התממשקות עם כלי החיתוך של ווינדוס 11 - לטובת פרוייקט העריכה של אוצריא
-
זה לא עזר לי, זה לא קובץ התקנה אלא גירסה ניידת, יש לי איך להשתמש בזה בתוכנה או שאני יהיה חייב אינטרנט?
-
בניתי תוכנה קטנה שיכולה לקבל PDF, לחתוך אותו לעמודות, ולהעביר אותו OCR עם כלי החיתוך של ווינדוס.
עובד גם בווינדוס 10, אם כי ב10 לא יהיו לו את הקבצים המובנים במערכת ההפעלה, ויש להעתיק אותם ידנית ממחשב אחר - עם הקבצים.עקב חשש מבעיות זכויות יוצרים [על המודלים של הOCR], אני לא משחרר כרגע את התוכנה, אלא רק לעורכי אוצריא.
פנו אלי במייל!
עריכה: ניתן לפנות גם ל @יום-חדש-מתחיל - ואפילו עדיף, כי הוא יודע מי עורך קבצים.צילומי מסך - בספויילר.

-
@י.-פל. כתב בהתממשקות עם כלי החיתוך של ווינדוס 11 - לטובת פרוייקט העריכה של אוצריא:
עקב חשש מבעיות זכויות יוצרים [על המודלים של הOCR]
איזה זכויות יוצרים יש אם זה של windows?
@meir כתב בהתממשקות עם כלי החיתוך של ווינדוס 11 - לטובת פרוייקט העריכה של אוצריא:
@י.-פל. כתב בהתממשקות עם כלי החיתוך של ווינדוס 11 - לטובת פרוייקט העריכה של אוצריא:
כן
-
@meir כתב בהתממשקות עם כלי החיתוך של ווינדוס 11 - לטובת פרוייקט העריכה של אוצריא:
כן
@דוד-משה-1 כתב בהתממשקות עם כלי החיתוך של ווינדוס 11 - לטובת פרוייקט העריכה של אוצריא:
כן
???
זו אמורה להיות תשובה?
א"כ נראה לי שהציבור לא הבין אותה -
@י.-פל.
הורדתי הכל, התוכנה נפתחת בודקת שהכל מותקן, ואז נפתח מסך אפור.
לכולם זה עובד? -
-
@מענין-לשמוע
עדיף פשוט באנידסק, שלח לי למייל. -
כבר כתבתי, אין לי אינטרנט.
אני מנסה להתקין את זה בחדר משחבים לראות.... -
@מענין-לשמוע ולכן? תן לו אנידסק לחדר מחשבים
-
אם שם זה יעבוד זה לא יעזור לי מאוד...
אני מתקין עכשיו את התוכנה בחדר מחשבים, נראה איך זה יתקדם... -
@י.-פל.
עכשיו אני רואה שכתבת שצריך להשים את התיקיה עם המודל בתוך תיקיה בשם פלאטארOCR, אני שמתי את התיקיה עצמה במסמכים ישר ולא בתוך תיקיה אחרת, אני ינסה בהמשך לראות אם זה הבעיה.
ישר כח! -
זה קרה לכמה, אין לי מה לענות. עשיתי את כל הבדיקות שאפשר, לא מוצא סיבה הגיונית.
מה כן אולי ניתן לעשות?
להפעיל את התוכנה כמנהל, לעדכן מודלים [ניתן דרך התוכנה]. שים לב, לעדכן מודלים לפני ניסיון ביצוע OCR כלשהוא, לאחר ניסיון ביצוע הקובץ "נתפס", ותהיה שגיאה (פשוט לסגור את התוכנה, ולפתוח שוב). -
זה קרה לכמה, אין לי מה לענות. עשיתי את כל הבדיקות שאפשר, לא מוצא סיבה הגיונית.
מה כן אולי ניתן לעשות?
להפעיל את התוכנה כמנהל, לעדכן מודלים [ניתן דרך התוכנה]. שים לב, לעדכן מודלים לפני ניסיון ביצוע OCR כלשהוא, לאחר ניסיון ביצוע הקובץ "נתפס", ותהיה שגיאה (פשוט לסגור את התוכנה, ולפתוח שוב).@י.-פל.
עובד לי מצויין, ממש תודה רבה!! -
@י.-פל.
עובד לי מצויין, ממש תודה רבה!!@מענין-לשמוע @י.-פל. גם לי זה עבד ב"ה, תודה על העבודה המושקע