דילוג לתוכן
0
  • דף הבית
  • חוקי הפורום
  • פוסטים אחרונים
  • לא נפתר
  • פופולרי
  • משתמשים
  • חיפוש גוגל בפורום
  • צור קשר
  • דף הבית
  • חוקי הפורום
  • פוסטים אחרונים
  • לא נפתר
  • פופולרי
  • משתמשים
  • חיפוש גוגל בפורום
  • צור קשר
עיצובים
  • Light
  • Brite
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• ברירת מחדל (ללא עיצוב (ברירת מחדל))
  • ללא עיצוב (ברירת מחדל)
כיווץ
לוגו אתר

פורום אוצריא

הסבר על האימות הטלפוני
אוצריא - דף הבית
|
קח שותפות בהוספת ספרים
|
תרום לאוצריא
  1. דף הבית
  2. הצעות לשיפור - תוכנת אוצריא
  3. כמה הצעות לשיפור שהתרכזו אצלי

כמה הצעות לשיפור שהתרכזו אצלי

מתוזמן נעוץ נעול הועבר לא נפתר הצעות לשיפור - תוכנת אוצריא
12 פוסטים 7 כותבים 191 צפיות 5 עוקבים
  • מהישן לחדש
  • מהחדש לישן
  • הכי הרבה הצבעות
תגובה
  • תגובה כנושא
התחברו כדי לפרסם תגובה
נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
  • ד מנותק
    ד מנותק
    דנדי
    כתב נערך לאחרונה על ידי דנדי

@י.-פל.
    תודה על התוכנה הנפלאה
    כמה הארות לדעתי ולטעמי

1. להציג בריחוף על לשונית בכרטסיה את שם הספר עם מיקום שהוא פתוח בו כגון "מג"א אוח שכא סק"ג" כי עכשיו אם פתוח עירובין כמה פעמים לא יודעים מה כל אחד

2. לאפשר הוזזה של הדפים בPDF עם העכבר, עכשיו כשלוחצים על הגמ' נבחרות כל מיני שורות מוזרות, וא"א לשחק עם הדף לצדדים

3. בPDF להציג בלחצן ימני רשימה כמו בספרים בטקסט עם אפשרות מפרשים

4. להציג גמ' בPDF שתי דפים ביחד שיראה כמו גמ' רגילה דהיינו ע"ב שמאל וע"א ימין, זה מועיל לזיכרון

5. אפשרות לפתיחת כל המפרשים בחלון גדול בנפרד, כמו שיש בבר אילן "כל המפרשים על דף וכו'", אפשר לעשות את זה עם כפתור על תצוגת המפרשים "פתח בכרטסיה חדשה חדש",

6. רבינו חננאל לא מקושר עם הגמ' בשבת במפרשים על PDF, ואני לא יודע אם זה גם בתצוגת טקסט

7. הוספת כפתור פתח את כל המפרשים או סגור את כל המפרשים במפרשים על גמ' בPDF

8. שהכפתור הנ"ל יכריח פתיחה גם של מפרשים שסגרתי או יכריח סגירה גם של מפרשים שפתחתי בנפרד, כי היום הוא לא מתעסק עם מה ששחקתי ידנית

תודה על הכל
    תגיד לי אם זה טוב שכתבתי פה

בית שמשיב תגובה 1 תגובה אחרונה
    6
    • יום חדש מתחילי מנותק
      יום חדש מתחילי מנותק
      יום חדש מתחיל
      מנהל ספריית אוצריא
      כתב נערך לאחרונה על ידי

אני מציע שתכתוב מספר על כל הצעה, כדי שיוכלו להתייחס לכל הצעה בנפרד.

תגובה 1 תגובה אחרונה
      3
      • בועז מילצקיב מנותק
        בועז מילצקיב מנותק
        בועז מילצקי
        כתב נערך לאחרונה על ידי

לי יש עוד כמה הצעות.....

