מדריך | כלי להורדת והתקנת אוצריא
-

להרצה מהירה בלי הורדה של הכלי, הריצו את הפקודה הבאה בpowershell: (קרדיט: @יאנג-בוי)
irm did.li/otzaria | iex(ההורדות יופיעו בתיקיית המשתמש)
מיועד למי שהתקין ממתקין EXE
הרעיון הוא שאפשר להוריד דרך הכלי את אוצריא ולהתקין, ואח"כ להוריד את הספרייה דרך הכלי ולחלץ.
גם אם התוכנה קורסת ההורדה נשמרת, ובפעם הבאה שתפתחו את הכלי תוכלו להמשיך מאיפה שזה עצר.
מי שרוצה שאוסיף דברים מוזמן לבקש.סנכרון הקבצים מהשרת ולארכיון לא עובד בצורה תקינה.
קוד מקור: OtzariaUpdater.ps1
המרה ל-EXE: קליק ימני בתיקייה (לפעמים צריך ביחד עם שיפט) וללחוץ "פתח מסוף", להכניס שם:ps2exe .\OtzariaUpdater.ps1 .\OtzariaUpdater.exe -noConsoleקרדיט: קלוד
-
@יוסי-מחשבים מדהים!!!
נ.ב. עדיין לא עובד לי הקוד מקור. -
@יוסי-מחשבים מדהים!!!
נ.ב. עדיין לא עובד לי הקוד מקור.@יום-חדש-מתחיל לא מבין הזה כלום
אבל את אתה מציע לבקש בקשות לתוכנות להתקנה, אולי משהו שיעדכן את העדכונים בלי למחוק ספרים שהוספו ע"י. -
@חנניה מה אתה רוצה מחיי?
-
@חנניה כתב בכלי להורדת והתקנת אוצריא:
???
@יום-חדש-מתחיל לא הבין מה כתבת במשפט הזה:
@יום-חדש-מתחיל לא מבין הזה כלום
אבל את אתה מציע לבקש בקשות לתוכנות להתקנה, אולי משהו שיעדכן את העדכונים בלי למחוק ספרים שהוספו ע"י.גם אני לא, למען האמת...
-
@יוסי-מחשבים אולי כדאי להוסיף אפשרות להורדת הגירסא שכוללת בתוכה את הספריה
-
@יוסי-מחשבים מדהים!!!
נ.ב. עדיין לא עובד לי הקוד מקור.@יום-חדש-מתחיל כתב בכלי להורדת והתקנת אוצריא:
נ.ב. עדיין לא עובד לי הקוד מקור.
הכנסתי בספויילר, תוריד ותפתח עם פנקס רשימות
-
@D9 כתב בכלי להורדת והתקנת אוצריא:
הוספתי. תודה!
-
@יוסי-מחשבים זה רק אונליין, נכון
אולי תעשה שיהיה גם אופליין, זה ישמש (לפחות אותי...) המון.האמת, התחלתי לעבוד על משהו קטן (עוד לא החלטתי אם רק באט עם UGI, או ממש תוכנה - לאברכים, שיוכלו להתקין אוצריא, זית (לא בטוח שאפשרי), בר אילן, אופיס, וכו' בהקתנה אופליין שקטה
-
אולי תעשה שיהיה גם אופליין, זה ישמש (לפחות אותי...) המון.האמת, התחלתי לעבוד על משהו קטן (עוד לא החלטתי אם רק באט עם UGI, או ממש תוכנה - לאברכים, שיוכלו להתקין אוצריא, זית (לא בטוח שאפשרי), בר אילן, אופיס, וכו' בהקתנה אופליין שקטה
-

להרצה מהירה בלי הורדה של הכלי, הריצו את הפקודה הבאה בpowershell: (קרדיט: @יאנג-בוי)
הרעיון הוא שאפשר להוריד דרך הכלי את אוצריא ולהתקין, ואח"כ להוריד את הספרייה דרך הכלי ולחלץ.
גם אם התוכנה קורסת ההורדה נשמרת, ובפעם הבאה שתפתחו את הכלי תוכלו להמשיך מאיפה שזה עצר.
מי שרוצה שאוסיף דברים מוזמן לבקש.סנכרון הקבצים מהשרת ולארכיון לא עובד בצורה תקינה.
המרה ל-EXE: קליק ימני בתיקייה (לפעמים צריך ביחד עם שיפט) וללחוץ "פתח מסוף", להכניס שם:ps2exe .\OtzariaUpdater.ps1 .\OtzariaUpdater.exe -noConsoleקרדיט: קלוד
@יוסי-מחשבים תודה, תוכנה לעניין!
בגרסה המותקנת מופיע רק 2 ספרות אחרי הנקודה בעוד שבגרסאות להורדה יש 3 ספרות אחרי הנקודה. קשה לדעת דרך התוכנה את ההתקנה המדויקת.
נשמח לתיקון, תודה!

-
בגרסה המותקנת מופיע רק 2 ספרות אחרי הנקודה בעוד שבגרסאות להורדה יש 3 ספרות אחרי הנקודה. קשה לדעת דרך התוכנה את ההתקנה המדויקת.
נשמח לתיקון, תודה!

@Motele כתב בכלי להורדת והתקנת אוצריא:
שים לב! אותן שתי ספרות אחרי הנקודה הן מספר הגירסה.
ברשימת ההורדות יש מלבד זה עוד 3 ספרות אחרי נקודה נוספת, אלו שלבים בהתפתחות הגירסה עצמה.... -
ואוו איזה אתר מדהים ונדיר!!!!!
אתה מפתיע אותנו כל הזמן בין אם זה כאן ובין אם זה במתמחים טופ!
תודה
-
נשמח לתיקון, תודה!

@Motele
לי כן מופיע למעלה מה הגירסה המדוייקת שירדה:

(זה מזהה את שם הקובץ שנמצא בתיקייה)
למטה זה מציין את הגירסה הנוכחית, שם אין דרך לדעת מהי גירסת הבנייה (לי לא ידוע איך נגשים למידע הזה). -
@יוסי-מחשבים
שאפו על האייקון היפה!
-
@Motele
לי כן מופיע למעלה מה הגירסה המדוייקת שירדה:

(זה מזהה את שם הקובץ שנמצא בתיקייה)
למטה זה מציין את הגירסה הנוכחית, שם אין דרך לדעת מהי גירסת הבנייה (לי לא ידוע איך נגשים למידע הזה). -

@יוסי-מחשבים כתב בכלי להורדת והתקנת אוצריא:
מבקש לדעת מה הפירוש, ומה הבשורה, מתנצל ממש על הבורות הנוראית
-
@יאיר-דניאל כתב בכלי להורדת והתקנת אוצריא:
זה רק אונליין, נכון
עכשיו אני רואה שבאופליין זה לא עובד, תיקנתי. תודה!
-
יש כאלה שרוצים להתעדכן בכל גירסת בנייה שיוצאת.
כמו כן עד עכשיו אין מקום נורמלי להורדת התוכנה.
יש כאלה שהורדת הספרייה נקטעת להם באמצע, פה גם אם זה קורס זה ממשיך מהמקום שבו זה הפסיק.