ספרי הרב יצחק יוסף, בקבצי PDF
-
ספרי הרב יצחק יוסף בקבצי PDF, להוריד כוכביות
התחלתי להתאים אותם לאוצריא מקווה מתישהוא לסיים...
הספרים נלקחו מפורום מורשת מרן -
זה מצויין - לדרייב שלך.
אוצריא לא מכניסה שום קבצי PDFנוספים, מלבד הגמ'.
למה? כי זה יגדיל את המאגר בצורה נוראית... אנחנו יכולים להכניס חצי מהיברובוקס, אבל זה לא הגיוני..
אדרבה!
אגב, יש דרייבים ענקיים עם PDF'ים. -
זה מצויין - לדרייב שלך.
למה? כי זה יגדיל את המאגר בצורה נוראית... אנחנו יכולים להכניס חצי מהיברובוקס, אבל זה לא הגיוני..
אדרבה!
אגב, יש דרייבים ענקיים עם PDF'ים. -
-
זה מצויין - לדרייב שלך.
אדרבה!
אגב, יש דרייבים ענקיים עם PDF'ים.@י.-פל. אי אפשר להמיר את זה בקלות לטקסט? מסתמא מדובר בכתב ברור וקריא אז לכאורה אפילו לא יצטרכו לעבור על זה
-
@י.-פל. אי אפשר להמיר את זה בקלות לטקסט? מסתמא מדובר בכתב ברור וקריא אז לכאורה אפילו לא יצטרכו לעבור על זה
@צבי-דורש-ציון עיקר הבעיה זה הכותרות
ואישור של בעלי זכויות היוצרים -
@צבי-דורש-ציון עיקר הבעיה זה הכותרות
ואישור של בעלי זכויות היוצרים -
@צבי-דורש-ציון כתב בספרי הרב יצחק יוסף, בקבצי PDF:
בPDF הם מרשים ובטקסט לא?
אם אתה חושב שהם וודאי מרשים, למה שלא תשאל אותם ואולי תקבל מהם ישירות את הטקסט בלי צורך בשום עבודה כלל!
-
@צבי-דורש-ציון כתב בספרי הרב יצחק יוסף, בקבצי PDF:
בPDF הם מרשים ובטקסט לא?
אם אתה חושב שהם וודאי מרשים, למה שלא תשאל אותם ואולי תקבל מהם ישירות את הטקסט בלי צורך בשום עבודה כלל!
@יום-חדש-מתחיל צריך לשאול את מי שהעלה את זה כPDF, אבל אה"נ אפשר לשאול גם אותם, מה שאני כתבתי היה ביחס למה שכתבו כאן.
-
@צבי-דורש-ציון @יום-חדש-מתחיל
העלו את זה בפורום מורשת מרן, ביקשתי מהם שישלחו לי את זה בטקסט מקווה שישלחו בקרוב -
מי אמר שהעלו ברשות?
-
מי אמר שהעלו ברשות?
@יום-חדש-מתחיל תסתכל שם, כתבו שזה באישור הרב יצחק יוסף

-
כתוב מפורש שהאישור הוא לפידיאף! לא כתוב גם לטקסט.
-
כתוב מפורש שהאישור הוא לפידיאף! לא כתוב גם לטקסט.
@יום-חדש-מתחיל לכן שלחתי להם הודעה אם אפשר להכניס את זה לאוצריא, ואם הם יכולים לשלוח לי את זה בטקסט, כשהם יענו לי אני אעדכן
-
@יום-חדש-מתחיל לכן שלחתי להם הודעה אם אפשר להכניס את זה לאוצריא, ואם הם יכולים לשלוח לי את זה בטקסט, כשהם יענו לי אני אעדכן
כתב בספרי הרב יצחק יוסף, בקבצי PDF:
לכן שלחתי להם הודעה אם אפשר להכניס את זה לאוצריא, ואם הם יכולים לשלוח לי את זה בטקסט, כשהם יענו לי אני אעדכן
לצערי הם ענו לי שכרגע הרב לא מאשר...
@יום-חדש-מתחיל -
סתם מעניין, למה?