1. אני עדיין מעדיף להשתמש בבר אילן מאשר באוצריא וזאת מהסיבה הפשוטה, אם אני צריך לחפש מילה בדף מסוים, או בסימן מסוים סעיף מסוים אני פשוט פותח בבר אילן את אותו הסימן ואז מחפש ומיד מוצא ועובר בין כל התוצאות. כאן תמיד החיפוש הוא בכל הספר....
          זה קצת מסובך אבל צריך לעשות שיהיה אופציה לחפש במקום מסוים

2. הפמ"ג - הפמ"ג על או"ח צירפו את המשב"ז ואת האשל אברהם ביחד, מאד מאד לא נח, כדאי להפריד ולעשות שיהיה בין מפרשי השו"ע או כנגד המג"א והט"ז

3. הורדתי את הגירסא הכי חדשה 0.9.72 וכשאני מסמן וממשיך עם SHIFT עם החיצים שמאלה עושה ימינה וימינה עושה שמאלה, מאד לא נח

ד א בונפדב 3 תגובות תגובה אחרונה
        1
        • יום חדש מתחילי מנותק
          יום חדש מתחילי מנותק
          יום חדש מתחיל
          מנהל ספריית אוצריא
          כתב נערך לאחרונה על ידי

@בועז-מילצקי לגבי 2, זה תלוי בספריא, אתה יכול להתכתב איתם במייל, הם עונים מאוד יפה.
          המייל שלהם הוא: corrections@sefaria.org

לגבי 3, זה תוקן כבר באחד הגירסאות מפתחים שיצאו בזמן האחרון.

תגובה 1 תגובה אחרונה
          1
          • בועז מילצקיב מנותק
            בועז מילצקיב מנותק
            בועז מילצקי
            כתב נערך לאחרונה על ידי

שלחתי להם...

מה עם 1 ? יש סיכוי באחת המהדורות הבאות?

דוד משה 1ד תגובה 1 תגובה אחרונה
            0
            • בועז מילצקיב בועז מילצקי

שלחתי להם...

דוד משה 1ד מנותק
              דוד משה 1ד מנותק
              דוד משה 1
              מפתח
              כתב נערך לאחרונה על ידי

@בועז-מילצקי כתב בכמה הצעות לשיפור שהתרכזו אצלי:

שלחתי להם...

אני חשבתי על פתרון כשיהיה לי זמן אני ינסה לעשות את זה אבל רק אחרי שיהיה גירסת DB די יציבה אני יתחיל

תגובה 1 תגובה אחרונה
              2
              • ד דנדי סימן נושא זה כשאלה

לי יש עוד כמה הצעות.....

1. אני עדיין מעדיף להשתמש בבר אילן מאשר באוצריא וזאת מהסיבה הפשוטה, אם אני צריך לחפש מילה בדף מסוים, או בסימן מסוים סעיף מסוים אני פשוט פותח בבר אילן את אותו הסימן ואז מחפש ומיד מוצא ועובר בין כל התוצאות. כאן תמיד החיפוש הוא בכל הספר....

2. הפמ"ג - הפמ"ג על או"ח צירפו את המשב"ז ואת האשל אברהם ביחד, מאד מאד לא נח, כדאי להפריד ולעשות שיהיה בין מפרשי השו"ע או כנגד המג"א והט"ז

3. הורדתי את הגירסא הכי חדשה 0.9.72 וכשאני מסמן וממשיך עם SHIFT עם החיצים שמאלה עושה ימינה וימינה עושה שמאלה, מאד לא נח

ד מנותק
                ד מנותק
                דנדי
                כתב נערך לאחרונה על ידי

@בועז-מילצקי נראהלי כדאי שתכתוב את ההערות שלך בפוסט נפרד כדי שיהיה מסודר יותר

ודרך אגב מקפיץ כי נראה לי נשכחתי

כתבתי בכמה הצעות לשיפור שהתרכזו אצלי:

@י.-פל.
                תודה על התוכנה הנפלאה
                כמה הארות לדעתי ולטעמי

1. להציג בריחוף על לשונית בכרטסיה את שם הספר עם מיקום שהוא פתוח בו כגון "מג"א אוח שכא סק"ג" כי עכשיו אם פתוח עירובין כמה פעמים לא יודעים מה כל אחד

2. לאפשר הוזזה של הדפים בPDF עם העכבר, עכשיו כשלוחצים על הגמ' נבחרות כל מיני שורות מוזרות, וא"א לשחק עם הדף לצדדים

4. להציג גמ' בPDF שתי דפים ביחד שיראה כמו גמ' רגילה דהיינו ע"ב שמאל וע"א ימין, זה מועיל לזיכרון

5. אפשרות לפתיחת כל המפרשים בחלון גדול בנפרד, כמו שיש בבר אילן "כל המפרשים על דף וכו'", אפשר לעשות את זה עם כפתור על תצוגת המפרשים "פתח בכרטסיה חדשה חדש",

6. רבינו חננאל לא מקושר עם הגמ' בשבת במפרשים על PDF, ואני לא יודע אם זה גם בתצוגת טקסט

8. שהכפתור הנ"ל יכריח פתיחה גם של מפרשים שסגרתי או יכריח סגירה גם של מפרשים שפתחתי בנפרד, כי היום הוא לא מתעסק עם מה ששחקתי ידנית

תודה על הכל

תגובה 1 תגובה אחרונה
                0

לי יש עוד כמה הצעות.....

