באג | פרטי ספר שיש PDF
-
אנסה שוב.
כשאני מוריד לתיקיה של היברו בוקס את הקבצים הללו
וכך הם אצלי בתיקיה.
התוכנה בכל אופן יודעת לזהות כשאני מחפש את הספר "מכתב גלוי" להציג לי את הספר מספר 33728.
מי לימד את אוצריא שהספר מכתב גלוי הוא מספר זה? האינדקס. אותו אינדקס שבו כתוב
ברגע שהכנסתי את הספר לתיקיה, בכל פעם שאני לוחץ על מכתב גלוי אני מגיע אוטומטית לקובץ PDF הזה.
אבל, מאותו רגע אני כבר לא רואה את הפרטים של הספר. -
אהה...
כעת אני מבין סוף סוף!!!
וע"ז נאמר, "שאלת חכם חצי תשובה" + "אין חכם כבעל הניסיון", וכעת צברת ניסיון כיצד להציג שאלות.
אז כעת אני מבין ש:
אכן התכונה עובדת אצלך כראוי.
והיא פותחת את הPDF הנכון.
אבל:
הכיתוב ממשיך להיות "פתח באתר" [ואיך אתה פותח את הקובץ? דרך שם? אז יש לך את המידע].
בכפוף לשורה הקודמת, בדרך בה אתה פותח את הPDF, חסר לך המידע - שזה בהחלט באג.כעת, יש לי רק נקודה אחת לברר, לפני שאני ניגש לפתרון.
-
אהה...
כעת אני מבין סוף סוף!!!
וע"ז נאמר, "שאלת חכם חצי תשובה" + "אין חכם כבעל הניסיון", וכעת צברת ניסיון כיצד להציג שאלות.
אז כעת אני מבין ש:
אכן התכונה עובדת אצלך כראוי.
והיא פותחת את הPDF הנכון.
אבל:
הכיתוב ממשיך להיות "פתח באתר" [ואיך אתה פותח את הקובץ? דרך שם? אז יש לך את המידע].
בכפוף לשורה הקודמת, בדרך בה אתה פותח את הPDF, חסר לך המידע - שזה בהחלט באג.כעת, יש לי רק נקודה אחת לברר, לפני שאני ניגש לפתרון.
@י.-פל. כתב בבאג | פרטי ספר שיש PDF:
לפי מה שאני מבין, הוא הכניס את התיקייה שאליה הוא הוריד את הספר 'בית יהודה' כתיקיית היברובוקס, ולא שינה את השם של הקובץ, אלא השאיר אותו עם המספור של היברובוקס, וכאשר הוא מחפש את 'שם הספר' 'אוצריא' מוצאת את הספר על פי המזהה מהיברובוקס אפילו שהוא לא שינה את השם, אבל בלחיצה על הספר הספר נפתח, והוא בעצם רוצה שיהיה לו את פרטי הספר.
@11 האם הבנתי אותך נכון?
אם כן, הבקשה אמורה להיות 'הוספת פרטי ספר / מחבר מספרי היברובוקס על פי הID שלהם'. -
לפי מה שאני מבין, הוא הכניס את התיקייה שאליה הוא הוריד את הספר 'בית יהודה' כתיקיית היברובוקס, ולא שינה את השם של הקובץ, אלא השאיר אותו עם המספור של היברובוקס, וכאשר הוא מחפש את 'שם הספר' 'אוצריא' מוצאת את הספר על פי המזהה מהיברובוקס אפילו שהוא לא שינה את השם, אבל בלחיצה על הספר הספר נפתח, והוא בעצם רוצה שיהיה לו את פרטי הספר.
@11 האם הבנתי אותך נכון?
אם כן, הבקשה אמורה להיות 'הוספת פרטי ספר / מחבר מספרי היברובוקס על פי הID שלהם'. -
@11 האם הבנתי אותך נכון?
אם כן, הבקשה אמורה להיות 'הוספת פרטי ספר / מחבר מספרי היברובוקס על פי הID שלהם'.@דאנציג כתב בבאג | פרטי ספר שיש PDF:
@11 האם הבנתי אותך נכון?
אם כן, הבקשה אמורה להיות 'הוספת פרטי ספר / מחבר מספרי היברובוקס על פי הID שלהם'.כן, אבל לא מבין את הניסוח הכבד.
מה דעתך על הניסוח הזה:
כאשר אני מחפש ספר שקיים בהיברו בוקס ואין לי אותו על המחשב אני רואה את פרטי הספר ושנת ההדפסה, אבל כאשר יש לי אותו על המחשב אני רואה רק את הקובץ PDF, אבל לא יכול לגשת לפרטי הספר דרך התוכנה. -
@דאנציג כתב בבאג | פרטי ספר שיש PDF:
@11 האם הבנתי אותך נכון?
אם כן, הבקשה אמורה להיות 'הוספת פרטי ספר / מחבר מספרי היברובוקס על פי הID שלהם'.כן, אבל לא מבין את הניסוח הכבד.
מה דעתך על הניסוח הזה:
כאשר אני מחפש ספר שקיים בהיברו בוקס ואין לי אותו על המחשב אני רואה את פרטי הספר ושנת ההדפסה, אבל כאשר יש לי אותו על המחשב אני רואה רק את הקובץ PDF, אבל לא יכול לגשת לפרטי הספר דרך התוכנה.@11 כתב בבאג | פרטי ספר שיש PDF:
כן, אבל לא מבין את הניסוח הכבד.
מה דעתך על הניסוח הזה:
כאשר אני מחפש ספר שקיים בהיברו בוקס ואין לי אותו על המחשב אני רואה את פרטי הספר ושנת ההדפסה, אבל כאשר יש לי אותו על המחשב אני רואה רק את הקובץ PDF, אבל לא יכול לגשת לפרטי הספר דרך התוכנה.כי אם שינית את שם הקובץ (הID) איך התוכנה אמורה לזהות שזה אותו סופר שקיים לה נתונים בhebrew_books.csv...
זה לא מובן כל כך בניסוח שלך, צריך להגדיר את מה שעשית בצורה הכי ברורה שיכולה להיות, עם כל הפרטים שנראים הכי קטנים ושוליים. -
@11 תבדוק, אולי [אין לי כוח לבדוק] כשאתה על מצב תצוגת רשת [ולא רשימה], יש את המידע על הספרים של ספריא, באייקון כזה, אולי גם על זה יש.
@הבל-הבלים כתב בבאג | פרטי ספר שיש PDF:
@11 תבדוק, אולי [אין לי כוח לבדוק] כשאתה על מצב תצוגת רשת [ולא רשימה], יש את המידע על הספרים של ספריא, באייקון כזה, אולי גם על זה יש.
גם בתצוגת רשת אין