בעיות בגרסה 0.9.74
-
יש בעיה קטנה עם צורת הדף (שאגב היא מדהימה)
במשניות חסר תפארת ישראל (או שלא קיים)
בתלמוד ירושלמי חסר הכל
רמב״ם - לא יודע אם דובר אבל יש לו נו״כ ברורים שאפשר להוסיף (כס״מ, לח״מ, מגיד משנה ומל״מ)
שפותחים משנ״ב מופיע קישורים למפרשי המשנה (כנראה בגלל השם)
בטור אין בכלל צורת הדף והוא גם לא מחולק לחלקים אלא גוש אחד גדול -
@דוד-משה-1
למה לא לעשות את הרמב״ם בברירת מחדל? -
@דוד-משה-1
למה לא לעשות את הרמב״ם בברירת מחדל? -
יש בעיה קטנה עם צורת הדף (שאגב היא מדהימה)
בתלמוד ירושלמי חסר הכל
רמב״ם - לא יודע אם דובר אבל יש לו נו״כ ברורים שאפשר להוסיף (כס״מ, לח״מ, מגיד משנה ומל״מ)
שפותחים משנ״ב מופיע קישורים למפרשי המשנה (כנראה בגלל השם)
בטור אין בכלל צורת הדף והוא גם לא מחולק לחלקים אלא גוש אחד גדול@abc123 כתב בבעיות בגרסה 0.9.74:
יש = יכין ובועז
@abc123 כתב בבעיות בגרסה 0.9.74:
בתלמוד ירושלמי חסר הכל
מה זה הכל?
יש קרבן העדה, פני משה, ביאור הגרא גם אאל"ט, מה חסר?שפותחים משנ״ב מופיע קישורים למפרשי המשנה (כנראה בגלל השם)
טופל/ בטיפול
אין קישורים בין הטור והב״י והדרכ״מ
זה רק אצלי?לא, זה בעיה שספריא לא יצרו קישורים בין הספריםן הנ"ל
-
@דוד-משה-1 ניסיתי את זה הרגע והבעיה שהוא לא שומר את זה מפעם לפעם וזה נהיה מעצבן במיוחד כשהרמב״ם מחולק להמון קבצים ואז צריך להגדיר כל פעם מחדש
זה לא ספר יסודי מספיק בשביל לזכות לצורת הדף? -
יש = יכין ובועז
בתלמוד ירושלמי חסר הכל
מה זה הכל?
יש קרבן העדה, פני משה, ביאור הגרא גם אאל"ט, מה חסר?שפותחים משנ״ב מופיע קישורים למפרשי המשנה (כנראה בגלל השם)
טופל/ בטיפול
@יאיר-דניאל כתב בבעיות בגרסה 0.9.74:
מה זה הכל?
יש קרבן העדה, פני משה, ביאור הגרא גם אאל"ט, מה חסר?הם לא נפתחים
לפחות אצלי -
יש = יכין ובועז
בתלמוד ירושלמי חסר הכל
מה זה הכל?
טופל/ בטיפול
-
תעדכן לגירסא האחרונה
-
יש = יכין ובועז
בתלמוד ירושלמי חסר הכל
מה זה הכל?
טופל/ בטיפול
@יאיר-דניאל כתב בבעיות בגרסה 0.9.74:
לא, זה בעיה שספריא לא יצרו קישורים בין הספריםן הנ"ל
לי זה נשמע יותר ביחד עןם הבעיה שכלל אין מפרשים על הטור, שאת זה אמרו שיסדרו אחרי שייבאו מחדש מספריא וכו'
-
@י.-פל. הערה קטנה, כשפותחים את התוכנה בספרייה, לוקח זמן עד שנטענים הספרים, בזמן הזה מוצג סתם 'תמונה' של הספריה, הבעיה שזה מציג תמונה ישנה שבה יש עדיין את ההערות במסך הספריה, סתם זה עושה כזה מראה פחות מקצועי, לא משהו חשוב באמת. יישר כח.
-
@י.-פל. הערה קטנה, כשפותחים את התוכנה בספרייה, לוקח זמן עד שנטענים הספרים, בזמן הזה מוצג סתם 'תמונה' של הספריה, הבעיה שזה מציג תמונה ישנה שבה יש עדיין את ההערות במסך הספריה, סתם זה עושה כזה מראה פחות מקצועי, לא משהו חשוב באמת. יישר כח.
@צבי-דורש-ציון מאמין שזה קשור למהירות המחשב,
לא? -
@צבי-דורש-ציון מאמין שזה קשור למהירות המחשב,
לא?@חנניה לא. זה לוקח זמן, אולי במחשב מאד מהיר זה לוקח פחות זמן. אגב יש לי מחשב די מהיר.
-
יישר כח לכל העוסקים במלאכת הקודש
1 יש אפשרות לשנות את "תשובות הראש" לשו"ת הרא"ש? או לכה"פ גם וגם, חיפשתי את זה הרבה זמן עד שמצאתי. (נראה לי גם תשובת הריף זה ככה)
2 כשאני נמצא בספרייה וגם בחיפוש, אין בתצוגה המקדימה פס גלילה, זה יכול להוסיף מאוד.
3 כשעושים חיפוש וזה מוצא ספר מסוים, כשאני לוחץ על התוצאה הזו נפתח הספר וכותב אין תוצאות

