בעיות בגרסה 0.9.74
-
@שפו כתב בבעיות בגרסה 0.9.74:
לי אין פס גלילה גם כשאני שם את העכבר מעל, וזה גם באיתור וגם בספריה כשאני לוחץ על ספר בלי לפתוח אותו יש פס גלילה בצד של הספרים ולא בצד של הטקסט.
מוזר תנסה לשים את העכבר בפינה השמאלית ככה

ולמה באמת לא?
נראה לי שהחיפוש בספר נועד לחיפוש ממוקד אחרת זה יהיה מסורבל
כמו שכתבת בהמשך זה נותן רק תחילת הקטע גם אם הוא ארוך מאוד וזה לא נותן את התוצאה
אולי כדאי לפתוח על זה שרשור נפרד
-
@י.-פל. זה באמת באג!!
נעלם ה 'פס גלילה' ב 'עיון' בתוך ספר פתוח! -
@י.-פל. זה באמת באג!!
נעלם ה 'פס גלילה' ב 'עיון' בתוך ספר פתוח!@יום-חדש-מתחיל כתב בבעיות בגרסה 0.9.74:
@י.-פל. זה באמת באג!!
נעלם ה 'פס גלילה' ב 'עיון' בתוך ספר פתוח!ב'צורת הדף' הוא נשאר [הן לספר עצמו והן למפרשים] !
-
@י.-פל. זה באמת באג!!
נעלם ה 'פס גלילה' ב 'עיון' בתוך ספר פתוח!@יום-חדש-מתחיל
חשבתי שזה בכוונה, היה על זה דיבור בהשוואות לזית, והבנתי שקבלו את עצת @elie-gambache .
שמח לשמוע שזה באג וזה יסודר... -
כמה באגים בגי' האחרונה.
מילון עברי ארמי:
א. במילון - החץ אמור להיות הפוך, הרי הוא מתרגם מעברית לארמית, ודו"ק.
ב. בכתיבת מילה בעברית = כבר מופיע בצד של העברית התרגום בארמית בסוגריים מסולסלות...
ג. בעת החלפת שפת התרגום התוכנן בשורת החיפוש נמחק, וחבל, לפעמים אתה כותב מילה בארמית לדוג', ואז אתה שם לב שזה מעברית לארמית. מה שכן, צריך שהתוכן יודגש אוטומטי למקרה שאתה באמת רוצה להקליד מילה אחרת ממה שהקלדת קודם.
ד. מה זה הכוכביות שמוצגות בתוצאה?
ה. - מילה שחסרה (מסתמא חסר עוד הרבה...) קיראי - שעווה.

במצב מסך מלא - חזר הבאג של השוליים שהיו בכמה גירסאות בעבר.

-
כמה באגים בגי' האחרונה.
מילון עברי ארמי:
א. במילון - החץ אמור להיות הפוך, הרי הוא מתרגם מעברית לארמית, ודו"ק.
ב. בכתיבת מילה בעברית = כבר מופיע בצד של העברית התרגום בארמית בסוגריים מסולסלות...
ג. בעת החלפת שפת התרגום התוכנן בשורת החיפוש נמחק, וחבל, לפעמים אתה כותב מילה בארמית לדוג', ואז אתה שם לב שזה מעברית לארמית. מה שכן, צריך שהתוכן יודגש אוטומטי למקרה שאתה באמת רוצה להקליד מילה אחרת ממה שהקלדת קודם.
ד. מה זה הכוכביות שמוצגות בתוצאה?
ה. - מילה שחסרה (מסתמא חסר עוד הרבה...) קיראי - שעווה.

במצב מסך מלא - חזר הבאג של השוליים שהיו בכמה גירסאות בעבר.

- קצת מיותר לכתוב הערות על ה"מילון", כיון שזה נעשה רק כדוגמה במקום לכתוב "בקרוב", כמו שהיה כתוב על דברים חרים בעבר...
- תמונות - בספוילר!! מאוד קשה לקרוא ככה פוסט!!
-
- קצת מיותר לכתוב הערות על ה"מילון", כיון שזה נעשה רק כדוגמה במקום לכתוב "בקרוב", כמו שהיה כתוב על דברים חרים בעבר...
- תמונות - בספוילר!! מאוד קשה לקרוא ככה פוסט!!
-
@י.-פל. כתב בבעיות בגרסה 0.9.74:
לא ידוע שהלך בכלל...
ודאי שהלך, לי לא חזר.
מה שכן, נראה לי כדאי לעשות את החיפוש מתקדם בתוכן הספר אופציונלי. זאת אומרת, שחיפוש יהיה כמו פעם, כך שהוא יביא תוצאות באמצע מילה גם אם לא סימנתי קידומת, שזה החיפוש הבסיסי, ומי שמעונין לעשות משחקים ילחץ על הכפתור הגדרות שיש שם ויעשה חיפוש מקצועי יותר.
-
בגירסא הכי אחרונה:
אם מנסים לבחור טקסט במפרשים מתחת לטקסט המפרשים נטענים מחדש ולא נבחרים, מחזה מרהיב, כדאי לכם לבדוק...
כמו כן משום מה התוכנה הפסיקה להציג בתוצאות חיפוש את הסימון של ראשי תיבות ("), מה שמקשה על הקריאה... -
יש בעיה עם הפס גלילה במפרשים שבעבר היה לכל המפרשים פס גלילה אחד
וגם כדאי שכאשר עורכים את טקסט החיפוש ישתנה גם הכותרת של הטאב -
עדיין אין פס גלילה בעיון.
-
@י.-פל. כתב בבעיות בגרסה 0.9.74:
לא ידוע שהלך בכלל...
ודאי שהלך, לי לא חזר.
מה שכן, נראה לי כדאי לעשות את החיפוש מתקדם בתוכן הספר אופציונלי. זאת אומרת, שחיפוש יהיה כמו פעם, כך שהוא יביא תוצאות באמצע מילה גם אם לא סימנתי קידומת, שזה החיפוש הבסיסי, ומי שמעונין לעשות משחקים ילחץ על הכפתור הגדרות שיש שם ויעשה חיפוש מקצועי יותר.
כתב בבעיות בגרסה 0.9.74:
מה שכן, נראה לי כדאי לעשות את החיפוש מתקדם בתוכן הספר אופציונלי. זאת אומרת, שחיפוש יהיה כמו פעם, כך שהוא יביא תוצאות באמצע מילה גם אם לא סימנתי קידומת, שזה החיפוש הבסיסי, ומי שמעונין לעשות משחקים ילחץ על הכפתור הגדרות שיש שם ויעשה חיפוש מקצועי יותר
בוצע עכשיו!
תודה ל @י.-פל. !! -