בקשה | רשימת כל ניתובי הספרים
-
לא הצלחתי ממש לעקוב על כל העניין של גירסת הDB, אבל אם הבנתי נכון זה מוחק את כל הספרים הפרטיים, ומכייון שאני לא יודע איפה נמצאים כל הספרים שלי, הייתי שמח אם יש איזה קובץ עם כל הניתובים של הספרים באוצריא (לא תיקיות, כי הספרים שלי נמצאים בתוכו), ואז אני ימחק את כל הספרים עם זה ויוציא את כל הספרים הפרטיים שלי.
אגב, בגירסאות עם הDB גם אפשר לשים ספרים איפה שרוצים או שרק בתיקיית ספרים אישיים ייעודית? -
לא הצלחתי ממש לעקוב על כל העניין של גירסת הDB, אבל אם הבנתי נכון זה מוחק את כל הספרים הפרטיים, ומכייון שאני לא יודע איפה נמצאים כל הספרים שלי, הייתי שמח אם יש איזה קובץ עם כל הניתובים של הספרים באוצריא (לא תיקיות, כי הספרים שלי נמצאים בתוכו), ואז אני ימחק את כל הספרים עם זה ויוציא את כל הספרים הפרטיים שלי.
אגב, בגירסאות עם הDB גם אפשר לשים ספרים איפה שרוצים או שרק בתיקיית ספרים אישיים ייעודית?@צבי-דורש-ציון כתב בבקשה | רשימת כל ניתובי הספרים:
אגב, בגירסאות עם הDB גם אפשר לשים ספרים איפה שרוצים או שרק בתיקיית ספרים אישיים ייעודית
אתה לא צריך לשים אותם בשום מקום.
יש בהגדרות אופציה להוספת ספרים אישים - מכל מקום במחשב לאוצריא -
@צבי-דורש-ציון כתב בבקשה | רשימת כל ניתובי הספרים:
אגב, בגירסאות עם הDB גם אפשר לשים ספרים איפה שרוצים או שרק בתיקיית ספרים אישיים ייעודית
אתה לא צריך לשים אותם בשום מקום.
יש בהגדרות אופציה להוספת ספרים אישים - מכל מקום במחשב לאוצריא@יאיר-דניאל כשאני עושה את ההמרה הם לא נמחקים?
2. איך אני ימצא כל ספר בתוך כל הספרים של אוצריא?