כמות המשתמשים באוצריא
-
@י.-פל. כתב בכמות המשתמשים באוצריא:
@יאיר-דניאל כתב בכמות המשתמשים באוצריא:
איך אתה מסביר את העובדה שלפי מספר ההורדות של קבצי תוכנה - דהיינו EXE, APK, וZIP, מספר ההורדות אוחז ב7298?
אני לא צריך להסביר, מחשב לא יודע לשקר...
לא ענין של שקר, זה עניין שגם מיזוגים, פיצולים הורדות קוד וכו' - הכל נספר שם, כך לפחות הבנתי.
לדוגמא - אם מישהו משך את כל הקוד בכדי לעבוד עליו, כמו שעושים פה כל המפתחים היקרים - דוד משה, הבל הבלים, וכו' כל הקבצים הקודים קבצי הג'וסון וכו' נספרים כהורדות.רק הבהרה קטנה - אין לי שום עניין להנמיך, אני מאמין שאלפי אנשים נהנים ויהנו מהתוכנה המדהימה והנפלאה הזו, אבל בחיים צריך גם חיבור למציאות, לא יודע - לפחות ככה ידוע לי...
לא ענין של שקר, זה עניין שגם מיזוגים, פיצולים הורדות קוד וכו' - הכל נספר שם, כך לפחות הבנתי.
לא, אתה לא צודק.
אתה יכול לראות במפורש בAPI שצרפתי. נספר שם רק הורדות.
ואני מסכים איתך שזה הזוי. גם לי זה היה נשמע מופקע, אבל המחשב לא משקר...
אגב, החנות הידועה B&M מתקינה את התוכנה כברירת מחדל... וזו חנות שהמון אברכים קונים שם! -
לא, אתה לא צודק.
אתה יכול לראות במפורש בAPI שצרפתי. נספר שם רק הורדות.
ואני מסכים איתך שזה הזוי. גם לי זה היה נשמע מופקע, אבל המחשב לא משקר...
אגב, החנות הידועה B&M מתקינה את התוכנה כברירת מחדל... וזו חנות שהמון אברכים קונים שם!@י.-פל. כתב בכמות המשתמשים באוצריא:
אגב, החנות הידועה B&M מתקינה את התוכנה כברירת מחדל... וזו חנות שהמון אברכים קונים שם!
נו...
לא טענה, כמה מחשבים נמכרים שם בשבוע? 300?
לא נראה לי, מכיר את החנות. -
@י.-פל. כתב בכמות המשתמשים באוצריא:
אגב, החנות הידועה B&M מתקינה את התוכנה כברירת מחדל... וזו חנות שהמון אברכים קונים שם!
נו...
לא נראה לי, מכיר את החנות.@יאיר-דניאל כתב בכמות המשתמשים באוצריא:
זה לא טענה שקשורה להורדות: הם לא מורידים שוב ושוב בכל פעם... יש להם 'תמונה' של ווינדוס, וכך הם מתקינים.
זה סתם ידיעה מעניינת. -
זה לא טענה שקשורה להורדות: הם לא מורידים שוב ושוב בכל פעם... יש להם 'תמונה' של ווינדוס, וכך הם מתקינים.
זה סתם ידיעה מעניינת.@י.-פל. הפוך, אולי זה כן טענה, אם הוא מוכר המון מחשבים ומוריד כל פעם את הגירסא האחרונה לכל מחשב...
סתאאם... -
-
@D9 כתב בכמות המשתמשים באוצריא:
הוא לא מתקין את הגירסא האחרונה בכלל
מה קשור לנושא הזה???
הוא ענה לך:
ומוריד כל פעם את הגירסא האחרונה לכל מחשב...

-
י י. פל. נעל נושא זה