א מנותק
                  א מנותק
                  אהרן
                  כתב נערך לאחרונה על ידי אהרן
                  פוסט זה נמחק!
                  ד תגובה 1 תגובה אחרונה
                  0

לי יש עוד כמה הצעות.....

בונפדב מנותק
                    בונפדב מנותק
                    בונפד
                    עורך ספרים
                    כתב נערך לאחרונה על ידי בונפד

@בועז-מילצקי זה סטיה מהנושא המקורי, אין קשר בין ההצעות שלך ל- שלו,
                    אתה מוזמן לפתוח נושא, (איך @י.-פל. אמר - "זה בחינם"!!)

תגובה 1 תגובה אחרונה
                    0
                    • א אהרן

פוסט זה נמחק!

ד מנותק
                      ד מנותק
                      דנדי
                      כתב נערך לאחרונה על ידי

@אהרן שמת לב שבדיוק אחרי שאמרתי למילצקי שיפתח פוסט חדש הגבת למה שהוא כתב?
                      ואני בכוונה הקפצתי כדי להחזיר את הפוסט למסלולו...

תגובה 1 תגובה אחרונה
                      1
                      • ד דנדי

@י.-פל.
                        תודה על התוכנה הנפלאה
                        כמה הארות לדעתי ולטעמי

תודה על הכל

בית שמשיב מנותק
                        בית שמשיב מנותק
                        בית שמשי
                        כתב נערך לאחרונה על ידי בית שמשי

@דנדי כתב בכמה הצעות לשיפור שהתרכזו אצלי:

אפשרות לפתיחת כל המפרשים בחלון גדול בנפרד, כמו שיש בבר אילן "כל המפרשים על דף וכו'", אפשר לעשות את זה עם כפתור על תצוגת המפרשים "פתח בכרטסיה חדשה חדש",

זה אחד הדברים הכי מפריעים לי, שכשאני מחפש מפרש מסויים על הדף צריך לפתוח את זה בחלונית המפרשים בצד או מתחת הטקסט.
                        צריך שיהיה אפשרות לחצן ימני, בתפריט מפרשים לבחור פתיחת מפרש שאני מעוניין בו, (לפי הדף שאני עומד בו) בלשונית נפרדת. ובקיצור כמו בבר אילן.

ד תגובה 1 תגובה אחרונה
                        1
                        • בית שמשיב בית שמשי

@דנדי כתב בכמה הצעות לשיפור שהתרכזו אצלי:

אפשרות לפתיחת כל המפרשים בחלון גדול בנפרד, כמו שיש בבר אילן "כל המפרשים על דף וכו'", אפשר לעשות את זה עם כפתור על תצוגת המפרשים "פתח בכרטסיה חדשה חדש",

זה אחד הדברים הכי מפריעים לי, שכשאני מחפש מפרש מסויים על הדף צריך לפתוח את זה בחלונית המפרשים בצד או מתחת הטקסט.
                          צריך שיהיה אפשרות לחצן ימני, בתפריט מפרשים לבחור פתיחת מפרש שאני מעוניין בו, (לפי הדף שאני עומד בו) בלשונית נפרדת. ובקיצור כמו בבר אילן.

ד מנותק
                          ד מנותק
                          דנדי
                          כתב נערך לאחרונה על ידי

@בית-שמשי אם אתה רוצה לפתוח למשל רק את הריטב"א זה פשוט ללחוץ עליו פעמים והוא נפתח בלשונית חדשה
                          אני מדבר שיהיה אפשרות של כל המפרשים ביחד בלשונית חדשה

תגובה 1 תגובה אחרונה
                          2

• התחברות

• אין לך חשבון עדיין? הרשמה

• התחברו או הירשמו כדי לחפש.
                          • פוסט ראשון
                            פוסט אחרון