הצעת ייעול | נקודה שאפשר להתווכח איתה, לגבי השמות של המפתחים ומהדירי הספרים
-
השמות הם שמות בדויים וחלקם שמות "ספרותיים" שמתאימים לפורומים וכו'
יש כאן שתי נקודות
1 אחרי שהתוכנה נכנסה ברוך השם עמוק עמוק לעולם הכוללים, מרגיש לי קצת צורם הרשימה הזו.
2 הרי בכל מקרה זה שמות בדויים כך שאין שום הנאה או תועלת אם האברך החשוב קלמן קלמנוביץ שליט"א מכולל מיר יראה שקטנטן או טכנולגי גו'ניור או הבל הבלים ערך ספרים או עזר לפתח... (ואין לי שום דבר נגד הכינוי הזה כמובן זה רק דוגמא)
-
אני מסכים איתך,
אבל אני חושב שצריך לבקש רשות מכל מי שרשום שם לשנות את זה לראשי תיבות,
כגון ה. ה. וכדו'.
האם אתם מסכימים?
@הבל-הבלים @יהודי-צעיר @דאנציג @י.-פל. @האדם-החושב @SIVAN22 @דוד-משה-1 @איש-צדיק-מידי @יאיר-דניאל @שני אנשים @333 @טכנולוגי-גו-ניור @קטנטן @מויטיולגבי המפתחים, אני לא מסכים איתך, בין כך זה באנגלית, וגם זהב נושא אחר לגמרי
-
אין לי שום בעיה
-
@י.-פל. לא מבין אותך, בשביל זה בדיוק שאלתי אותם, והם בעצמם כותבים שאין להם בעי' עם זה!!
-
@י.-פל. לא מבין אותך, בשביל זה בדיוק שאלתי אותם, והם בעצמם כותבים שאין להם בעי' עם זה!!
@יום-חדש-מתחיל כתב בהצעת ייעול | נקודה שאפשר להתווכח איתה, לגבי השמות של המפתחים ומהדירי הספרים:
מי שכותב - כותב. מי שלא - לא.
-
אני מתנגד.
אנשים השקיעו, תרמו, וכיף להם לראות את השם שלהם!!!
אז נכון, זה לא מאוד לעניין, אבל הם השקיעו - ומגיע להם את הקרדיט הראוי להם!@י.-פל. אתה צודק, באמת חשוב להכיר טובה לאנשים שתרמו ותורמים מכוחם ומזמנם לטובת הכלל, באמת כל הכבוד!
אבל בכל מקרה 99.9% לא יודעים מי זה קטנטן או הבל הבלים, אז באותה מידה אפשר לכתוב יוסי כהן ומספיק שהוא ידע שהכוונה אליו...
בכל מקרה כתבתי שזה נקודה שאפשר להתווכח עליה... -
אפשרות נוספת היא שזו תהיה רשימה נפתחת, ז"א שלחיצה על "מהדירים שההדירו 10 ספרים" תפתח את רשימת המהדירים. כך זה לא מוריד את המכובדות, אבל משאיר מקום לתורמים החשובים לפרויקט.
מלבד זאת, בעז"ה הרשימה תגדל וגם ככה יפריע רשימה מאוד ארוכה.@מעמע כתב בהצעת ייעול | נקודה שאפשר להתווכח איתה, לגבי השמות של המפתחים ומהדירי הספרים:
אפשרות נוספת היא שזו תהיה רשימה נפתחת, ז"א שלחיצה על "מהדירים שההדירו 10 ספרים" תפתח את רשימת המהדירים. כך זה לא מוריד את המכובדות, אבל משאיר מקום לתורמים החשובים לפרויקט.
אני הקטן מאשר...
-
מאשר!
-
גם אנוכי שכרגע היה לי זמן להצטרף לפורום מצטרף
כמו כן הקרדיט נותן המון המון כח להמשיך ולעזור לפרויקט האדיר והחשוב הזה!
-
גם אנוכי שכרגע היה לי זמן להצטרף לפורום מצטרף
כמו כן הקרדיט נותן המון המון כח להמשיך ולעזור לפרויקט האדיר והחשוב הזה!
@טכנולוגי-גו-ניור כתב בהצעת ייעול | נקודה שאפשר להתווכח איתה, לגבי השמות של המפתחים ומהדירי הספרים:
כמו כן הקרדיט נותן המון
האמת לא הבנתי, אתה מאשר לכתוב ראשי תיבות או לא?
-
מלבד זאת, בעז"ה הרשימה תגדל וגם ככה יפריע רשימה מאוד ארוכה.@מעמע כתב בהצעת ייעול | נקודה שאפשר להתווכח איתה, לגבי השמות של המפתחים ומהדירי הספרים:
מלבד זאת, בעז"ה הרשימה תגדל וגם ככה יפריע רשימה מאוד ארוכה.מאשר
-
@טכנולוגי-גו-ניור כתב בהצעת ייעול | נקודה שאפשר להתווכח איתה, לגבי השמות של המפתחים ומהדירי הספרים:
כמו כן הקרדיט נותן המון
האמת לא הבנתי, אתה מאשר לכתוב ראשי תיבות או לא?
@יאיר-דניאל כן מאשר
-
@יום-חדש-מתחיל
רשימת המאשרים לקיצור שמם:
@ יאיר-דניאל
@ טכנולוגי-גו-ניור
@ דוד-משה-1
@ דאנציג
@ הבל-הבלים
הרשימה הבאה - אישרו להכניס את זה לחלון נפרד: -
@יום-חדש-מתחיל
רשימת המאשרים לקיצור שמם:
@ יאיר-דניאל
@ טכנולוגי-גו-ניור
@ דוד-משה-1
@ דאנציג
@ הבל-הבלים
הרשימה הבאה - אישרו להכניס את זה לחלון נפרד:@יאיר-דניאל כתב בהצעת ייעול | נקודה שאפשר להתווכח איתה, לגבי השמות של המפתחים ומהדירי הספרים:
ממש לא, אני אישרתי להכניס את השם שלי, בכל צורה שהיא [מלבד את שמי האמיתי], רק שאני יידע שמדובר בי.
-
הבל הבלים כתב: כדי שאוכל להשוויץ לאנשים שמכירים אותי.
אז שאלה שאפשר להתווכח עליה: האם ראשי ומנהלי המערכת הנפלאה הזאת מכירים אחד את השני, או שהעבודה לעולם היא בין - @@@ ל-###
אבל לא חייבים לענות, זה סתם סקרנות שצפה בי פתאום