בקשה | מישהו יכול לקמפל לי קוד פייתון (עבור מחיקת ראשי תיבות בכותרות)
-
@ע-ה-דכו-ע כתב במישהו יכול לקמפל לי קוד פייתון (עבור מחיקת ראשי תיבות בכותרות):
@מענין-לשמוע כתב במישהו יכול לקמפל לי קוד פייתון (עבור מחיקת ראשי תיבות בכותרות):
@יאיר-דניאל כתב במישהו יכול לקמפל לי קוד פייתון (עבור מחיקת ראשי תיבות בכותרות):
הנה - להוריד כוכביות
זה עובד גם עם כוכביות, איך זה יכול להיות?
כי הכוכביות לא במקום, השאלה היא איך זה לא נחסם בנטפרי, יכול להיות שהם לא הגדירו את הפורום כציבורי, יש סיכוי?
מה ז'תומרת לא במקום?
צריך להוסיף אותם רק באמצע?
חידשת לי!@יאיר-דניאל כתב במישהו יכול לקמפל לי קוד פייתון (עבור מחיקת ראשי תיבות בכותרות):
צריך להוסיף אותם רק באמצע?
צריכים להוסיף אותם בקישור עצמו, לא במה שאחרי ה- '?'
-
@מענין-לשמוע
סמן כנפתר@יאיר-דניאל
יש שגיאה בקימפול.
זה רושם:[PYI-14812:ERROR] Failed to load Python DLL 'F:\??????\?????? ???\_internal\python314.dll'. LoadLibrary: The specified module could not be found. -
@יאיר-דניאל
יש שגיאה בקימפול.
זה רושם:[PYI-14812:ERROR] Failed to load Python DLL 'F:\??????\?????? ???\_internal\python314.dll'. LoadLibrary: The specified module could not be found.@מענין-לשמוע כתב במישהו יכול לקמפל לי קוד פייתון (עבור מחיקת ראשי תיבות בכותרות):
@יאיר-דניאל
יש שגיאה בקימפול.
זה רושם:[PYI-14812:ERROR] Failed to load Python DLL 'F:\??????\?????? ???\_internal\python314.dll'. LoadLibrary: The specified module could not be found.תנסה את זה
אגב, זה היה בדיקה אם הבאג בהעלאת קבצים תוקן
-
@מענין-לשמוע אם מה ש@ע-ה-דכו-ע הביא לך לא עובד.
תנסה את זה(שיניתי את הקוד בגלל השגיאה - AI):
import os.exeתמחק את הקישור שהבאת מהדרייב שלי - ותשים את התוכנה הזו/של @ ע-ה-דכו-ע
-
צריך פשוט לפתור את הבאג באיתור שיאתר עם או בלי ראשי תיבות...
למה לעבוד כמו בחלם?
-
למה לעבוד כמו בחלם?
@יהודי-צעיר
כי אני לא יודע לפתור אותו, ואני לא יודע מתי הוא יפתר... -
@מענין-לשמוע כתב במישהו יכול לקמפל לי קוד פייתון (עבור מחיקת ראשי תיבות בכותרות):
@יאיר-דניאל
יש שגיאה בקימפול.
זה רושם:[PYI-14812:ERROR] Failed to load Python DLL 'F:\??????\?????? ???\_internal\python314.dll'. LoadLibrary: The specified module could not be found.תנסה את זה
אגב, זה היה בדיקה אם הבאג בהעלאת קבצים תוקן
@ע-ה-דכו-ע
עובד מצויין, תודה!! -
מ מענין לשמוע סימן נושא זה כנפתר
-
למה לעבוד כמו בחלם?
@יהודי-צעיר כתב בבקשה | מישהו יכול לקמפל לי קוד פייתון (עבור מחיקת ראשי תיבות בכותרות):
תוקן
-
@יהודי-צעיר כתב בבקשה | מישהו יכול לקמפל לי קוד פייתון (עבור מחיקת ראשי תיבות בכותרות):
תוקן
@דוד-משה-1 כתב בבקשה | מישהו יכול לקמפל לי קוד פייתון (עבור מחיקת ראשי תיבות בכותרות):
תוקן
התקנתי את הגירסא החדשה מהיום ומחקתי את האינדקס והבעיה עדין קיימת
-
י י. פל. סימן נושא זה כלא נפתר
-
@דוד-משה-1
זה לא עובד גם בגירסא הזו
אני לא מבין בזה אבל נראה לי שעליתי על הבעיההבעיה היא שכיוון הכותרת H1 מוגדרת תמיד כשם הספר ולכן כששם הספר והכותרת H1 שונים (מה שקיים בכל ספר עם ר"ת בשם) הוא לא מאנדקס את זה נכון
בדקתי את זה ע"י הכנסת ספר עם כותרת H1 שונה משם הספר אך ללא ראשי תיבות כלל והאיתור לא איתר אותו ולאחר מכאן שינתי את שמו וזה כן איתר אותו!!!
