שתי שאלות.
-
@מישהו-1
1: כשאתה כותב עיון אתה מתכוון לעיון של בר אילן - איתור של אוצריא? אם כן אתה צריך לעדכן אינדקס, לא בדקתי על הספר הזה ספציפית אבל בפשטות כל הספרים אומרים להופיע באיתור.
2: הוא עובד ממש דומה לבר אילן, החסרון היחיד הוא שאין איך להגדיר בכל המילים יחד אלא מילה מילה, תלחץ על חיפוש מתקדם, שם יש את כללללל האפשרויות.
3: לא הבנתי. אתה מדבר על כניסה לאחר שהספר כבר פתוח פעם אחת?
4: דובר על זה הרבה, על חלק מהספרים יש, ובקרוב אם הבנתי נכון אמור להיות עוד עדכון נרחב על כך. בספרים שיש להם סימון עגול בצד שמאל על הספר יש מידע על הספר, תלחץ על העיגול ותראה את המידע, וכאמור, הוא אמור להשתדרג אי"ה. -
@מישהו-1
1: כשאתה כותב עיון אתה מתכוון לעיון של בר אילן - איתור של אוצריא? אם כן אתה צריך לעדכן אינדקס, לא בדקתי על הספר הזה ספציפית אבל בפשטות כל הספרים אומרים להופיע באיתור.
2: הוא עובד ממש דומה לבר אילן, החסרון היחיד הוא שאין איך להגדיר בכל המילים יחד אלא מילה מילה, תלחץ על חיפוש מתקדם, שם יש את כללללל האפשרויות.
3: לא הבנתי. אתה מדבר על כניסה לאחר שהספר כבר פתוח פעם אחת?
4: דובר על זה הרבה, על חלק מהספרים יש, ובקרוב אם הבנתי נכון אמור להיות עוד עדכון נרחב על כך. בספרים שיש להם סימון עגול בצד שמאל על הספר יש מידע על הספר, תלחץ על העיגול ותראה את המידע, וכאמור, הוא אמור להשתדרג אי"ה.@מענין-לשמוע
3. כן. היום סגרתי כרטיסיות, והרבה מהכרטיסיות היו כפולות.
4. לא ראיתי כזה דבכר, אבל איך זה עובד באמת, מישהו כותב את זה מועתק מאיפשהו? א"כ מאיפה? -
3: אתה צודק אבל זה לא כזה משמעותי, לי בכל אופן... תלחץ מידי פעם על קונטרול X כדי לסגור את כל הכרטיסיות.
4: לא יודע מה המקור, צריך לשאול מישהו ש @מפתח את אוצריא. -
@מענין-לשמוע
שים לב, שהתיוג שהפעלת מקפיץ לכל המפתחים...
@הבל-הבלים @דוד-משה-1 אני מציע שהכפתור "מקור הספר וזכויות יוצרים", יביא גם מידע אודות הספר. מי לוקח? -
@מישהו-1 כתב בשתי שאלות.:
היה לי בעיה שיש לי שתי בקשות, ואינני יודע איך לעשות בכה"ג
הל טוב, רק שתדע להבא
-
@מענין-לשמוע
שים לב, שהתיוג שהפעלת מקפיץ לכל המפתחים...
@הבל-הבלים @דוד-משה-1 אני מציע שהכפתור "מקור הספר וזכויות יוצרים", יביא גם מידע אודות הספר. מי לוקח?@י.-פל. כתב בשתי שאלות.:
@מענין-לשמוע
שים לב, שהתיוג שהפעלת מקפיץ לכל המפתחים...סליחה, לא אחזתי להטריד אותכם ממלאכת הקודש, התכוונתי שאליהם צריך לפנות, לא חשבתי באמת לתייג...