במרדכי על בבא מציעא נשארו 5 עמודים אחרונים בלבד!!!
-
הזדרזו לתפוס, לפני שייגמר....
https://www.otzaria.org/book/מרדכי על בבא מציעא -
י י. פל. נעל נושא זה
-
י י. פל. ביטל את נעילת נושא זה
-
נשארו 3 עמודים אחרונים!!!!!
-
שחררתי את העמוד האחרון שנשאר במרדכי (עמוד 30), כי ראיתי שמי שלקח אותו על עצמו לא התחיל לעבוד עליו, והוא לא ענה לי.
מי שיוכל לקחת אותו ולסיים תבוא עליו הברכה, אני רוצה כבר להכין אותו להכנסה לתוכנה.
נ.ב. כל הטור הראשון שלו כבר עשוי ע״י תוכנה, צריך רק לעבור לתקן טעויות. -
שחררתי את העמוד האחרון שנשאר במרדכי (עמוד 30), כי ראיתי שמי שלקח אותו על עצמו לא התחיל לעבוד עליו, והוא לא ענה לי.
מי שיוכל לקחת אותו ולסיים תבוא עליו הברכה, אני רוצה כבר להכין אותו להכנסה לתוכנה.
נ.ב. כל הטור הראשון שלו כבר עשוי ע״י תוכנה, צריך רק לעבור לתקן טעויות.@איש-גמזו כתב בבמרדכי על בבא מציעא נשארו 5 עמודים אחרונים בלבד!!!:
נ.ב. כל הטור הראשון שלו כבר עשוי ע״י תוכנה, צריך רק לעבור לתקן טעויות.לקחתי
עריכה: העלתי -
@איש-גמזו זהו כבר לא נשאר לך שום תירוצים...
-
@איש-גמזו כתב בבמרדכי על בבא מציעא נשארו 5 עמודים אחרונים בלבד!!!:
נ.ב. כל הטור הראשון שלו כבר עשוי ע״י תוכנה, צריך רק לעבור לתקן טעויות.לקחתי
עריכה: העלתי -
@י.-פל. כשאגמור לעבוד עליו

אני עקרונית רוצה לחלק אותו למקטעים ולהדגיש את כל הד״ה, גם מה שלא הוחלט בבירור אם לחלק את הכותרות לפי דפי הש״ס או לפי האותיות של רמזי הדינים.
כנראה יקח קצת זמן... סורי@איש-גמזו כתב בבמרדכי על בבא מציעא נשארו 5 עמודים אחרונים בלבד!!!:

אני עקרונית רוצה לחלק אותו למקטעים ולהדגיש את כל הד״ה, גם מה שלא הוחלט בבירור אם לחלק את הכותרות לפי דפי הש״ס או לפי האותיות של רמזי הדינים.
כנראה יקח קצת זמן... סוריאני רק אומר שלחלק לפי רמזי הדינים זה קצת בעייתי בגלל שהעובדה שזה הרבה פעמים באמצע משפט
-
@איש-גמזו כתב בבמרדכי על בבא מציעא נשארו 5 עמודים אחרונים בלבד!!!:

כנראה יקח קצת זמן... סוריאני רק אומר שלחלק לפי רמזי הדינים זה קצת בעייתי בגלל שהעובדה שזה הרבה פעמים באמצע משפט
-
@איש-גמזו לא הם עשו זאת, אלא ככה זה עלה [כלומר ככה אני העליתי את זה מראש].
-
@איש-גמזו לא הם עשו זאת, אלא ככה זה עלה [כלומר ככה אני העליתי את זה מראש].
@יום-חדש-מתחיל האתר תומך בכותרות תו? כלומר כותרות באמצע פסקה?
במדה וכן זה יהיה פתרון לרמזי הדינים. -
מה זה כותרות תו?
ועל איזה אתר אתה מדבר? -
מה זה כותרות תו?
ועל איזה אתר אתה מדבר?@יום-חדש-מתחיל לא האתר, סליחה, התוכנה.
כותרות תיו זה כותרות שהם משולבות בתוך פסקה רגילה, ולא באות כפסקה בפני עצמה, מה שיעזור שמצד אחד רמזי הדינים לא יחלקו משפט אחד לשני קטעים, מצד שני יוכלו בתוכן עניינים יוכלו לדפדף לרמז מסוים. -
@יום-חדש-מתחיל לא האתר, סליחה, התוכנה.
כותרות תיו זה כותרות שהם משולבות בתוך פסקה רגילה, ולא באות כפסקה בפני עצמה, מה שיעזור שמצד אחד רמזי הדינים לא יחלקו משפט אחד לשני קטעים, מצד שני יוכלו בתוכן עניינים יוכלו לדפדף לרמז מסוים.