אנו רוצים לפרסם על אוצריא ב 'קו המידע' של ר' איצ'ה דז'לובסקי, יש לכם קשר אליו???
-
אני גם חושב שצריך לכתוב איפשהו בתוכנה
"לומד יקר בכדי להגדיל את המאגר אנו צריכים את עזרתך,
אם יש לך רעיון איך להוסיף ספרים לתוכנה
או שאתה בעצמך הוצאת ספר ורוצה להפיצו" וכדו'
ולהוסיף מספר טלפון עם תא קולי להשארת הודעות
כי אלה שלא מגיעים לאתר ולפורום גם לא יכולים/יודעים לשלוח מייל
וכך ברור שיגיעו המון סופרים ואנשים שיש להם מידע בעניין.באופן כללי חשוב לומר שצריך עזרה כי לפעמים אנשים חושבים שמאחורי התוכנה הזאת עומד חברה מטורפת שלא שייך לדבר איתה ואין איך לעזור לה בכלל.
בהצלחה רבה -
הוויכוח על הניסוח לא רלוונטי, אנו לא מכניסים ספרים אלא רק מרבותינו גדולי הדורות שעד זמן השואה, חוץ ממקרים נדירים.
-
הוויכוח על הניסוח לא רלוונטי, אנו לא מכניסים ספרים אלא רק מרבותינו גדולי הדורות שעד זמן השואה, חוץ ממקרים נדירים.
@יום-חדש-מתחיל אה...
פשוט ראיתי שדיברו פה על דבר יעקב וחשבתי גם על משנה אחרונה שיש בבר אילן ומסתמא הם לא שילמו על זה... (לא יודע למה ככה נראה לי)
זה לא נראה לך ספרים חשובים
ואם יושב אברך בקול תורה ורואה שצריך עזרה עם ספרים יכול לגשת למחבר של דבר יעקב ולבקש ממנו (נראה לי שהוא יושב שם), -
ספרי מ"מ זה נושא אחר. [וגם זה לא הי' ע"י הצוות הרשמי של אוצריא]
-
@יום-חדש-מתחיל האם לא שייך להוסיף חבילה אופציונלית של ספרי התקופה? הרבה פעמים זה יכול לשדרג את השימוש בתוכנה, אולי להוסיף אופציה לבחור מבין הספרים את מה שרוצים.
-
@יום-חדש-מתחיל כתב באנו רוצים לפרסם על אוצריא ב 'קו המידע' של ר' איצ'ה דז'לובסקי, יש לכם קשר אליו???:
י
בגור (לפחות) אסור להשתמש במחשב לא לצרכי פרנסה!
@זונדל מי שרוצה יכול להכניס בעצמו לתוך התוכנה שלו מה שהוא רוצה, ולפרסם בכל צורה אפשרית איזה ספר שהוא רוצה.
הוא יכול גם לשנות את התוכנה כרצונו, זה היופי בקוד פתוח!!!@חנניה כתב באנו רוצים לפרסם על אוצריא ב 'קו המידע' של ר' איצ'ה דז'לובסקי, יש לכם קשר אליו???:
בגור (לפחות) אסור להשתמש במחשב לא לצרכי פרנסה!
@לייזר-ג. זה נכון?
-
אם מישהו כבר מצא שיעדכן, אני עדיין עושה מאמצים, ומחפש

-
מה?
-
מה?
@מענין-לשמוע כתב באנו רוצים לפרסם על אוצריא ב 'קו המידע' של ר' איצ'ה דז'לובסקי, יש לכם קשר אליו???:
מה?
תראה את הפוסט נושא והכותרת
-
@בונפד
מה אתה מחפש, קשר לאיצ'ה?
את המספר טלפון שלו?035097000
שלוחה 9, ואז למקרים דחופים, לא זוכר איזה שלוחה...
צריך מישהו שמכיר אותו ויכול לשכנע אותו, לא?