באג | בעיות בגרסת הDB - כאן!
-
האם מישהו הצליח לעשות סנכון בגירסאות החדשות - DB?
לחיצה על סנכרון סוגרת את החלונית הזו ו... כלום.

-
-

@יאיר-דניאל כתב בבאג | בעיות בגרסת הDB - כאן!:

-
@י.-פל.
שאלת תם, שמנקרת לי ביומיים האחרונים, מאחר ומדובר שישתמשו בהמרה של לא מתייאש, והיה גם דיבור שישתמשו בDB שלו, האם לא שווה להמתין מעט שגרסת 0.4 תצא, ולהתאים את הDB שלו לאוצריא.
יישר כוח על כל המאמצים, אין כמו אוצריא, בנוחות מהירות וזרימת טקסט (לטעמי יותר מ'זית'!).תזכו למצוות
-
@הבל-הבלים
הורדתי את הDB מהדרייב שהבאת, חילצתי לתוך התוכנה, וזה מה שקורה כשאני פותח את התוכנה:

האיתור והחיפוש עובדים כרגיל. רק הספרייה לא עובדת.
וזה מה שמופיע לי בתיקיית אוצריא במחשב:

הנה השגיאה כולה - כפי שמופיעה בתקיית אוצריא במחשב.
דרך אגב, באיתור - גם אחרי שמוחקים את התוכן, בכניסה הבאה הוא זוכר את החיפוש הקודם

ועוד משהו - תיקון נראות - השם של "האדם החושב" נחתך קצת.
-
@הבל-הבלים
הורדתי את הDB מהדרייב שהבאת, חילצתי לתוך התוכנה, וזה מה שקורה כשאני פותח את התוכנה:

דרך אגב, באיתור - גם אחרי שמוחקים את התוכן, בכניסה הבאה הוא זוכר את החיפוש הקודם

@יאיר-דניאל ניסית לסגור ולפתוח מחדש?
-
@יאיר-דניאל ניסית לסגור ולפתוח מחדש?
@הבל-הבלים כן -כמה פעמים.
-
@הבל-הבלים כן -כמה פעמים.
@יאיר-דניאל כנראה שהוא פגום, אני יבדוק את העניין ויעדכן אותך.
-
למה בגירסת DB לא עובדים קישורים שלא נמצאים בתוך ה- DB?
זה פשוט חבל, לדעתי
צריך להיות שגם אם לא נוצר DB עדיין יוצגו בתוכנה קישורים גם עבור ספרים וקישורים שאינם בתוך DB -
למה בגירסת DB לא עובדים קישורים שלא נמצאים בתוך ה- DB?
זה פשוט חבל, לדעתי
צריך להיות שגם אם לא נוצר DB עדיין יוצגו בתוכנה קישורים גם עבור ספרים וקישורים שאינם בתוך DB@יהודי-צעיר
לא רק קישורים, גם קבצי PDF באותו שם למשל מקראות גדולות 'שמות' (הוספתי לבד סימניות שהתוכנה תפתח אותם בפרק שאני בקובץ טקסט) שעד היום היה ניתן לעבור בין תצוגת הדף, למרבה הצער הוספתי אותם אחרי שעשיתי את הDB, ועכשיו אין אפשרות לעבור באמצעות הכפתור המהיר. -
@י.-פל.לדעתי כדאי להדגיש במידע על הDB, שלפני יצירת DB חלק מהפונקציות אינם פעילות, כמו פרשנים, צורת הדף, וסדר תיקיות התוכנה, איתור, ולכאורה עוד כמה דברים שלא שמתי לב.
יישר כוח
אני בדקתי אם 'צורת הדף' ו'מפרשים' עובד לפני יצירת הDB, ולקח הרבה זמן להבין שזה תוקן ועובד רק לאחר יצירתו
-
בגירסאות האחרונות של הDB הפונקציות של פרשנים וקישורים לא מתפקדות על הש״ס אלא רק על תורה ומשנה מצורף תמונה

-
@הבל-הבלים

@יאיר-דניאל
אני לא יודע מה להגיד לך, אני הורדתי, חילצתי, וזה עובד.
תנסה או לחלץ שוב.(אולי דווקא ע"י תוכנה? לי זה עבד גם בחילוץ של ווינדוס, אבל מותקן לי 7Z, קשור? אין לי מושג)
או להוריד מחדש.

-
הבעיה בסינכרון הייתה ממש טיפשית, ותוקנה.
אבל היא הייתה ס"ד שמצאתי באג אחר (בהכנסת ספרים חדשים), ותיקנתיו.
מלבד זאת, כעת שופר האיתור, והוא מוצא כעת תוצאות גם מקבצי docx וPDF, עדיין לא בדקתי אם זה עובד גם בקבצים שהמשתמש מוסיף.
הגרסה עולה כעת, אשמח שמישהו יעלה קישור לכשתגמור.
https://github.com/Otzaria/otzaria/actions/runs/20995050630 -
הבעיה בסינכרון הייתה ממש טיפשית, ותוקנה.
אבל היא הייתה ס"ד שמצאתי באג אחר (בהכנסת ספרים חדשים), ותיקנתיו.
מלבד זאת, כעת שופר האיתור, והוא מוצא כעת תוצאות גם מקבצי docx וPDF, עדיין לא בדקתי אם זה עובד גם בקבצים שהמשתמש מוסיף.
https://github.com/Otzaria/otzaria/actions/runs/20995050630@י.-פל. כתב בבאג | בעיות בגרסת הDB - כאן!:
עלה
https://github.com/Otzaria/otzaria/releases/tag/0.9.74%2B503