הוספת גופנים
-
@דוד-משה-1 אולי עדיף לנסות להשקיע בלחבר את התוכנה עם כלל הגופנים המותקנים במחשב.
בזמנו ניסיתי עם ספריי' מסויימת לא זוכר כרגע את שמה, אבל היא לא תומכת בכלל הפלטפורמות,
אז הגדרתי שבחלק מהפלטפורמות יוכלו להוסיף גופנים אישיים דרך התוכנה עצמה.אולי היום כבר זה תוקן. צריך לבדוק.
-
@דוד-משה-1 לא הבנתי
-
@דוד-משה-1 לא הבנתי
-
-
@יום-חדש-מתחיל הללו את ה' כל גויים...
הכוונה לגופנים שמותקנים באופיס = ווינדוס -
לא הבנתי, אין שם שום גופנים מותקנים?
תסביר ברור מה אתה רוצה -
@דוד-משה-1 אולי עדיף לנסות להשקיע בלחבר את התוכנה עם כלל הגופנים המותקנים במחשב.
בזמנו ניסיתי עם ספריי' מסויימת לא זוכר כרגע את שמה, אבל היא לא תומכת בכלל הפלטפורמות,
אז הגדרתי שבחלק מהפלטפורמות יוכלו להוסיף גופנים אישיים דרך התוכנה עצמה.אולי היום כבר זה תוקן. צריך לבדוק.
כתבת:
@יום-חדש-מתחיל כתב בהוספת גופנים:
אולי עדיף לנסות להשקיע בלחבר את התוכנה עם כלל הגופנים המותקנים במחשב.
אז הגדרתי שבחלק מהפלטפורמות יוכלו להוסיף גופנים אישיים דרך התוכנה עצמה.לכן הוא כתב לך:
@דוד-משה-1 כתב בהוספת גופנים:
מה עם לינוקס מאק ואנדרואיד ....
וזה מה שביארתי את דבריו:
כתב בהוספת גופנים:
בהם לא מותקן הגופנים הללו = בלינוקס וכו' לא מותקנים הגופנים האלו.
אבל כעת אני תופס מה רצית, אין כוונתך דווקא לגופנים שמגיעים על המחשב, אלא שהתוכנה תזהה את הגופנים שיש כעת במחשב - כל מחשב לגופו.
האם הבנתי את דברי כבודו? -
אני רוצה שכל גופן שהמשתמש מתקין על המחשב,
כמו שאפשר לראות אותו בוורד ובכל תוכנה שתומכת בכל הגופנים המותקנים במחשב,
ה"ה גם אוצריא.עדיין לא הבנתי. מאק ואנדרואיד ולינוקס מגיעים בלי שום גופן?
אין לי מושג, ולא נראה לי,
אבל גם אם כן, כמו שמסתדרים שם בוורד וכדו' ע"י שמתקינים גופנים זה יעזור גם לאוצריא, מה לא ברור? -
אני רוצה שכל גופן שהמשתמש מתקין על המחשב,
כמו שאפשר לראות אותו בוורד ובכל תוכנה שתומכת בכל הגופנים המותקנים במחשב,
ה"ה גם אוצריא.עדיין לא הבנתי. מאק ואנדרואיד ולינוקס מגיעים בלי שום גופן?
אין לי מושג, ולא נראה לי,
אבל גם אם כן, כמו שמסתדרים שם בוורד וכדו' ע"י שמתקינים גופנים זה יעזור גם לאוצריא, מה לא ברור?@יום-חדש-מתחיל לא, ברור שהם מגיעים עם גופנים - לפחות בסיסי.
הוא לא הבין את כוונתך, כמו שאני לא הבנתי.
(אפשר להשאיר את הגופנים שבתוכנה, זה לא שוקל כלום, ולהוסיף את מה שאמרת, בכדי שמי שזה לא מותקן לו משום מה - גם תהיה לו האפשרות להשתמש בתוכנה בגופנים שיש כיום בתוכנה). -
@יאיר-דניאל מי אמר להסיר??? [לא כתבתי זאת אפילו לא ברמז]
@דוד-משה-1 כבר כתבתי לך שעשיתי את זה בזמנו, אז זה אפשרי, [אפי' קירו של פעם הצליח, ק"ו היום] -
@דוד-משה-1 כבר כתבתי לך שעשיתי את זה בזמנו, אז זה אפשרי, [אפי' קירו של פעם הצליח, ק"ו היום]@יום-חדש-מתחיל כתב בהוספת גופנים:
@דוד-משה-1 כבר כתבתי לך שעשיתי את זה בזמנו, אז זה אפשרי, [אפי' קירו של פעם הצליח, ק"ו היום]אז ביטלת את הפיצ'ר, והנתי ממך שזה ממש בלתי אפשרי...
טעיתי? -
י י. פל. נעל נושא זה