דילוג לתוכן
0
  • דף הבית
  • חוקי הפורום
  • פוסטים אחרונים
  • לא נפתר
  • פופולרי
  • משתמשים
  • חיפוש גוגל בפורום
  • צור קשר
  • דף הבית
  • חוקי הפורום
  • פוסטים אחרונים
  • לא נפתר
  • פופולרי
  • משתמשים
  • חיפוש גוגל בפורום
  • צור קשר
עיצובים
  • Light
  • Brite
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• ברירת מחדל (ללא עיצוב (ברירת מחדל))
  • ללא עיצוב (ברירת מחדל)
כיווץ
לוגו אתר

פורום אוצריא

הסבר על האימות הטלפוני
אוצריא - דף הבית
|
קח שותפות בהוספת ספרים
|
תרום לאוצריא
  1. דף הבית
  2. כללי
  3. בקשה | מישהו יכול לקמפל לי קוד פייתון (עבור מחיקת ראשי תיבות בכותרות)

בקשה | מישהו יכול לקמפל לי קוד פייתון (עבור מחיקת ראשי תיבות בכותרות)

מתוזמן נעוץ נעול הועבר לא נפתר כללי
40 פוסטים 9 כותבים 288 צפיות 8 עוקבים
  • מהישן לחדש
  • מהחדש לישן
  • הכי הרבה הצבעות
תגובה
  • תגובה כנושא
התחברו כדי לפרסם תגובה
נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
  • יאיר דניאלי יאיר דניאל

@י.-פל. כתב בבקשה | מישהו יכול לקמפל לי קוד פייתון (עבור מחיקת ראשי תיבות בכותרות):

ככה היה עושה גם @יהודי-צעיר ז"ל ???

י. פל.י מנותק
    י. פל.י מנותק
    י. פל.
    כתב נערך לאחרונה על ידי

@יאיר-דניאל כתב בבקשה | מישהו יכול לקמפל לי קוד פייתון (עבור מחיקת ראשי תיבות בכותרות):

@י.-פל. כתב בבקשה | מישהו יכול לקמפל לי קוד פייתון (עבור מחיקת ראשי תיבות בכותרות):

ככה היה עושה גם @יהודי-צעיר ז"ל ???

ה'ז"ל' לא הולך על האיש, אלא על ה'עושה'.

תגובה 1 תגובה אחרונה
    2
    • D9D D9

@דוד-משה-1
      זה לא עובד גם בגירסא הזו
      אני לא מבין בזה אבל נראה לי שעליתי על הבעיה

הבעיה היא שכיוון הכותרת H1 מוגדרת תמיד כשם הספר ולכן כששם הספר והכותרת H1 שונים (מה שקיים בכל ספר עם ר"ת בשם) הוא לא מאנדקס את זה נכון

בדקתי את זה ע"י הכנסת ספר עם כותרת H1 שונה משם הספר אך ללא ראשי תיבות כלל והאיתור לא איתר אותו ולאחר מכאן שינתי את שמו וזה כן איתר אותו!!!

@י.-פל. יש סיכוי שאני צודק?

הבל הבליםה מחובר
      הבל הבליםה מחובר
      הבל הבלים
      צוות פיקוח
      כתב נערך לאחרונה על ידי

@D9 כתב בבקשה | מישהו יכול לקמפל לי קוד פייתון (עבור מחיקת ראשי תיבות בכותרות):

בדקתי את זה ע"י הכנסת ספר עם כותרת H1 שונה משם הספר אך ללא ראשי תיבות כלל והאיתור לא איתר אותו ולאחר מכאן שינתי את שמו וזה כן איתר אותו!!!

לא כ"כ הבנתי מה עשית, אם תוכל להסביר יותר בפירוט, יועיל מאוד מאוד!
      לגבי שם ספר, זה מוגדר כך לצורך מניפולציות שונות. אם אתה מתכוון לשם קובץ, עד כמה שידוע לי האינדקס כלל לא מתייחס היום לשם הקובץ, אבל אולי עברו עליו דברים מאז שהתעסקתי איתו...
      בקיצור, תסביר יותר מה אמרת, כי אני לא הבנתי...

תגובה 1 תגובה אחרונה
      0
      • D9D מנותק
        D9D מנותק
        D9
        כתב נערך לאחרונה על ידי דוד משה 1

לא הבנתי

מה לא הבנת אז הנה פירוט מדויק של מה שעשיתי
        לצורך כך שהבדיקה תהיה אמינה העברתי את כל הספרייה ותיקיות האינדקס למקום אחר במחשב
        יצרתי תיקייה אחת שבתוכה שמתי קובץ אישי ששמו פרק ה בתוכו יש כותרת H1 הוספתי אות בכותרת כך שהיה שהכותרת הייתה
        <h1>פרק הא</h1>
        פתחתי את התוכנה האינדקס התעדכן ולא הופיע לי כלום באיתור לא על שם פרק ה וגם לא על שם פרק הא
        שיניתי גם את השם של הקובץ לפרק הא פתחתי את התוכנה כתבתי פרק באיתור והוא איתר לי את פרק הא
        ניסיתי את זה על ספר במדבר ותמיד כששם הקובץ ושם הH1 היו שונים האיתור לא עבד
        כך שכנראה המציאות היא שכששם הקובץ שונה משם הספר בכותרות משהו משתבש באינדקס או באיתור

