פרוייקט הקלדת הספר 'חוות דעת' עבור אוצריא!
-
כידוע הציבור עמוק בתוך הקלדת 'חוות דעת' עבור אוצריא, מדובר באחד מהספרים החשובים ביותר שחסרים כיום בתוכנה.
ברוך השם כשלושים ושלוש אחוז מהספר כבר מוכן, ועוד כחמש עשרה אחוז התחייבו להקליד.
בשביל להשלים את כל החוות דעת על הלכות מליחה ולהכניס לתוכנה את החלק הזה חסרים רק ששה עמודים להקלדה שכבר נלקחו על ידי כמה יהודים טובים.
נראה לי כדאי שנעזור כח יחד לגמור את העמודים הנ"ל בזריזות, ולהתחיל להשלים חלקים גדולים מהמלאכה ברוך השם!אני מתייג את הנוגעים בדבר:
@איש-גמזו @יהושע @יחי-המלך-המשיח @יוסי-מחשבים @admin @מענין-לשמוע
אם מישהו יודע מי זה יהושע ויחי המלך ויוכל לפנות אליהם או לתייג אותם תבוא עליו ברכה.
@הבל-הבלים אתה יודע לומר אם @admin שם זה @userbot? אם אני לא טועה כשהוא פרסם את האתר הוא העלה תמונות עם שם המשתמש הזה, באם אכן כך אולי כדאי להסיר אותו מהעמוד ולהביא אותו למשהו אחר.@מענין-לשמוע כתב בפרוייקט הקלדת חוות דעת עבור אוצריא!:
אם מישהו יודע מי זה יהושע
יהושע זה אני
עובד על זה עכשיו -
מצויין!
אני גם כן ישתדל להזדרז. -
אז תשלח בפרטי ל @איש-גמזו או @הבל-הבלים או @י.-פל.
ואגב, מהיכן המקור? -
אז תשלח בפרטי ל @איש-גמזו או @הבל-הבלים או @י.-פל.
ואגב, מהיכן המקור?@יום-חדש-מתחיל מאיזה מאגר שמישהו הביא לי. נראה לי גם מהיברו בוקס. יכול להיות פשוט שעבר איזה חידוד איכשהו
-
סליחה, פשוט התחילו באגים באתר וזה לא עבד חלק, ולא היה לי כח לבדוק אם זה הסתדר.
צריך לתת אפשרות להתחרט ולשחרר את העמודים(אולי כבר יש ואני לא מעודכן). -
@יוסי-מחשבים כבר יש
-
לי אין זמן וסבלנות להקליד עמודים
אבל אני יכול להעלות ל AI דפים שיתמלל לי אותם (אין לי מנוי בתשלום) ולשלוח למישהו רלוונטי שיעשה את השאר
זה פרקטי? זה יכול להועיל?@שפו כתב בפרוייקט הקלדת חוות דעת עבור אוצריא!:
לי אין זמן וסבלנות להקליד עמודים
אבל אני יכול להעלות ל AI דפים שיתמלל לי אותם (אין לי מנוי בתשלום) ולשלוח למישהו רלוונטי שיעשה את השאר
זה פרקטי? זה יכול להועיל?לעבוד עם הai גם צריך זמן וסבלנות, זה לא להעלות עמוד שלם ובום, עדיף לחלק לקטעים קצרים יותר, וגם קצת לריב איתו שישפר, אחרת האיכות לא מידי טובה.
-
@דוד-משה-1 גם בכתב רש״י?
-
@דוד-משה-1 גם בכתב רש״י?
-
@יוסי-מחשבים @איש-גמזו (@יחי-המלך-המשיח)
מחכים לכם ל'חוות דעת'כם ---
עוד מעט מסיימים מליחה!!! -
כידוע הציבור עמוק בתוך הקלדת 'חוות דעת' עבור אוצריא, מדובר באחד מהספרים החשובים ביותר שחסרים כיום בתוכנה.
ברוך השם כשלושים ושלוש אחוז מהספר כבר מוכן, ועוד כחמש עשרה אחוז התחייבו להקליד.
בשביל להשלים את כל החוות דעת על הלכות מליחה ולהכניס לתוכנה את החלק הזה חסרים רק ששה עמודים להקלדה שכבר נלקחו על ידי כמה יהודים טובים.
נראה לי כדאי שנעזור כח יחד לגמור את העמודים הנ"ל בזריזות, ולהתחיל להשלים חלקים גדולים מהמלאכה ברוך השם!אני מתייג את הנוגעים בדבר:
@איש-גמזו @יהושע @יחי-המלך-המשיח @יוסי-מחשבים @admin @מענין-לשמוע
אם מישהו יודע מי זה יהושע ויחי המלך ויוכל לפנות אליהם או לתייג אותם תבוא עליו ברכה.
@הבל-הבלים אתה יודע לומר אם @admin שם זה @userbot? אם אני לא טועה כשהוא פרסם את האתר הוא העלה תמונות עם שם המשתמש הזה, באם אכן כך אולי כדאי להסיר אותו מהעמוד ולהביא אותו למשהו אחר.@מענין-לשמוע
גם על בשר וחלב כמעט גמרו (אולי בלי כמעט כרגע לא רואים בגלל האתר החדש) -
@מענין-לשמוע
גם על בשר וחלב כמעט גמרו (אולי בלי כמעט כרגע לא רואים בגלל האתר החדש)@ymg95892
אתה צודק, אבל בינתיים לא הצלחתי להשלים את הכמעט של מליחה....
השם יעזור! -
@יוסי-מחשבים @איש-גמזו (@יחי-המלך-המשיח)
מחכים לכם ל'חוות דעת'כם ---
עוד מעט מסיימים מליחה!!!@מענין-לשמוע למרבה הצער רוב עבודתי הלכה לפח במעבר לאתר החדש

בע״ה נעשה מחדש. -
@מענין-לשמוע למרבה הצער רוב עבודתי הלכה לפח במעבר לאתר החדש

בע״ה נעשה מחדש.@איש-גמזו
חכה, אולי יש לי את זה!!!
איזה סימנים יש בעמוד שלך? מאיזה סק עד איזה בחידושים וביאורים?
תבדוק כאן:
חוות דעת.7z -
@איש-גמזו
חכה, אולי יש לי את זה!!!
איזה סימנים יש בעמוד שלך? מאיזה סק עד איזה בחידושים וביאורים?
תבדוק כאן:
חוות דעת.7z@מענין-לשמוע חסר שם (בקובץ חידושים ובקובץ ביאורים) בדיוק את העמוד שלי

-
@מענין-לשמוע חסר שם (בקובץ חידושים ובקובץ ביאורים) בדיוק את העמוד שלי