בקשה | דרוש מתנדב שמוכן להיות אחראי על כל הנושא של התיקונים שנשלחים בספרים ע"י הלומדים
-
בגדול כן, כי התיקונים נשלחים למייל, וכן בטופס שיטס מקוון.
אבל זה בערך ס"ה 5-10 דקות ביום,
ובזמן האחרון כבר איזה שבוע שלא שלחו אפי' תיקון אחד!! -
בגדול כן, כי התיקונים נשלחים למייל, וכן בטופס שיטס מקוון.
אבל זה בערך ס"ה 5-10 דקות ביום,
ובזמן האחרון כבר איזה שבוע שלא שלחו אפי' תיקון אחד!!@יום-חדש-מתחיל כתב בדרוש מתנדב שמוכן להיות אחראי על כל הנושא של התיקונים שנשלחים בספרים ע"י הלומדים:
ובזמן האחרון כבר איזה שבוע שלא שלחו אפי' תיקון אחד!!
חבל,
לדעתי צריך לעשות לזה יותר יחסי ציבור,
זה יכול להיות כלי עוצמתי. -
לי היו תיקונים תוך כדי לימוד בכולל ורציתי לשלוח אבל ברוך השם אני לא מחובר לאינטרנט בכולל ולשמור קובץ ואחכ לשלוח זה פרוצדורה, אם היה אפשר לעדכן טעות דרך התוכנה אופליין ואחר כך כשאני מתחבר זה היה נשלח. זה היה מאוד אפקטיבי
@שפו כתב בדרוש מתנדב שמוכן להיות אחראי על כל הנושא של התיקונים שנשלחים בספרים ע"י הלומדים:
לי היו תיקונים תוך כדי לימוד בכולל ורציתי לשלוח אבל ברוך השם אני לא מחובר לאינטרנט בכולל ולשמור קובץ ואחכ לשלוח זה פרוצדורה, אם היה אפשר לעדכן טעות דרך התוכנה אופליין ואחר כך כשאני מתחבר זה היה נשלח. זה היה מאוד אפקטיבי
כך זה עכשיו יש אופציה
-
@שפו @דוד-משה-1 לא נכון, כרגע אין אופצי' כזו.
אבל מה הבעי' לשלוח מידי פעם קובץ טקסט במייל????
אני רואה שאתה מתחבר הרבה לפורום, אז זה לא כזה בעי' בשבילך... -
@שפו @דוד-משה-1 לא נכון, כרגע אין אופצי' כזו.
אבל מה הבעי' לשלוח מידי פעם קובץ טקסט במייל????
אני רואה שאתה מתחבר הרבה לפורום, אז זה לא כזה בעי' בשבילך...@יום-חדש-מתחיל עקרונית אתה צודק
אבל אם אני באמצע לקרוא כסף משנה עם החברותא אז יש הבדל אם אני לוחץ על מקש ימני מסמן ולוחץ אישור, לבין אם אני לוחץ למעלה בצד שמאל מתחיל לסמן טקסטים שומר קובץ וזוכר אחכ לשלוח
עד אז החברותא כבר יעבור ללחם משנה... -
בכל מקרה, גם בהצעה שלך,
אתה תצטרך לסמן טקסט,
ולכתוב בפירוט מהי השגיאה,
וללחוץ על כפתור השמירה/שליחה.אז מה ההבדל??
-
בכל מקרה, גם בהצעה שלך,
אתה תצטרך לסמן טקסט,
ולכתוב בפירוט מהי השגיאה,
וללחוץ על כפתור השמירה/שליחה.אז מה ההבדל??
@יום-חדש-מתחיל הוא קצת צודק
החלק הכי מעצבן בדיווח זה למצוא איפה זה היה בדיוק, כי זה לא אותה תצוגה כמו בספר עצמו
אם זה היה מתוך העמוד של העיון זה מרגיש יותר קל -
זה באמת הפריע גם לי.
צריך פשוט לעשות חיפוש בחלון של דיווח על שגיאות.
אני יודע שהטעות היא במילה 'ברוך' למשל, אבל צריך לחפש אותה בתוך אין ספור מילים... -
@יום-חדש-מתחיל לא הבנתי יש כרגע אופציה לדווח מאוחר יותר ולשלוח קובץ TXT לא?
@דוד-משה-1 נכון, אבל אני דיברתי בלי לשמור בקובץ ואחר כך לשלוח אלא שהתוכנה תשמור את זה אופליין ואחר כך כשאני מתחבר היא תשלח את זה לבד
-
בעצם הכי כדאי שכבר במסך עיון יבחרו את השגיאה, ויפתח חלון לדיווח מה השגיאה, זה יחסוך בכלל לחפש את המילה השגויה ולסמן אותה.