באג | פרטי ספר שיש PDF
-
מה אתה חושב? מאיפה התוכנה תדע את פרטי הספר הזה?
-
תחשוב לבד מה ההבדל
-
א. אודה לתשובות עם קצת פחות גסות רוח. אנשים באים לכאן לסייע. וגם אם טעיתי במשהו ולא הבנתי את עומק הדברים.
לגופו של ענין, כשאני בוחר ספר שאינו קיים אצלי אלא רק בהיברובוקס אני לוחץ ומקבל חלון כזה:

אם אכנס לאתר של היברובוקס ואורחד את הספר חן משה (לדוגמה, לדוגמה) אני לא אוכל יותר לקבל את המידע היכן הודפס ובאיזה שנה.
אני יושב וחושב לבד מה ההבדל, ולמה כשאני מוריד את הPDF המידע הזה נעלם מהתוכנה והיא כבר לא יכולה לדעת אותו, יושב וחושב, חושב ויושב, יושב ויושב וחושב וחושב, ולא מצליח.
אודה אם תעזור לי, אני לא מצליח לפענח לבד, וכבר נשחקו לי האונות לחלוטין. -
א. אודה לתשובות עם קצת פחות גסות רוח. אנשים באים לכאן לסייע. וגם אם טעיתי במשהו ולא הבנתי את עומק הדברים.
לגופו של ענין, כשאני בוחר ספר שאינו קיים אצלי אלא רק בהיברובוקס אני לוחץ ומקבל חלון כזה:

אם אכנס לאתר של היברובוקס ואורחד את הספר חן משה (לדוגמה, לדוגמה) אני לא אוכל יותר לקבל את המידע היכן הודפס ובאיזה שנה.
אני יושב וחושב לבד מה ההבדל, ולמה כשאני מוריד את הPDF המידע הזה נעלם מהתוכנה והיא כבר לא יכולה לדעת אותו, יושב וחושב, חושב ויושב, יושב ויושב וחושב וחושב, ולא מצליח.
אודה אם תעזור לי, אני לא מצליח לפענח לבד, וכבר נשחקו לי האונות לחלוטין. -
כעת אני רואה את מה שכתבת כאן:
https://forum.otzaria.org/topic/398/בירור-התוכנה-לא-מכניסה-לאינדקס-ספרי-pdf/2אקדים: לא יצרתי ולא השתמשתי מעולם בתכונה זו, אבל:
- נראה שאתה חושב שפשוט מורידים מהיברובוקס וזה עובד.
- אתה מכניס קבצי PDF, ומצפה שהכל יעבוד כמצופה...
אז אסביר: בעבר, הייתה תוכנה בשם 'בית מלא ספרים', שהסתמכה על ספרי היברובוקס.
כמו"כ היה א' שהפיץ דיס"ק עם כלל ספרי היברובוקס, עם HTML של היברובוקס, שביצע את כל מה שהאתר עושה, רק לוקאלית.
הקבצים שם הגיעו עם שמות מיוחדים, שקושרו לID של הספר המקורי.התוכנה אמורה לפעול בשביל מחזיקי דיס"ק זה.
זה הכל... -
רבונו של עולם, לא מבין מה מסובך כאן.
אני רואה ספר באוצריא, אני רואה את הפרטים שלו. חשקה נפשי שיהיה לי אותו על המחשב, אני מוריד אותו, ומאותו רגע לא יכול לראות יותר את הפרטים של הספר שקיבלתי קודם.
שלב שני, הספר מכיל שכבה פנימית של טקסט. אני מכניס לאוצריא ולאינדקס, ולא מצליח לחפש.
עכשיו אנא תחדד, מה אני לא אמור לראות כמשתמש שלא השתמש בבית מלא ספרים? האם הספרים שלי לא יקראו על ידי אוצריא? האם אני מאבד את המידע הכללי שלו בהורדת הספר? בין כך ובין כך זה מוזר ביותר -
אנסה שוב.
כשאני מוריד לתיקיה של היברו בוקס את הקבצים הללו
וכך הם אצלי בתיקיה.
התוכנה בכל אופן יודעת לזהות כשאני מחפש את הספר "מכתב גלוי" להציג לי את הספר מספר 33728.
