כפתורי הסינון בבחירת מפרשים
-
א. בסינון המפרשים להצגה, כפתור הסינון 'על מסכת' וכיוצ''ב לא מביא שום תצוגה

לענ''ד במקום לתקן אותו אפשר להוריד אותו לגמרי, בל''ה אין חלוקה ברורה איזה ספר אמור להכנס כ'על עירובין' ואיזה לא.
ב. ממליץ להוריד גם את הכפתור 'תורה שבכתב', משום מה 'ספריה' הגדירו על כמה פסקאות כמה פסוקים כמפרש, וזה די משונה, כך שבשום מקום לא תמצא פסוק מהתנ''ך כמפרש.
ג. במקום זה הייתי מציע להוסיף כפתור סינון מפרשי צורת הדף, בו יופעו ט''ז ש''ך וכדו' על שו''ע, ורש''י רמבן [ואורח חיים:)] על תורה, וכדו' אין לי את הכלים לדעת אם זה מסובך לתכנת שיופיע הכפתור רק על ספרים בהם יש באמת מפרשים כאלה בעוד על מחצית השקל לא יהיה כזה כפתור בכלל. -
א. בסינון המפרשים להצגה, כפתור הסינון 'על מסכת' וכיוצ''ב לא מביא שום תצוגה

לענ''ד במקום לתקן אותו אפשר להוריד אותו לגמרי, בל''ה אין חלוקה ברורה איזה ספר אמור להכנס כ'על עירובין' ואיזה לא.
ב. ממליץ להוריד גם את הכפתור 'תורה שבכתב', משום מה 'ספריה' הגדירו על כמה פסקאות כמה פסוקים כמפרש, וזה די משונה, כך שבשום מקום לא תמצא פסוק מהתנ''ך כמפרש.
ג. במקום זה הייתי מציע להוסיף כפתור סינון מפרשי צורת הדף, בו יופעו ט''ז ש''ך וכדו' על שו''ע, ורש''י רמבן [ואורח חיים:)] על תורה, וכדו' אין לי את הכלים לדעת אם זה מסובך לתכנת שיופיע הכפתור רק על ספרים בהם יש באמת מפרשים כאלה בעוד על מחצית השקל לא יהיה כזה כפתור בכלל.@דבש כתב בכפתורי הסינון בבחירת מפרשים:
ג. במקום זה הייתי מציע להוסיף כפתור סינון מפרשי צורת הדף, בו יופעו ט''ז ש''ך וכדו' על שו''ע, ורש''י רמבן [ואורח חיים:)] על תורה, וכדו' אין לי את הכלים לדעת אם זה מסובך לתכנת שיופיע הכפתור רק על ספרים בהם יש באמת מפרשים כאלה בעוד על מחצית השקל לא יהיה כזה כפתור בכלל.
-
ד דבש סימן נושא זה כשאלה