הצגת הספרים שסונכרנו
-
באמת אין מקום שאפשר לראות את כל הספרים מסודרים כמו קטלוג של אוצר ספרים ולא לפי סוגים. מי שרוצה צריך לפתוח התקיות אחד אחד כדי לראות מה יש.(בבר אילן אפשר לראות את כל הספרים שבמאגר)
@מעמע כתב בהצגת הספרים שסונכרנו:
באמת אין מקום שאפשר לראות את כל הספרים מסודרים כמו קטלוג של אוצר ספרים ולא לפי סוגים. מי שרוצה צריך לפתוח התקיות אחד אחד כדי לראות מה יש.(בבר אילן אפשר לראות את כל הספרים שבמאגר)
לזה לכאורה כדאי להוסיף אפשרות של פתח הכל וצמצם הכל, זה יכול להועיל לכמה דברים. @י.-פל. לפתוח נושא או שאתה זוכר גם מפה?
-
יש אפשרות לראות את כל המאגר באקסל מסודר,
ע"י פתיחת הקובץ בסיומת CSV שנמצא בתיקיית 'אודות התוכנה',
בשם: SourcesBooks.csvשימו לב! כדי לפתוח אותו בצורה תקינה, צריך לפתוח את אקסל,
ואז בכרטיסיית 'נתונים', לבחור: ייבא נתונים - מקובץ - מטקסט/CSV - ואז לנווט ולבחור את הקובץ הזה.ניתן גם לפתוח אותו ב'פנקס רשימות' וכדו', אבל אז זה מוצג בלי עיצוב כלל.
@האדם-החושב אין אפשרות להגדיר בקוד התוכנה שהקובץ הזה יהי' בפורמט ANCII ודייי ???
-
תודה.
דבר ראשון, זה לא נגיש ולא כל אחד מתמצא איך לעשות את זה.
דבר שני, יש המון כפילויות כמו חידושי הרן על כל מסכת, וזה כפילות שאי אפשר לסנן, המטרה בסוף היא לדעת את שמות הספרים ולא ללכת לאיבוד בכל הכרכים של הספר.
אולי יש דרך לסנן כפילות של חלק מתא, כמו חידושי הרן על שבת אז לסנן כל מה שכפול בחידושי הרן ולהציג רק אחד או רק את שם הספר עצמו. -
@אברהם-mch @דאנציג @יהודי-צעיר @בונפד
@האדם-החושב נענה לבקשתם, מהיום בכל עדכון יתווסף קובץ בשם: עדכוני ספריה.md
בו ייכתבו כל השינויים שנעשו בספריי' בכל עדכון.אני מקווה להכניס בתוך התוכנה עצמה לחצן שיפתח את זה כמו שיש כיום 'יומן שינויים' בתוכנה ב 'אודות התוכנה'.
היכן אתם מציעים להוסיף את הלחצן הזה? -
@מעמע אני רוצה באמת להוסיף אפשרות לראות את כל הנתונים על כל הספרים דרך התוכנה,יש כבר את כל הנתונים, רק צריך ליצור את הממשק.
מה בעצם אני אמור לכלול שם?
כמובן שמות הספרים, מחבר, שנת הו"ל, קטגורי', מקור הספר, זכויות יוצרים,
אפשרויות סינון לפי שם ספר, שם מחבר, שנת הו"ל, קטגורי', מקור הספר, זכויות יוצרים,
יש עוד נתונים או רעיונות? -
בו ייכתבו כל השינויים שנעשו בספריי' בכל עדכון.אני מקווה להכניס בתוך התוכנה עצמה לחצן שיפתח את זה כמו שיש כיום 'יומן שינויים' בתוכנה ב 'אודות התוכנה'.
היכן אתם מציעים להוסיף את הלחצן הזה?@יום-חדש-מתחיל כתב בהצגת הספרים שסונכרנו:
היכן אתם מציעים להוסיף את הלחצן הזה?להוסיף אותו ליד הלחצן של יומן שינויים
רק לעשות לחצן אחד יומן שינויים בתוכנה , ולחצן שני יומן שינויים בספריה -
יש אפשרות לראות את כל המאגר באקסל מסודר,
ע"י פתיחת הקובץ בסיומת CSV שנמצא בתיקיית 'אודות התוכנה',
בשם: SourcesBooks.csvשימו לב! כדי לפתוח אותו בצורה תקינה, צריך לפתוח את אקסל,
ואז בכרטיסיית 'נתונים', לבחור: ייבא נתונים - מקובץ - מטקסט/CSV - ואז לנווט ולבחור את הקובץ הזה.ניתן גם לפתוח אותו ב'פנקס רשימות' וכדו', אבל אז זה מוצג בלי עיצוב כלל.
@האדם-החושב אין אפשרות להגדיר בקוד התוכנה שהקובץ הזה יהי' בפורמט ANCII ודייי ???
@יום-חדש-מתחיל אתה יכול להעלות את הרשימת אקסל לכאן?