הבל הבליםה תגובה 1 תגובה אחרונה
        2
        • D9D D9

לא הבנתי

מה לא הבנת אז הנה פירוט מדויק של מה שעשיתי
          לצורך כך שהבדיקה תהיה אמינה העברתי את כל הספרייה ותיקיות האינדקס למקום אחר במחשב
          יצרתי תיקייה אחת שבתוכה שמתי קובץ אישי ששמו פרק ה בתוכו יש כותרת H1 הוספתי אות בכותרת כך שהיה שהכותרת הייתה
          <h1>פרק הא</h1>
          פתחתי את התוכנה האינדקס התעדכן ולא הופיע לי כלום באיתור לא על שם פרק ה וגם לא על שם פרק הא
          שיניתי גם את השם של הקובץ לפרק הא פתחתי את התוכנה כתבתי פרק באיתור והוא איתר לי את פרק הא
          ניסיתי את זה על ספר במדבר ותמיד כששם הקובץ ושם הH1 היו שונים האיתור לא עבד
          כך שכנראה המציאות היא שכששם הקובץ שונה משם הספר בכותרות משהו משתבש באינדקס או באיתור

הבל הבליםה מחובר
          הבל הבליםה מחובר
          הבל הבלים
          צוות פיקוח
          כתב נערך לאחרונה על ידי

@D9 תודה רבה על ההבהרה, אני יבדוק את זה, אפי' שזה נשמע לי ממש מוזר שזה ככה, אבל עם עובדות אי אפשר להתווכח...

תגובה 1 תגובה אחרונה
          0
          • מ מענין לשמוע התייחס לנושא זה
          • D9D מנותק
            D9D מנותק
            D9
            כתב נערך לאחרונה על ידי

אני לא מבין בזה אבל לטענת ג'ימני
            יש בעיה בקובץ indexing_repository.dart

שהתוכנה "שוכחת" איפה הקובץ נמצא פיזית על הדיסק ברגע שהיא מכניסה אותו לאינדקס החיפוש.

מה גורם לתקלה?
            בקוד שסיפקת, בתוך הפונקציה _indexTextBook (שאחראית על ספרים רגילים, לא PDF), יש שורה שחוזרת על עצמה פעמיים ומגדירה את נתיב הקובץ כריק:

filePath: ''

בגלל שהנתיב נשמר כריק (''), כשהחיפוש מוצא תוצאה, הוא מנסה "לנחש" איפה הספר נמצא לפי ה-title שלו. אם הכותרת (H1) שונה משם הקובץ, הניחוש נכשל והתוכנה לא מוצאת את הספר.

בניגוד לזה, ב-_indexPdfBook (ספרי PDF), הקוד כתוב נכון: filePath: book.path.

יאיר דניאלי D9D 2 תגובות תגובה אחרונה
            1
            • D9D מנותק
              D9D מנותק
              D9
              כתב נערך לאחרונה על ידי D9

אבל עם זה נכון אם אני מבין נכון אחרי המעבר לBD התוכנה תטען את הקובץ מהBD ולא מהקובץ כך שלשם הקובץ לא יהיה משמעות ואולי הבעיה תיפטר

תגובה 1 תגובה אחרונה
              0
              • D9D D9

שהתוכנה "שוכחת" איפה הקובץ נמצא פיזית על הדיסק ברגע שהיא מכניסה אותו לאינדקס החיפוש.

מה גורם לתקלה?
                בקוד שסיפקת, בתוך הפונקציה _indexTextBook (שאחראית על ספרים רגילים, לא PDF), יש שורה שחוזרת על עצמה פעמיים ומגדירה את נתיב הקובץ כריק:

בגלל שהנתיב נשמר כריק (''), כשהחיפוש מוצא תוצאה, הוא מנסה "לנחש" איפה הספר נמצא לפי ה-title שלו. אם הכותרת (H1) שונה משם הקובץ, הניחוש נכשל והתוכנה לא מוצאת את הספר.

יאיר דניאלי מנותק
                יאיר דניאלי מנותק
                יאיר דניאל
                כתב נערך לאחרונה על ידי

@D9 כתב בבקשה | מישהו יכול לקמפל לי קוד פייתון (עבור מחיקת ראשי תיבות בכותרות):

מה גורם לתקלה?

איפה מצאת קובץ בשם כזה?

"כִּי רָצוּ עֲבָדֶיךָ אֶת אֲבָנֶיהָ וְאֶת עֲפָרָהּ יְחֹנֵנוּ"

תגובה 1 תגובה אחרונה
                0
                • D9D מנותק
                  D9D מנותק
                  D9
                  כתב נערך לאחרונה על ידי

בקוד המקור בנתיב lib\indexing\repository\indexing_repository.dart

תגובה 1 תגובה אחרונה
                  1
                  • D9D D9

מה גורם לתקלה?

D9D מנותק
                    D9D מנותק
                    D9
                    כתב נערך לאחרונה על ידי

כתב בבקשה | מישהו יכול לקמפל לי קוד פייתון (עבור מחיקת ראשי תיבות בכותרות):

מה גורם לתקלה?

@י.-פל. סליחה על ההטרדה אבל יש סיכוי שזה נכון?

תגובה 1 תגובה אחרונה
                    0
                    • י. פל.י מנותק
                      י. פל.י מנותק
                      י. פל.
                      כתב נערך לאחרונה על ידי

זה לא משנה בכלל, ולכן זה לא טופל עד עכשיו [למרות ש @הבל-הבלים כן ניסה לבדוק 'בקצרה'].
                      אנו עוברים כעת לDB, אם שמתם לב, ואני מקווה שמהר מאוד זו תהיה הגרסה הראשית, וכללללללללל האיתור ישתנה - לטובה!

תגובה 1 תגובה אחרונה
                      3

• התחברות

• אין לך חשבון עדיין? הרשמה

• התחברו או הירשמו כדי לחפש.
                      • פוסט ראשון
                        פוסט אחרון