הזמן... -
נגיד שיש לי טקסטים שלימים של ספרי קודש, ואני רוצה להפיץ את זה כמה שיותר כדי להגדיל תורה ולהאדירה. יותר טוב להעלות את זה כאן, או ליצור את זה באוצר הספרים היהודי השיתופי (שמשם יוכנס לאוצריא)?
-
@קרית-חנה כתב באוצר הספרים היהודי השיתופי:
עדיף ישירות אלינו, כדי שלא יהיו לנו בעיות עם הזכויות שלהם.
אבל, כפי שכתבו:@שמואל5 כתב באוצר הספרים היהודי השיתופי:
@קרית-חנה אפשר גם וגם...
-
לתועלת כלל הציבור, עדיף להביא אותם לאוצריא, כי באוצריא זה חופשי לשימוש כל אחד כפי רצונו
[לדוג' מי שירצה בהמשך לההדיר את הספר, או להדפיס את מה שהוא לומד לכל הכולל וכדו'], וזה חלק מהאינטרס שלנו.
משא"כ באוצר השיתופי זכות השימוש מוגבלת מאוד, וודאי לא לשימוש מסחרי.כמו"כ עדיין ההתאמה בין האוצר השיתופי וויקיפדי' לאוצריא אינה מושלמת.
אבל כמובן שבמידת היכולת עדיף להעלות גם וגם, לתועלת הכלל כולו.