-
אני מקווה להכניס בתוך התוכנה עצמה לחצן שיפתח את זה כמו שיש כיום 'יומן שינויים' בתוכנה ב 'אודות התוכנה'.
היכן אתם מציעים להוסיף את הלחצן הזה?לענ''ד בתום העדכון לאחר שהסמליל של עדכן ספרים נהפך לV ירוק, לחיצה עליו תראה את הנוסף בעדכון.
-
היכן אתם מציעים להוסיף את הלחצן הזה?
אני חושב (ויש לי זכויות יוצרים על השרשור....) שכדאי לעשות את שני העצות שהוצעו כאן, שבסיום כל עדכון יוכלו ללחוץ על הוי הירוק ולראות את השינויים האחרונים, וחוץ מזה יהיה ליד הכפתור של השינויים האחרונים במסך אודות כפתור לראות את הקבצים בספריה מתוך הקובץ שהוזכר כאן.
-
@יום-חדש-מתחיל אתה יכול להעלות את הרשימת אקסל לכאן?
@יני-ק-יצ-ו כתב בהצגת הספרים שסונכרנו:
אתה יכול להעלות את הרשימת אקסל לכאן?
מה העניין?
עריכה. ניתן להוריד מכאן: https://github.com/Otzaria/otzaria-library/blob/main/MoreBooks/ספרים/אוצריא/אודות התוכנה/SourcesBooks.csv
או מכאן: https://github.com/Otzaria/otzaria-library/blob/main/SourcesBooks.csv
לא ברור לי מה ההבדל

-
@מעמע אני רוצה באמת להוסיף אפשרות לראות את כל הנתונים על כל הספרים דרך התוכנה,יש כבר את כל הנתונים, רק צריך ליצור את הממשק.
אפשרויות סינון לפי שם ספר, שם מחבר, שנת הו"ל, קטגורי', מקור הספר, זכויות יוצרים,
יש עוד נתונים או רעיונות?@יום-חדש-מתחיל כתב בהצגת הספרים שסונכרנו:
כמובן שמות הספרים, מחבר, שנת הו"ל, קטגורי',
אפשרויות סינון לפי שם ספר, שם מחבר, שנת הו"ל, קטגורי',
יש עוד נתונים או רעיונות?לפי מה שכתבתי למעלה (כאן) בלחיצה על הוי הירוק יוצגו הספרים החדשים, ובזה אין עניין להציג עוד טקסטים מלבד שם הספר ואולי המחבר, אבל בכפתור להצגת כל נתוני הספרי שבמסך אודות, נראה לי שכדאי ליצור מין טבלה עם כל הנתונים האפשריים על הספר, כולל שם מחבר, שנת הו"ל, מקור הספר וזכויות יוצרים, קטגוריה וכדו' וכמובן שיהיה אפשרות לסינון לפי שם/מחבר או כל נתון אחר.
-
@יני-ק-יצ-ו כתב בהצגת הספרים שסונכרנו:
אתה יכול להעלות את הרשימת אקסל לכאן?
מה העניין?
עריכה. ניתן להוריד מכאן: https://github.com/Otzaria/otzaria-library/blob/main/MoreBooks/ספרים/אוצריא/אודות התוכנה/SourcesBooks.csv
או מכאן: https://github.com/Otzaria/otzaria-library/blob/main/SourcesBooks.csv
לא ברור לי מה ההבדל

@יום-חדש-מתחיל יש לי רק תוכנת "זית"
-
יש עוד נתונים או רעיונות?@יום-חדש-מתחיל כתב בהצגת הספרים שסונכרנו:
אל תיגע, בבקשה, מעבר למה שכתבתי כאן.
-
נוסף הכפתור של 'יומן שינויים בספרים' במסך 'אודות התוכנה'.
[להוסיף גם בלחצן הסנכרון עצמו, זה נראה לי מסובך מידי ומבלבל מידי] -
[להוסיף גם בלחצן הסנכרון עצמו, זה נראה לי מסובך מידי ומבלבל מידי]@יום-חדש-מתחיל כתב בהצגת הספרים שסונכרנו:
נוסף הכפתור ב'אודות התוכנה'.
[להוסיף גם בלחצן הסנכרון עצמו, זה נראה לי מסובך מידי ומבלבל מידי]מסכים
-
[להוסיף גם בלחצן הסנכרון עצמו, זה נראה לי מסובך מידי ומבלבל מידי]@יום-חדש-מתחיל
אפשר קישור?
אני לא רואה את זה. -
לא הכל מגיע מייד
עוד תקבל את זה... -
הבניי' נכשלה, אבל תוכל להוריד את הקובץ לווינדוס מכאן: https://github.com/Otzaria/otzaria/actions/runs/20559932258
בסוף העמוד יש את מה שנוצר תוך כדי ריצה. -
לא יודע איך מורידים משם, נחכה למחר...
יש"כ! -
כמו שמורידים מגיטהאב