מדריך | מדריך ליצירת ועריכת קישורים ומפרשים באוצריא עם תוכנה קלה לתפעול
-
תפתח רפו חדש ותן לי הרשאה, אני אעשה את זה
-
למה לא להעלות את זה על GITHUB PAGE ?
@Elie-Gambache כתב במדריכים | מדריך ליצירת ועריכת קישורים ומפרשים באוצריא עם תוכנה קלה לתפעול:
למה לא להעלות את זה על GITHUB PAGE
@Elie-Gambache כתב במדריכים | מדריך ליצירת ועריכת קישורים ומפרשים באוצריא עם תוכנה קלה לתפעול:

-
תפתח רפו חדש
אם כבר, שיעביר ל'אוצריא', יש לך הרשאה שם - אתה חבר צוות.
-
-
ואם יש לי עדכונים לתוכנה?
-
תעלה אותם לרפו, תיצר לך חשבון גיטהוב ואני אתן לך הרשאה
-
@Elie-Gambache כתב במדריך ליצירת ועריכת קישורים ומפרשים באוצריא עם תוכנה קלה לתפעול:
מה אתה מרוויח בזה?
-
חכו כמה ימים עם כל הרעיונות...
שדרוגים מפתיעים בדרך בעז"ה אם יהיה לי זמן... -
שדרוגים מפתיעים בדרך בעז"ה אם יהיה לי זמן...@יהודי-צעיר כתב במדריך ליצירת ועריכת קישורים ומפרשים באוצריא עם תוכנה קלה לתפעול:
שדרוגים מפתיעים בדרך בעז"ה אם יהיה לי זמן...ואוו תודה רבה, מחכים בקוצר רוח
מעריכים מעוד!! -
@Elie-Gambache כתב במדריך ליצירת ועריכת קישורים ומפרשים באוצריא עם תוכנה קלה לתפעול:
מה אתה מרוויח בזה?
@יום-חדש-מתחיל כתב במדריך ליצירת ועריכת קישורים ומפרשים באוצריא עם תוכנה קלה לתפעול:
מה אתה מרוויח בזה?
דרך שם אפשר לעבוד עם זה גם בלי להוריד את התוכנה למחשב ולחלץ
-
גירסה חדשה בפוסט הראשון
נוסף יומן שינויים עם אופציה לשחזר את השינויים אחורה וקדימה ולמחוק או להחזיר אותם
ועוד שיפורים נוספים -
עוד גירסה עלתה עם שיפור בצורת בניית הקישורים ומפרשים
-
להורדה תוכנה לעריכת מפרשים וקישורים לתוכנת אוצריא,
התוכנה שיצרתי היא בקובץ html ופועלת אופליין במחשב ללא צורך בשום חיבור לרשת!
לחצו כאן להורדת התוכנה למחשב!
מנהל המפרשים והקישורים - אוצריא.zip-
למה זה נועד?
למי שרוצה ליצור מפרשים וקישורים חדשים לספרים באוצריא, בקלות ובמהירות, וכן למי שרוצה לערוך או למחוק מפרשים וקישורים קיימים באוצריא. -
התוכנה בנויה בצורה קלה לתפעול!
היא מציגה את הספרים והמפרשים והקישורים כמו תוכנת אוצריא בקטן... -
אין לחשוש להפעיל את התוכנה כי היא אינה משנה את הקבצים המקוריים של אוצריא כלל!
אלא היא יוצרת קבצים חדשים אותם תורידו למחשב בלחצן המיועד לתיקיית ההורדות, ותוכלו להחליף אותם עם הקבצים המקוריים של אוצריא. -
שימו לב, כרגע התוכנה הינה נסיונית, ועל כן מומלץ לשמור על הקבצים המקוריים של אוצריא לפני ההחלפה שלהם בקבצים שיווצרו בתוכנה זו

הוראות שימוש מפורטות בספויילר
הוראות שימוש:
שלב א: לחץ על הכפתור טען תיקית אוצריא
יש לבחור את התיקיה הראשית של אוצריא במחשב C:\אוצריא
וללחוץ על "העלה" ולאחר מכן לאשר את העלאת הקבצים לתוכנה
שלב ב: בחרו ספר ברשימת הספריםשלב ג: בחרו קטע בספר שנפתח בחלון הימני
במקרה שיש על קטע זה מפרשים וקישורים הם יופיעו בחלון המיועד.
בלחיצה על קישור או מפרש הוא יוצג בחלון השמאלי.
(תוכלו לאתר מקום מסוים בספר בלחיצה על "תוכן ענינים" מעל הספר הפתוח)שלב ד: בחלון הקישורים והמפרשים תוכלו ללחוץ לצד כל קישור על לחצן העט ויפתח לכם חלון לעריכת הקישור או המפרש
חשוב להבין איך עובדים קישורים ומפרשים באוצריא, הקישורים והמפרשים בנויים על מספר שורה בטקסט בספר אחד ומקשרים אותם למספר שורה בספר אחר.
תוכלו לשנות ידנית את שורת המקור או היעד של הקישור או המפרש, וכן תוכלו ללחוץ על הלחצנים למטה לשינוי שורת מקור או שורת יעד ואז יפתח לכם הספר הימני כדי לבחור שורת מקור שונה או הספר השמאלי כדי לפתוח שורת יעד חדשה, תוכלו גם לבחור ספר אחר לגמרי במאגר כדי שהוא יהיה היעד לקישור.שלב ה: אחרי שבחרתם שורה חדשה עבור יעד או קישור לחצו בצד ימין על לחצן שמירה
שלב ו: בעת השמירה התוכנה תשאל אותכם אם להגדיר קישור/מפרש כפול מספר 1 לספר 2 וכן מספר 2 לספר 1 כמו כל קישורי ומפרשי או לעשות קישור רק בספר הנוכחי.
אחרי ששמרתם את השינוי, הוא ישתקף מיידית בתוכנה!
כעת תוכלו לעבור לעריכת קישור אחר או מפרש אחר
אופציה נוספת: יצירת מפרש או קישור חדש
תוכלו לבחור קטע בספר הימני (מקור) וליצור מפרש חדש לגמרי או קישור חדש לגמרי בלחיצה על הפלוס לצד תיבת קישורים או מפרשים, כעת תידרשו לבחור בחלון השמאלי את השורה אליה יהיה יעד הקישור או המפרש
וכן תוכלו לבחור ספר חדש שהוא יהיה יעד הקישור או המפרש
שלב ז: סיום, שמירה והורדה
כעת אחרי שסיימתם ושמרתם את השינויים, לחצו על הלחצן להורדהכעת כל הקבצים שנערכו ירדו בתיקית ZIP למחשב, יש להכניס אותם לתיקית הלינקים באוצריא
C:\אוצריא\links
ולהחליף את הקבצים הקיימים בקבצים החדשים.
שלב ח: הנה זה בתוך אוצריא ...חשוב לציין, יש להוריד שינויים לפני סגירת התוכנה, בכל פתיחה מחדש או לחיצה על ריענון הדף - התוכנה שוכחת מה עשיתם בפתיחה הקודמת שלה.

העליתי גרסה חדשה בפוסט הראשון
חדש! - איתור כותרת בספרים בדומה לאוצריא
-