מי לימד את אוצריא שהספר מכתב גלוי הוא מספר זה? האינדקס. אותו אינדקס שבו כתוב
ברגע שהכנסתי את הספר לתיקיה, בכל פעם שאני לוחץ על מכתב גלוי אני מגיע אוטומטית לקובץ PDF הזה.
אבל, מאותו רגע אני כבר לא רואה את הפרטים של הספר. -
אהה...
כעת אני מבין סוף סוף!!!
וע"ז נאמר, "שאלת חכם חצי תשובה" + "אין חכם כבעל הניסיון", וכעת צברת ניסיון כיצד להציג שאלות.
אז כעת אני מבין ש:
אכן התכונה עובדת אצלך כראוי.
והיא פותחת את הPDF הנכון.
אבל:
הכיתוב ממשיך להיות "פתח באתר" [ואיך אתה פותח את הקובץ? דרך שם? אז יש לך את המידע].
בכפוף לשורה הקודמת, בדרך בה אתה פותח את הPDF, חסר לך המידע - שזה בהחלט באג.כעת, יש לי רק נקודה אחת לברר, לפני שאני ניגש לפתרון.
-
אהה...
כעת אני מבין סוף סוף!!!
וע"ז נאמר, "שאלת חכם חצי תשובה" + "אין חכם כבעל הניסיון", וכעת צברת ניסיון כיצד להציג שאלות.
אז כעת אני מבין ש:
אכן התכונה עובדת אצלך כראוי.
והיא פותחת את הPDF הנכון.
אבל:
הכיתוב ממשיך להיות "פתח באתר" [ואיך אתה פותח את הקובץ? דרך שם? אז יש לך את המידע].
בכפוף לשורה הקודמת, בדרך בה אתה פותח את הPDF, חסר לך המידע - שזה בהחלט באג.כעת, יש לי רק נקודה אחת לברר, לפני שאני ניגש לפתרון.
@י.-פל. כתב בבאג | פרטי ספר שיש PDF:
לפי מה שאני מבין, הוא הכניס את התיקייה שאליה הוא הוריד את הספר 'בית יהודה' כתיקיית היברובוקס, ולא שינה את השם של הקובץ, אלא השאיר אותו עם המספור של היברובוקס, וכאשר הוא מחפש את 'שם הספר' 'אוצריא' מוצאת את הספר על פי המזהה מהיברובוקס אפילו שהוא לא שינה את השם, אבל בלחיצה על הספר הספר נפתח, והוא בעצם רוצה שיהיה לו את פרטי הספר.
@11 האם הבנתי אותך נכון?
אם כן, הבקשה אמורה להיות 'הוספת פרטי ספר / מחבר מספרי היברובוקס על פי הID שלהם'. -
לפי מה שאני מבין, הוא הכניס את התיקייה שאליה הוא הוריד את הספר 'בית יהודה' כתיקיית היברובוקס, ולא שינה את השם של הקובץ, אלא השאיר אותו עם המספור של היברובוקס, וכאשר הוא מחפש את 'שם הספר' 'אוצריא' מוצאת את הספר על פי המזהה מהיברובוקס אפילו שהוא לא שינה את השם, אבל בלחיצה על הספר הספר נפתח, והוא בעצם רוצה שיהיה לו את פרטי הספר.
@11 האם הבנתי אותך נכון?
אם כן, הבקשה אמורה להיות 'הוספת פרטי ספר / מחבר מספרי היברובוקס על פי הID שלהם'. -
@11 האם הבנתי אותך נכון?
אם כן, הבקשה אמורה להיות 'הוספת פרטי ספר / מחבר מספרי היברובוקס על פי הID שלהם'.@דאנציג כתב בבאג | פרטי ספר שיש PDF:
@11 האם הבנתי אותך נכון?
אם כן, הבקשה אמורה להיות 'הוספת פרטי ספר / מחבר מספרי היברובוקס על פי הID שלהם'.כן, אבל לא מבין את הניסוח הכבד.
מה דעתך על הניסוח הזה:
כאשר אני מחפש ספר שקיים בהיברו בוקס ואין לי אותו על המחשב אני רואה את פרטי הספר ושנת ההדפסה, אבל כאשר יש לי אותו על המחשב אני רואה רק את הקובץ PDF, אבל לא יכול לגשת לפרטי הספר דרך התוכנה.