רק אם אני מוחק חלק מהחיפוש הוא מוצא.
4 כשהוא מוצא בחיפוש בתוך ספר הוא לא מציג לי את התוצאה אלא רק תחילת הקטע וצריך לדפדף עד שמגיעים לתוצאה
יישר כח גדול
-
יישר כח לכל העוסקים במלאכת הקודש
1 יש אפשרות לשנות את "תשובות הראש" לשו"ת הרא"ש? או לכה"פ גם וגם, חיפשתי את זה הרבה זמן עד שמצאתי. (נראה לי גם תשובת הריף זה ככה)
2 כשאני נמצא בספרייה וגם בחיפוש, אין בתצוגה המקדימה פס גלילה, זה יכול להוסיף מאוד.
3 כשעושים חיפוש וזה מוצא ספר מסוים, כשאני לוחץ על התוצאה הזו נפתח הספר וכותב אין תוצאות

רק אם אני מוחק חלק מהחיפוש הוא מוצא.
4 כשהוא מוצא בחיפוש בתוך ספר הוא לא מציג לי את התוצאה אלא רק תחילת הקטע וצריך לדפדף עד שמגיעים לתוצאה
יישר כח גדול
@שפו כתב בבעיות בגרסה 0.9.74:
יש פס גלילה אבל רואים אותו רק בריפרוף עם העכבר (כאשר העכבר נמצא מעליו) דרך אגב כך זה גם בכל פסי הגלילה בתוכנה
זה בגלל שהתוצאה בחיפוש הייתה עם מרווחי מילים ובחיפוש בתוך ספר אין אפשרות כזו
בחיפוש בתוך ספר התוצאות מוצגות רק בסרגל הימיני ואם רוצים לעבור לתוצאה לוחצים על התוצאה הרצויה בסרגל הימיני וזה עובר למיקום של התוצאה
-
יש פס גלילה אבל רואים אותו רק בריפרוף עם העכבר (כאשר העכבר נמצא מעליו) דרך אגב כך זה גם בכל פסי הגלילה בתוכנה
זה בגלל שהתוצאה בחיפוש הייתה עם מרווחי מילים ובחיפוש בתוך ספר אין אפשרות כזו
בחיפוש בתוך ספר התוצאות מוצגות רק בסרגל הימיני ואם רוצים לעבור לתוצאה לוחצים על התוצאה הרצויה בסרגל הימיני וזה עובר למיקום של התוצאה
@D9 כתב בבעיות בגרסה 0.9.74:
הוא מתכוון [כנראה] שלפעמים התצוגה מקדימה מראה כמות רחבה מדיי מהספר. זה קורה כיוון ש[משום מה] נצבעות גם מילים שיש להן קשר חלקי לתוצאה, וזה מרחיב את הטווח של התצוגה.
כבר הוער על כך שהתופעה הזו עצמה היא שיבוש משובש, ומסיחה דעת מהתוצאות האמיתיות.לדוגמא: חיפשתי ירושלים עיר הקודש.
בתחילת הרשימה המצב עוד סביר :

אבל בהמשך זה כבר מתחיל להיות רחב מדי:

ועד שזה מגיע למצב בלתי הגיוני בעליל:

[צריך לגלול כמה עמודים]כמובן שזה קורה בספרים שהכותרות בהם חולשות על פיסקאות ארוכות במיוחד, כמו מגלה עמוקות, או ספרים שלא נערכו...
-
@D9 כתב בבעיות בגרסה 0.9.74:
הוא מתכוון [כנראה] שלפעמים התצוגה מקדימה מראה כמות רחבה מדיי מהספר. זה קורה כיוון ש[משום מה] נצבעות גם מילים שיש להן קשר חלקי לתוצאה, וזה מרחיב את הטווח של התצוגה.
כבר הוער על כך שהתופעה הזו עצמה היא שיבוש משובש, ומסיחה דעת מהתוצאות האמיתיות.לדוגמא: חיפשתי ירושלים עיר הקודש.
בתחילת הרשימה המצב עוד סביר :

אבל בהמשך זה כבר מתחיל להיות רחב מדי:

ועד שזה מגיע למצב בלתי הגיוני בעליל:

[צריך לגלול כמה עמודים]כמובן שזה קורה בספרים שהכותרות בהם חולשות על פיסקאות ארוכות במיוחד, כמו מגלה עמוקות, או ספרים שלא נערכו...
@איש-שלו כתב בבעיות בגרסה 0.9.74:
הוא מתכוון [כנראה]
תסתכל בתמונה שהוא שלח הוא לא התכוון לזה
אבל באמת נראה לי שלא הבנתי את כוונתו הוא התכוון שכשמחפשים בתוך ספר ולוחצים על התוצאה הספר עובר לתחילת הקטע שבו נמצאת התוצאה ולא אל התוצאה עצמה וכך שבקטעים ארוכים צריך לגולל הרבה כדי להגיע לתוצאה
זה בגלל שהחיפוש עובר למספר שורה וללא למספר מילה בשורה -
@איש-שלו כתב בבעיות בגרסה 0.9.74:
הוא מתכוון [כנראה]
תסתכל בתמונה שהוא שלח הוא לא התכוון לזה
אבל באמת נראה לי שלא הבנתי את כוונתו הוא התכוון שכשמחפשים בתוך ספר ולוחצים על התוצאה הספר עובר לתחילת הקטע שבו נמצאת התוצאה ולא אל התוצאה עצמה וכך שבקטעים ארוכים צריך לגולל הרבה כדי להגיע לתוצאה
זה בגלל שהחיפוש עובר למספר שורה וללא למספר מילה בשורה