@י.-פל. יש סיכוי שאני צודק?
-
סיכוי טוב שאתה צודק, אני צריך לבחון זאת יותר לעומק.
יפה מאוד, אני ממש אוהב שחוקרים ככה באגים!
זה ממש ממש ממש מקל עלי/נו!
ככה היה עושה גם @יהודי-צעיר ז"ל
-
סיכוי טוב שאתה צודק, אני צריך לבחון זאת יותר לעומק.
יפה מאוד, אני ממש אוהב שחוקרים ככה באגים!
זה ממש ממש ממש מקל עלי/נו!
ככה היה עושה גם @יהודי-צעיר ז"ל
@י.-פל. כתב בבקשה | מישהו יכול לקמפל לי קוד פייתון (עבור מחיקת ראשי תיבות בכותרות):
ככה היה עושה גם @יהודי-צעיר ז"ל ???
-
@י.-פל. כתב בבקשה | מישהו יכול לקמפל לי קוד פייתון (עבור מחיקת ראשי תיבות בכותרות):
@יאיר-דניאל כתב בבקשה | מישהו יכול לקמפל לי קוד פייתון (עבור מחיקת ראשי תיבות בכותרות):
ה'ז"ל' לא הולך על האיש, אלא על ה'עושה'.
-
@דוד-משה-1
זה לא עובד גם בגירסא הזו
אני לא מבין בזה אבל נראה לי שעליתי על הבעיההבעיה היא שכיוון הכותרת H1 מוגדרת תמיד כשם הספר ולכן כששם הספר והכותרת H1 שונים (מה שקיים בכל ספר עם ר"ת בשם) הוא לא מאנדקס את זה נכון
בדקתי את זה ע"י הכנסת ספר עם כותרת H1 שונה משם הספר אך ללא ראשי תיבות כלל והאיתור לא איתר אותו ולאחר מכאן שינתי את שמו וזה כן איתר אותו!!!
@י.-פל. יש סיכוי שאני צודק?
@D9 כתב בבקשה | מישהו יכול לקמפל לי קוד פייתון (עבור מחיקת ראשי תיבות בכותרות):
לא כ"כ הבנתי מה עשית, אם תוכל להסביר יותר בפירוט, יועיל מאוד מאוד!
לגבי שם ספר, זה מוגדר כך לצורך מניפולציות שונות. אם אתה מתכוון לשם קובץ, עד כמה שידוע לי האינדקס כלל לא מתייחס היום לשם הקובץ, אבל אולי עברו עליו דברים מאז שהתעסקתי איתו...
בקיצור, תסביר יותר מה אמרת, כי אני לא הבנתי... -
לא הבנתי
מה לא הבנת אז הנה פירוט מדויק של מה שעשיתי
לצורך כך שהבדיקה תהיה אמינה העברתי את כל הספרייה ותיקיות האינדקס למקום אחר במחשב
יצרתי תיקייה אחת שבתוכה שמתי קובץ אישי ששמו פרק ה בתוכו יש כותרת H1 הוספתי אות בכותרת כך שהיה שהכותרת הייתה
<h1>פרק הא</h1>
פתחתי את התוכנה האינדקס התעדכן ולא הופיע לי כלום באיתור לא על שם פרק ה וגם לא על שם פרק הא
שיניתי גם את השם של הקובץ לפרק הא פתחתי את התוכנה כתבתי פרק באיתור והוא איתר לי את פרק הא
ניסיתי את זה על ספר במדבר ותמיד כששם הקובץ ושם הH1 היו שונים האיתור לא עבד
כך שכנראה המציאות היא שכששם הקובץ שונה משם הספר בכותרות משהו משתבש באינדקס או באיתור -
לא הבנתי
מה לא הבנת אז הנה פירוט מדויק של מה שעשיתי
לצורך כך שהבדיקה תהיה אמינה העברתי את כל הספרייה ותיקיות האינדקס למקום אחר במחשב
יצרתי תיקייה אחת שבתוכה שמתי קובץ אישי ששמו פרק ה בתוכו יש כותרת H1 הוספתי אות בכותרת כך שהיה שהכותרת הייתה
<h1>פרק הא</h1>
פתחתי את התוכנה האינדקס התעדכן ולא הופיע לי כלום באיתור לא על שם פרק ה וגם לא על שם פרק הא
שיניתי גם את השם של הקובץ לפרק הא פתחתי את התוכנה כתבתי פרק באיתור והוא איתר לי את פרק הא
ניסיתי את זה על ספר במדבר ותמיד כששם הקובץ ושם הH1 היו שונים האיתור לא עבד
כך שכנראה המציאות היא שכששם הקובץ שונה משם הספר בכותרות משהו משתבש באינדקס או באיתור -
מ מענין לשמוע התייחס לנושא זה