עריכת רבינו יונה
-
@יום-חדש-מתחיל
מה לעשות עם ההערות בספר
יש היכן לכתוב אותם?
ועוד שאלה

הם זה תקין? -
@avivi מצוין.
רק לא הבנתי למה יש אנטר אחרי המילה 'דברי' שבפסוק ו.
כמו"כ כדאי מאוד להדגש את ציטוט הפסוקים, כגון בתמונה המצורפת: 'דברי רשעים ארב דם ופי ישרים תצילם'.
לגבי ההערות, לכתוב אותם בסוף העמוד עם שורה ריקה לפניהם. -
מ מענין לשמוע התייחס לנושא זה
-
@avivi מצוין.
רק לא הבנתי למה יש אנטר אחרי המילה 'דברי' שבפסוק ו.
כמו"כ כדאי מאוד להדגש את ציטוט הפסוקים, כגון בתמונה המצורפת: 'דברי רשעים ארב דם ופי ישרים תצילם'.
לגבי ההערות, לכתוב אותם בסוף העמוד עם שורה ריקה לפניהם.@יום-חדש-מתחיל כתבת לא לשנות מצורת הדף
האם לצרף את זה לשורה התחתונה?
ומה לעשות במקרה של חצי שורה ולא של מילה אחת?ומפני שכבר שלחתי אשמח שתסביר לי איך אפשר לפתוח שוב לעריכה
-
לא הבנתי אותך, ברור שאם יש שורה חדשה בספר כי נגמר להם המקום בשורה הקודמת אז הם ירדו שורה, לכן אנחנו לא צריכים גם לרדת שורה......
רק אם בספר ירד שורה כדי לעשות 'קטע' חדש, אז צרחיך לעשות אנטר.את ההערות לשים בסוף העמוד ושורה ריקה לפניהם.
אתה לא יכול לפתוח לעריכה, אני צריך לפתוח לך, תכתוב איזה עמוד -
@יום-חדש-מתחיל תודה
רבינו יונה על משלי השלמה עמ 34 -
לא הבנתי אותך, ברור שאם יש שורה חדשה בספר כי נגמר להם המקום בשורה הקודמת אז הם ירדו שורה, לכן אנחנו לא צריכים גם לרדת שורה......
רק אם בספר ירד שורה כדי לעשות 'קטע' חדש, אז צרחיך לעשות אנטר.את ההערות לשים בסוף העמוד ושורה ריקה לפניהם.
אתה לא יכול לפתוח לעריכה, אני צריך לפתוח לך, תכתוב איזה עמוד@יום-חדש-מתחיל וכוונתי היתה למצב כזה

מה לעשות בכה"ג? -
@יום-חדש-מתחיל וכוונתי היתה למצב כזה

מה לעשות בכה"ג? -

מה לעשות בכה"ג?@AVIVI כתב בעריכת רבינו יונה:

מה לעשות בכה"ג?קודם כל לתקן:
'אבום' צ"ל אבוס, ב' פעמים.
'אעים' צ"ל 'אע"פ'.חלוקת השורות - אין שום סיבה להתחיל פיסקה חדשה.
וכך צ"ל:
בְּאֵין אֲלָפִים אֵבוּס בָּר וְרָב תְּבוּאוֹת וגו'. האבוס נקי מטנופת באין אלפים, ואף גם זאת {טוב} לבעל השדה לסבול שילינו השוורים על אבוסם, אע"פ שמטנפים את הבית, מפני התועלת שיגיע מהם כי רב תבואות בכח שור ...