מפרשי הטור "בח" ו"בית יוסף" היו בגירסה 0.2.3 וכיום אינם מפרשים עוד!
-
מצרף פה תמונה מגירסה 0.2.3 שרואים בבירור עין בעין את הב"ח ובית יוסף מפרשים את הטור...
והיום אינם עוד ברשימת מפרשי הטור ולא שייך להגדירם כמפרשים

-
מצרף פה תמונה מגירסה 0.2.3 שרואים בבירור עין בעין את הב"ח ובית יוסף מפרשים את הטור...

אכן, דיווחת על בעיה מוכרת בתוכנת אוצריא. על פי מידע מפורום אוצריא, נראה כי המפרשים על הטור, ובהם הב"ח ובית יוסף, נעלמו בגרסאות מאוחרות יותר, ובמקומם לעיתים מופיעים מפרשים על השולחן ערוך.
בדיון בפורום תחת הקטגוריה "בעיות - תוכנת אוצריא" צוין כי זו נשמעת כ"תקלה בקישור בין הספרים למפרשיהם", וכי ייתכן שהיא קשורה לעדכון או שינוי במבנה הספרייה. בנוסף, בדיון אחר בפורום, על בעיות בגרסה 0.9.74, נרמז כי בעיה זו "שכלל אין מפרשים על הטור, שאת זה אמרו שיסדרו אחרי שייבאו מחדש מספריא וכו'".
משמעות הדבר היא שמדובר בבאג מוכר, והצוות המפתח מודע לו ומצפה לטפל בו, ייתכן שבעקבות ייבוא מחדש של הספרים מפרויקט ספריא.
למרות שמדובר בבעיה מוכרת, הדרך הטובה ביותר לקבל מענה ספציפי ולסייע למפתחים היא לפתוח דיווח בעיה בגיטהאב של התוכנה. תוכל לציין את גרסת התוכנה שבה אתה משתמש, את הגרסה שבה המפרשים הופיעו (0.2.3), ולצרף את התמונה שהעלת.
כדי לפתוח בעיה חדשה, תוכל לגשת לקישור הבא:
https://github.com/Sivan22/otzaria/issues -

@יהודי-צעיר מאיפה התמונה?
-
גירסה 0.2.3 שיש לי במחשב
התקנתי אותה לצורך זה... -
ההתקנה כוללת את הספרים?
-
אני יכול אולי ליצור מחדש את הקישורים עבור ב"ח ובית יוסף
רק אם אבין מהאחראים על הספריה שיש בכך ענין ... -
-
@הבל-הבלים כן מדובר בגירסה מלאה האחרונה שהוציא סיון עם הספרים
-
רק אם אבין מהאחראים על הספריה שיש בכך ענין ...@יהודי-צעיר כתב במפרשי הטור "בח" ו"בית יוסף" היו בגירסה 0.2.3 וכיום אינם מפרשים עוד!:
תנסה להעתיק את הלינקים משם לספרייה חדשה, עם תוכנה חדשה לראות אם זה עובד.
-
@יהודי-צעיר כתב במפרשי הטור "בח" ו"בית יוסף" היו בגירסה 0.2.3 וכיום אינם מפרשים עוד!:
@הבל-הבלים כתב במפרשי הטור "בח" ו"בית יוסף" היו בגירסה 0.2.3 וכיום אינם מפרשים עוד!:
@יהודי-צעיר כתב במפרשי הטור "בח" ו"בית יוסף" היו בגירסה 0.2.3 וכיום אינם מפרשים עוד!:
השורות השתנו, אז הקישורים לא מקשרים לשורות הנכונות
אבל אפשר ליצור בשניות קישורים חדשים אם @יום-חדש-מתחיל יגיד שיש ענין -
י יהודי צעיר סימן נושא זה כשאלה
-
@הבל-הבלים כתב במפרשי הטור "בח" ו"בית יוסף" היו בגירסה 0.2.3 וכיום אינם מפרשים עוד!:
השורות השתנו, אז הקישורים לא מקשרים לשורות הנכונות
אבל אפשר ליצור בשניות קישורים חדשים אם @יום-חדש-מתחיל יגיד שיש ענין@יהודי-צעיר כל הכבוד על ההשקעה שלך בעניין הקישורים!!
-
י י. פל. סימן נושא זה כנושא רגיל
-
י יהודי צעיר סימן נושא זה כשאלה