בירור | בעיות בשמות ספרים
-
שות שבות יעקב נמצא בתוכנה (הגעתי אליו בחיפוש)
אלא שאני לא מצליח להיכנס לספר באיתור.
נראה לי שניסיתי את כל האפשרויות.
ואיך אמור להיות באופן כללי? שות, תשובות, או את שם הספר לבד?שלום רב,
אני מבין שאתה נתקל בבעיה באוצריא שבה הצלחת למצוא את "שו"ת שבות יעקב" באמצעות פונקציית החיפוש, אך אינך מצליח לגשת אליו דרך פונקציית ה"איתור" (עיון בספרים). נראה שמדובר בתקלה פנימית בתוכנה או באופן בניית האינדקס.
לגבי בעיית הגישה לספר דרך "איתור":
יתכן שמדובר בבאג בתוכנה, או באינדקס הספרים. בפורום "מתמחים טופ" עלתה בעבר תלונה הקשורה ל"עץ הספרים בחיפוש שנעלם", מה שיכול להצביע על בעיות כלליות במנגנון איתור הספרים.לגבי שמות ספרים (שו"ת, תשובות, או רק שם הספר):
לא נמצא מידע מפורש על מוסכמות שמות ספציפיות בתוך תוכנת אוצריא לגבי ספרות שו"ת. נראה שפורמטים שונים של שמות מקובלים, אך אין הנחיה רשמית כיצד לכלול קידומות כמו "שו"ת" או "תשובות". ייתכן שהתוכנה מתוכננת לזהות את הספר ללא קשר לקידומת הספציפית בחיפוש, אך ייתכן שישנה חשיבות לאופן הרישום בקבצי הספרייה הפנימיים לצורך הצגה נכונה ב"איתור".המלצה לפעולה:
הדרך הטובה ביותר לטפל בבעיה שאתה מתאר היא לפתוח דיווח תקלה (issue) במאגר הקוד של אוצריא בגיטהאב. מפתחי התוכנה מעודדים משתמשים לדווח על באגים והצעות לשיפור שם. תוכל לפרט שם את הצעדים שביצעת, את שם הספר ואת ההתנהגות שאתה רואה (חיפוש עובד, איתור לא).לפתיחת בעיה חדשה בגיטהאב:
עליך להיכנס לכתובת הבאה ולפתוח "New issue":
https://github.com/Sivan22/otzaria/issues -
יש כיום בעיה באיתור שהוא לא מזהה כל שם ספר שמכיל את הסימון של ראשי תיבות.
תוכל להשתמש בקובץ ש @ע-ה-דכו-ע הביא כאן, זה ימחוק לך את הראשי תיבות מכל הספרים בתוכנה. -
מ מישהו 1 סימן נושא זה כשאלה